Levelet írt Didier Reynders jogérvényesülésért felelős uniós biztosnak, akit tájékoztatott arról, Magyarország maradéktalanul végrehajtotta az igazságügyi mérföldkövekben lefektetett valamennyi kötelezettségvállalását.

Varga Judit megüzente Brüsszelnek: Itt az idő, hogy fizessenek

Az igazságügyi csomag májusi elfogadását követően megtörtént a vállalások gyakorlati átültetése is a magyar igazságszolgáltatási rendszerbe, ezzel minden adott ahhoz, hogy a Bizottság elindítsa a Magyarországnak járó pénzek kifizetését.

A magyar és európai baloldal nyomásgyakorlása és az uniós intézmények folyamatos időhúzása ellenére a Kormánynak sikerült a Bizottsággal szorosan együttműködve, a konstruktív szakmai párbeszéd keretében eddig minden vállalását teljesítenie, ezért Brüsszelnek a közeljövőben ki kell fizetnie a Magyarországnak járó uniós forrásokat. 

- írta.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Hazudsz ribi.
27 feltételből 4-et teljesítettetek úgy ahogy.
A magyarok jobban ragaszkodnak az unióhoz mint azt Orbán szeretné, ezért hergeltek ellene rohadékok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Clavigo: Mi van, bolsiék elmebetege!? Felébredtél a szedáltságodból!?
madlaci66
@ómió: megtanultál leírni egy új szót? Eddig libsi volt, most efftárs? Igaz egyiket se tudod mit jelent. Meséld már el, hogy a neres gazdáid miből gazdagodtak meg?
ómió
@madlaci66: Van, idiótája, aki megdolgozik azért, amije van, pályázatokat nyer, kivitelez, stb., és van - mint pl. a tetvesbolsi efftársaid - akik szétlopnak, bocsi: "szétprivatizálnak" több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdont", hogy efftársi milliárdosok százait produkálhassák! Nézd meg a 100 leggazdagabbat, gyagyás! A zöme bolsi!
madlaci66
@ómió: a 100 leggazdagabb mészárossal az élen, meg a pár milliárdos ugye akinek a yahtján nyaralnak a gazdáid, ugye mind érdekes módon állami pályázatokat nyernek meg sorra. Másnak esélye sincs nyerni, mert a fidess országában minden előre el van döntve. Ma megalakul egy mészáros cég, holnap már meg is nyer egy sok milliárdos tendert.
ómió
@madlaci66: Ne kenegesd a bolsi szart! A pályázat nem más, mint egy ajánlati verseny, amiben a bolsi fajtád mindig alulmarad! Van fórum a fellebbezésre, de sosem teszitek, mert mindig "fölé ajánl" az efftársi fajtád! Hiába, csak a lopásban "nyerő"!
madlaci66
@ómió: hallottál már meghívásos pályáztatásról? fidess szokás. csak azt hívják meg akinek oda van ítélve a győzelem. egyet ne felejts el, ha már bolsizol, a gazdid nagy barátja, putyin efftárs a bolsik vezetője. de mészáros gazdid gazdagodásáról se szóltál semmit, akik ugyebár most kispórolták a vasat a vasbetonból. vagy beszélj nekem a pár év alatt szétrohadó orosz metrókocsikról, amit fidesztarlós intézett. ja és a kötbéres papírokat nem veszik át az orosz bolsi barátaid.és orbánc gazdid se nagyon igyekszik megoldani a helyzetet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.