A Policy Solutions legújabb kutatásában azt vizsgálta, hogy a magyarok hogy tekintenek a világra 2023-ban.

A magyarok 26 százaléka szerint szorosabb együttműködésre lenne szükség az oroszokkal

Fotó: YURI KOCHETKOV / POOL / AFP

Két év alatt megduplázódott azoknak a száma Magyarországon, akik  azt mondják: szorosabb együttműködésre lenne szükség az oroszokkal – írta meg a Telex.

A kutatás kiemelten foglalkozott azzal, hogy a társadalom hol képzeli el Magyarország jövőjét értékek szempontjából. A magyarok többsége (55 százalék) 2023-ban is úgy gondolja, hogy az ország hagyományosan a nyugathoz tartozik értékek szempontjából, így továbbra is ezen partnerekhez kell közelednie.

Viszont minden ötödik kormánypárti szavazó nem ért egyet az ország nyugathoz való tartozásával, azonban többségük (46 százalék) továbbra is inkább nyugaton képzeli el Magyarország jövőjét.

Továbbra is viszonylag kevesen vannak azok, akik szerint Magyarországnak érdeke, hogy közeledjen Oroszországhoz és távolodjon az Európai Uniótól (26 százalék). A relatív többség – 45 százalék – elutasítja a szorosabb együttműködést az oroszokkal, ez a háború ellenére egyik irányba sem változott. Azonban

az Oroszországhoz való közeledést 2021-hez képest kétszer annyian támogatják: arányuk 13-ról 26 százalékra nőtt.

Forrás: Telex.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Mégis milyen idiótákat kérdeztek meg??Normális magyar nem mondhat ilyen faxságot!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Németh István: Magának viszont "irodalmi stílusa" van! Aki normálisan próbál magával kommunikálni, az olyan választ kap, amiért személyesen orrba vágnák!
Németh István
@Nessy: aki normálisan akar kommunikálni az nem alázással kezdi a mondókáját! ennek megfelelően a hülye alázásokat kell abba hagyni! Pl. Lehet más véleményed mint az enyém, de a lényeg. hogy a magyar érdekeltségnek kell előbucskáznia minden oldalról! > Az, hogy az eu. vezetése a mocskos usa nyalósa és diktatúrát gyakorol az eu. közösség tagórszágai az az a bamok közt az tény és külön megkülönböztetetten velünk szemben az is tény! ti szarjankók meg ezt szorgalmazzátok! Duguljatok el! Az orrbavágást meg átutalom neked és bandádnak!
Tisztességes és tiszta nemzeti szándékkal élő magyarnak mindíg nehéz volt, mert a magukat magyarnak mondó szarjankók, aljas moslékok minduntalan áskálódtak!, árulók voltak a nagy részük hontalan élősködő parazita! Nézd át a történelmünket - csak az őszirózsás forradalomtól te barom, seggfej, károlyi szamueli,, stb. a rákosi-gerő ,kádár barmokat a hon gyulával a gyurcsánnyal, dobrev geci kurvjával, vadai, cseh, donáth, arató, stb.kapd mán össze magad te seggfej!>> aztán szard össze magad! Küldöm a nevelő orrbavágást is!
Nessy
@Németh István: Sajnálom, hogy ilyen nevelést kapott ifjabb éveiben, és nem tud ma sem túllépni a goromba stílusán, mely maga az ember! Magával valóban nem lehet kommunikálni!
Németh István
@Nessy: na figyelj ide te kis köcsög! Egy szót az eredeti téméban nem mondtál még véleményt se! Bíráltad azt az állami vezetést annak sajátos tevékenységét emelyet a nép tisztességes többséggel többedszerre megválasztott! Kifogásolod azt a folyamatt, hogy azokkal tartunk jó kapcsolatot és viszonyt akik előnyére vennak a nemzetünknek! Akik viszont a magyar nemzet a te károdra, rohadt buzi a nyakunkba akrják sózni a migráns kvótájukat azoknak a picsáját nyalod!
Te beszélsz az édes anyanyelvünkről hát kapd be azt ami a saját lábad közt lóg!
Németh István
@m73: lenyűgöző a szókincsed! Persze ha lófasz a szádba van nehéz beszélni! De te tudod!
Németh István
@m73: Óvatos légy, nem mohóskodj, mert még megfulladsz a ló trutyitól! akkor ki fog ilyen értelmességeket írni > köcsög a kurvaanyád!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.