Az Mfor.hu szerint már a novemberi nyugdíjkiegészítés sem tűnik annyira biztosnak.
Borzasztó hír a nyugdíjasoknak! Kizárt, hogy annyi pénzt kapjanak, mint amennyi most hiányzik a pénztárcájukból

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A hétfő délelőtti Kormányinfón nyugdíj-kiegészítésre vonatkozó kérdést is kapott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, amire azt mondta, 

ha erre okot adó körülmény van, akkor azt novemberben fogják kifizetni.

Az Mfor.hu portál szerint viszont egy dolog biztosnak látszik a csökkenő infláció mellett: a nyugdíjasok novemberben biztosan nem számíthatnak olyan mértékű kompenzációra, mint amekkora összeg mostanság hiányzik a pénztárcájukból.

Forrás: 24.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Már évek óta nem kapunk annyit. Ez csak számítás kérdés. A KSH meg annyit számol, amennyit a kormány óhajt! Kóbor apácák szédítése, az inlációs index számítása, és a nyugdíjak vásárlóértékének a megőtzése, a múlt századu nyugdíjak eserében.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
@Mirabilis: Igazad lehet!Mert csak őket lopta meg a geci,meg a családja!Itt már rég lógni kéne több ezer kitartott ner kurvának,mert a jövőjét baszták el a gyerekeiteknek!Szóval ne az öregekkel erősködj,bár van akik megérdemlik a neresek!Akik végig dolgozták az életüket azokat már nektek kéne védeni,nem a "barikádra" küldeni!
Nessy
Már évek óta nem kapunk annyit. Ez csak számítás kérdés. A KSH meg annyit számol, amennyit a kormány óhajt! Kóbor apácák szédítése, az inlációs index számítása, és a nyugdíjak vásárlóértékének a megőtzése, a múlt századu nyugdíjak eserében.
jesz
@Mirabilis: amúgy nagy barom vagy...a nyugdíjasok fele alig tud menni a fájós lába miatt, a másik fele az egyéb betegsége okán nem tud tüntetni(sem)...
Nagyeszűkém, oszt miért is mentek volna a tanár-diák tüntetésre? A nagyeszűkém helyett seggfejet akartam írni, de azt a végére hagyom...
Inkább fasiszta lázító vagy a nyugdíjasok ellen, mint megértő...

Na, most jön a seggfej.
emerencia
@Mirabilis: Még egymás közt sem tudnak összefogni, a teljes társadalomtól várják gesztenyéjük kikaparását. A jelenlegi helyzetben nem az a megoldás, hogy a pedagógusok hangos érdekvédő tagjai mögé/mellé/közé állva tüntessen a többi bajban lévő csoport és ordítson a tanárok érdekeikért. A tanár-diák tüntetésen való pl.nyugdíjas részvétel édeskevés ahhoz, hogy leváltsuk az orbán rezsimet és szövetségeseinkhez méltóan demokratikus, jóléti társadalom legyünk amelyben mindnyájan (nemcsak a pedagógusok!) normális életet élhetnénk. A csak értük való tüntetéssel talán, esetleg max annyit érnénk el, hogy a pedagógusoknak végül lökne a kormány némi alamizsnát melynek következtében még több tanár az eddig sunnyogó kartársai mellé állva ismét az osztogató orbán szavazója lesz. Az önkényuralmi rendszer pedig töretlenül megmarad, melynek következtében mi többiek semmi jóra nem számíthatunk.
Pálinkás Pál
nem baj, többségük fidesz szavazó...kezet csókolhatnak a puhosnak..
simmering73
@Philip Marlowe: Tömören hülye vagy és aljas.
Tény: 2010-ben 669 ezer ft volt a háztartási kiadásunk
2013-ban 1364000 ft.
A rokkant nyugdíj 65 ezerről 100 ezerre emelkedett 2010-től 2023-ra
Év elején 15 %-kal emelkedtek a nyugdijak, miközben 80-100%-os élelmiszer áremelkedés volt.
Na takarodj a büdös picsába.
Havanagi
@jesz: Ha tüntetni nem is,de szavazni elmennek és a törpére szavaznak.
simmering73
@sgl: Tény. Már a covid előtt, 2016-tól Járunk át Szatmárnémetibe nagybevásárlásra az Auchanba meg a piacra, ha tehetjük. Már akkor közel féláron vásároltunk. És még a vendéglőben is féláron ebédeltünk.Évekkel ezelőtt azért csúszott a műanyagablak beépítésünk, mert a mátészalkai ablakkészítő üzemből szinte mindenki Romániába ment át dolgozni, mert jobban jártak.Úgyhogy hagyjuk Romániát, mert már évekkel előbb leköröztek minket.
jáger laszló
Nyugdíjemelés
Felér 1 kálium injekcióval 1sekmél!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Pedig Böszme efftárs ezt azonnal "orvosolná"! Egy havi nyugdíjlenyulással! Ahogy efftársilag szokás!
jáger laszló
Természetesen kapnak
ígéretet!!
Mentálisan az sem semmi ebben a korban!!
Teljesen visszatérhet az életkedvük!!!??
csak ennyi barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.