A gazos bukta után újabb lejárató cikkel jelentkezett a kormány által vezérelt média, ezzel a címmel: "Prostituáltak szexelnek Karácsony Gergely Blaha Lujza téri WC-jében".

"Prostik szexelnek Karácsony Gergely wc-jében" – óriási "leleplezéssel" jött ma a kormánymédia
Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Az Origo "olvasói információkra" hivatkozva azt állítja, hogy a Blaha Lujza téri nyilvános vécék egyikében alkalmi légyott valósult meg.

"Vasárnap fényes nappal sétált el előtte egy lengén öltözött, ahogy fogalmaz, furcsa járású nő (egy prostituált) és egy férfi. A pár határozott léptekkel ment be a mára elhíresült Blaha Lujza téri WC-be. Azért, hogy aztán ott a hölgy – aki mielőtt belépett volna, még egy nagy slukkot szívott a cigarettájából, aztán azt még égve a hüvelykujjához szorította, majd a mutatóujjaival elpöckölte, egyenesen a járda közepére – szexuálisan kielégítse alkalmi partnerét"

- fogalmaz a cikk.

Azt írják, a pár férfi tagja nem tudta becsukni az ajtót, ami aztán meg is rongálódott. Itt kapcsolódnak rá Budapest vezetőségére, mint fogalmaznak, az ajtó fél nappal a történtek után is ugyanúgy, félig nyitva áll.

"Néhány év alatt sikerült a korábban Kocsis Máté, majd Sára Botond vezette virágzó kerületet lezülleszteni. Bizonyos utcákba este többen már be sem mernek menni"

- írja "Karácsony Gergely Budapestjéről" a kormány szócsöve.

Forrás: Origo

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Egy fideszre szavazó pár volt ott, Orbán a bűnös.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@durbincs: Tipikus fideszes vagy, hogy másra hazudod köcsögségedet...
NKF
Mennyibe kerül mostanában a furulyázás?
Aki Én
@NKF: ...nem tudom, mennyiért vállalod?
szegfue
Már ott sántit a dolog, hogy sem a Blaha L. téri, sem egyetlen bp-i közvécé nem képezi Karácsony tulajdonát, hanem Budapesté. De ugy is megközelithetem: Karácsony évenkénti vagyonbevallásának egyikében sem szerepelnek a vécék, de a hidak, az épületek, a metrók, stb. sem!
gina
MI az hogy Karácsony WC je ??? rohadék szemét fidesz ,,himringyók pedofilok. melegek, ribancok szerevezete ,,mer egy szót is szólni, aljas fidesz moslékok,, elsö fára kell akasztani ezt a rühes bandát

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.