A városvezető szerint kő-papír-ollóval döntik el a Fideszben, ki legyen a párt főpolgármester-jelöltje.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pultosjocó
emiatt a majom miatt fogja bukni az impotens ellenzék a fővárost is...
pultosjocó
@Horizont: miért..?..egyébként igen,...
pultosjocó
@Horizont: karácsony az előőválasztásnál elérte hogy még embernek se tekintsem,és a fővárosiak ,dugókon, / biciklisáv ,stb / kívül mást nem kaptak tőle..a fideszre nem szavazok, de rá sem, így inkább el sem megyek..,és mivel rengetegen így gondolják, bukni fog..míg a fideszeseket kirendelik választani, az ellenzékieket még talán nem lehet..keressen az ellenzék egy megfelelő jelöltet, ne ezt a nyálas buzit...
Giovanni Alba
Még nem olvastam itt ilyet (vagy csak elkerülte a figyelmemet), a főpolgármesternek össze kellene tudni fognia a kerületek vezetőit. Nem kell teljes nézetazonosság, de a fő célok legyenek már letisztázva. Közös a város, közös a cél, legyen közös a munka.
Naiv vagyok? Legyen, de akkor is azt mondom, az aspiránsoknak legyen értelmezhető programjuk és erről folyjon vita, ne iszapbirkózás legyen a jelöltek személyéről. (ez öreg, ez fiatal, ez iskolázatlan, ez túl iskolázott, Pesten él, nem Pesten él és a a haja is milyen)
pultosjocó
@Horizont: bárkit...maki zajnál is előre borítékoltam a bukást, igazam lett...tudomásul kéne venni az ellenzéknek, míg mereven csak a PC dolgokhoz ragaszkodnak,esélyük nem lesz magyarországon...
kereső
Te hol éltél az elmúlt 17 évben Gergely? a fekália cunami akkor kezdődött . Ma már a szánkig ér- ha nem vetted volna észre, abban fuldoklik az ország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.