A Facebookon is közzétett videó szerint két embert is kiütött egy egyenruhás férfi Miskolcon, a Tiszai pályaudvar előtti téren. 

Sokkoló videó: egy biztonsági őr kiütött egy férfit és egy nőt a Tiszai pályaudvaron Miskolcon
Fotó: TikTok

Az először a TikTokon, majd később a Facebookon is közzétett félperces videón az látható, hogy egy félmeztelen férfi valamin veszekszik az egyenruhás férfival, miközben egy nő próbálja csillapítani, távol tartani őt.

A MÁV szerint  a felvételen látható incidens október 7-én történt a Tiszai pályaudvar előtti téren. Amint értesült a történtekről, felszólította a szolgáltató céget az esemény azonnali kivizsgálására.

Forrás: 24.hu, rtl.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem volt ott semmi látnivaló. Két magából kivetkőzött ösztönlényt lecsendesítettek. Miután támadólag léptek fel, az őr jogos önvédelemből csapta le őket (ügyvédi elemzés).
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kapanyél
Mégis mit kellett volna tennie, várni, hogy őt üssék?
Toller Béla
Nem szép, de a két civil szemmel láthatóan be volt rúgva, és a férfi éppen tettlegességre készült. A nő sem tűnt knnyen megállíthatónak. Mindazonáltal nem kell ütni, könnyű rászokni ! Odébb is lehet állni.
human
@Kapanyél: A félmeztelen fickó nem volt beszámítható állapotban ahogy néztem. Talán ittas volt. Nyílván intézkedni kellett vele szemben. Annyit azért megjegyeznék, hogy a biztonsági őr belement a szócsatába és valami rosszindulatú megjegyzést tett a nőre és az az után ment neki.
jáger laszló
Hát ez tényleg 2 sima kiütés volt!
L dőltek,mint a zsák!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
human
@Toller Béla: Megnéztem párszor a felvételt. A nő végülis próbálta csillapítani a férfit. Akkor durvult el végleg a helyzet mikor valamit mondott a biztonság őr a nőről, ami nem segített a kedélyek lecsillapításában mint látható. Szóval az intézkdésnek egész biztos volt oka csak hát a kivitelzeés.
simmering73
Nem volt ott semmi látnivaló. Két magából kivetkőzött ösztönlényt lecsendesítettek. Miután támadólag léptek fel, az őr jogos önvédelemből csapta le őket (ügyvédi elemzés).
human
@KisTehen: Nyílván ha szidják a felmenőmet nem jogosít fel arra, hogy üssek. De itt egy elvileg képzett biztonsági őrrlől van szó. Az oktatáson egész biztos volt szó az ilyen helyzetek kezeléséről és biztos nem azt mondták, hogy nyugodtan menjen bele a szókaratéba. Higgadtan, de határozottan kell kezelni az ilyen helyzeteket.
ila51
@human: elvileg képzett ...itt a lényeg ... OKJ ... mondjuk helyében én is megcsaptam volna Őket
human
@KisTehen: Mondok egy példát. A közszereplőknek is többet kell tűrniük, mint egy átlagembernek. Hasonlóan van ez egy biztonsági őrrel.
human
@KisTehen: A korrektség kedvéért. A nő nem lépett fel támadólag. Speciel a nő még próbált csillapítani is a férfit. Ez jól látható a felvételen. Az őr feltételezhetően beszólt a nőnek és ekkor lépett fel támadólag a nő. Ez után már önvédelem volt a férfival szemben. A nővel szemben viszont aránytalanul lépett fel. Simán hátra csavarhatta volna csak a karját mikor a kezéhez nyúlt. Ráadásul erre a fajta mozdulatra megvannak az alap önvédelmi technikák. Nem kell állon vágni senkit hozzá. Egy részeggel meg még könnyebb elbánni.
Szerintem az történt, hogy egy ponton az őrnél betelt a pohár és onnantól már nem kontrollálta sem saját magát sem az eseményeket. Valószínűleg azzal zárul majd a történet, hogy kap pár óra továbbképzést és esetleg átteszik egy másik szolgálati helyre.
human
@ila51: Azt, hogy én vagy te, mint utaca embere mit csináltunk volna az egy dolog. Akit viszont "elvileg" erre képeznek ki az meg egy másik dolog. Nyilván a biztonsági őr képzés is elment már inkább a lepapírozás irányába és rendes képzés alig van. Mint sok más szakmában is így van ez.
Yoda69
Jogos onvedelem ket tok reszeg fideSS szavazoval szemben. Ennyi.
jáger laszló
Amikor a szép szó nem használ,jön az erőszak!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Tunes1106
@human: mikor hátat fordît utánna szokott jönni a kès ,sajnos gyakorlati tapasztalat az etnikumnál
Pálinkás Pál
és..? ezzel mi a baj..? így kéne az összes retek cigánnyal...majd tanulnának is tisztességet...
Csizmás Kond
...azt írják sokkoló videó...mi benne a sokkoló, az hogy a biztonsági őrt molesztálják vagy az hogy az megvédi magát ?
C_3PO
Itt most nem halt meg senki! Még a biztonsági őr se!
ittott
mocskos cigányok. nagyon megérdemelték
sokanvagyunk
Az egyenlőség jegyében zúgott el a második...
Sakk Matt
@human: Nem. Akkor durvult el a helyzet, amikor a nő elesett. Nem látni miért, de valószínűleg az őr kitért előle, ugyanis a nő előre esett. És bár úgy tűnhet, hogy aránytalan volt a nőnek adott saller, azt ne tévesszük szem elöl, hogy ketten mentek az őrnek (a saller előzménye pont nem látható), míg a nőt lefognta volna, a pasi felállhatott volna és újra támad. Határeset, de védhető.
NKF
Szerintem nem az idén barnultak le! A hapsi félmeztelen provokált, nem volt szerencséje!
Azért ugrálnak az iiyen bugrisok mert tudják,hogy a biztonsági őr nem verhet!Ezúttal tévedtek!
Ja egyébként a jobbegyenes szép volt!
SÍva
@Toller Béla: Miért is kellett volna neki elmenni és hagyni a két kedvencet tovább tombolni és esetleg más járókelőkbe belekötni? Azt tette amit tennie kellett! Ne érezzék már azt, hogy nekik mindent lehet!
SÍva
@human: Tudod van a türelemnek határa! Csak kíváncsiságból megnéztem volna Te hogyan kezeled a helyzetet! Esetleg hagyod magad megütni, leszúrni?
almalibre
Az eset egyértelmű, csak a vak nem látja: Két békésen sétálgató civilt megtámadott egy nyilvánvalóan orbánbérenc, náci,
egyenruhás...
vacsi
Azért a biztiőr elég sokáig tűrt - persze, végül elszakadt a cérnája.
Yoda69
@vacsi: Anyad az ostoba, te liba.
Teny, hogy a ciganysag 99%-a fideSS szavazo. Nem azert mert annyira ertenenek a politikahoz, hanem azert mert a naci fideSS siman megvasarolta oket egy zsak rohadt krumplival. Igy nagy esellyel, ez a ket egyed a videon is fideSS szavazo.
Persze tudom ez neked nem tetszik, da hat ilyen amikor faj az igazsag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.