Adam Michnik, a lengyel Szolidaritás korábbi politikusa keményen bírálta Orbán Viktort. 

A lengyel politikus kíméletlenül beleszállt Orbán Viktorba: "Megalomániája katasztrófába viszi Magyarországot"

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A lengyel Szolidaritás mozgalom korábbi politikusa úgy véli, Orbán Viktor vissza akarja kapni Kárpátalját. Szerinte ez volt az oka, hogy a magyar miniszterelnök Oroszországot nem marasztalta el teljes mértékben a háború kirobbantásáért – írja a Blikk.

"Orbán Viktor megalomániája még katasztrófába viszi Magyarországot" – mondta ki Adam Michnik, a lengyel Szolidaritás korábbi politikusa.

A Gazeta Wyborcza lap főszerkesztője úgy gondolja, Orbán Viktor lesz az egyik áldozata egy jelenségnek, amit "történelmi mítoszteremtésnek" írt le. Úgy tartja, vannak olyan képzetek, miszerint a magyar miniszterelnök igényt tart a trianoni békeszerződés miatt elcsatolt területekre – vette át a cikket a hvg360.

Michnik azzal egészítette ki, hogy szerinte amennyiben Ukrajnát felosztanák, akkor a Orbán Viktor Ungvárt szeretné megkapni, és nem szeretett volna éles véleményt alkotni a háború elején. A szerző úgy vélte, ezzel a lépéssel "azonban Orbán Viktor csak gusztustalan módon kirakatba tette, mennyire szégyentelen" – mondta a Szolidaritás mozgalom korábbi politikusa.

Forrás: Blikk.hu

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Európa valamennyi politikusa látja hogy kicsoda a cigány lókupec!!!Csak mi nem, mert nem teszünk ellene semmit!!!Hagyjuk hogy még jobban tönkre tegye az országot!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Az újságírás megcsúfolása. Michnik főszerkesztő, nem politikus.
csipetke
Csak a címre:- Ez bizony így van. Lassan,tudatosan teszi tönkre az országot, haszonért, aljasságból,és ez bizony már a Holdról is látszik...
kereső
@Csizmás Kond: Hol van leszögezve a "területigény"- nosza, elő azzal a szerződéssel- részletesen idézd, te hazug maccskka! Ugrálsz egyik-témáról a másikra, mert buta vagy mint a majom schegge- és még dicsekszel is vele! Menj vissza fatornyos kis székelyföldi falucskádba, és ne ugass bele a magyarok dolgába.Ajtó mögött a helyed kibic!
Aki Én
@vacsi: 185:24 Mert te nem. Pedig kéne...
AMORÁLISOK
MÁR NEM de csak azért mert igy is eléggé katasztrofális, itt lassan " elment a kútágas maradt csak a kutja " irta anno a KÖLTŐ is .És bér normális max a bandájának?? tripla a melósnak meg töredék orvosra tanárra NEM AD SE eszközt sem pénzt csak a nagy böszme hazugságcunamit lassan nincs már sebész sem gyermekorvos csak a hazug malmai örölnek. Utaztatják a betegeket innen oda onnan tovább vagy vissza.
Peller Anikó
A vicctorbán megalomániája katasztrófába viszi Magyarországot.

Acromegálnak jobban örülnénk. Ha mégegyszer halomrakerülök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.