A Fidesz írásbeli kérdéssel fordul az Európai Bizottsághoz, miután Soros György fia ukrán állami vezetőkkel tárgyalt Ukrajna EU-csatlakozásáról – közölte Hidvéghi Balázs, a kormánypárt európai parlamenti képviselője az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában.

Úgy tombol a Fidesz Alex Soros kijevi tárgyalása miatt, hogy az még a Holdról is látszik: "Na, ilyen se volt még!"

Fotó: Magyarország Kormánya/Facebook

Hidvéghi Balázs felidézte:

november 8-án "dicsekedett el" Soros György fia, Alex Soros a közösségi oldalán, hogy magas rangú, ukrán állami vezetőkkel tárgyalt Ukrajna EU-csatlakozásáról.

A fotókon az is látszik, hogy míg az ukrán miniszterelnök mögött ukrán, addig Alex Soros mögött európai uniós zászló van, azt a nyilvánvaló látszatot keltve, hogy Alex Soros az Unió nevében tárgyalt – mondta az EP-képviselő, megjegyezve, "na ilyen se volt még".

"Azt tudjuk, hogy Soroséknak sok szövetségesük van Brüsszelben, ahogy azt is, hogy pénzügyi érdekük fűződik Ukrajna EU-csatlakozásához a befektetéseik miatt, de azért az még sincs rendben, hogy egy senki által meg nem választott, amerikai üzletember tárgyaljon ukrajnai kormánytagokkal az uniós tagságról" – fogalmazott Hidvéghi Balázs. Hozzátette, a Fidesz írásbeli kérdésére

Brüsszelnek tisztáznia kell ezt, főként annak fényében, hogy a bizottság tagjai rendszeresen egyeztetnek a Soros-hálózat új vezetőjével

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Ez az ostoba gondolkodásra képtelen nép megérdemli az Orbán Rezsimet!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
hidvegi is beallt a sorba orban ele, hog kapjon egy piros pontot.
Azert nem artana ha megtanulna elobb angolul, hogy megertse mirol volt szo es csak utana kezdene a panik keltest
kereső
"A lónak a f@xát", "Lóx@rt mama"- hogy klasszikusokat idézzek, mert mi köze van hidvégi balázs fodeSS primitivnek ahhoz, hogy a szuverén!!!Ukrán állam kit hiv meg! Semmi!
Végig néztem a közösségi oldalakat, de amit hidvégi hazudik, arra nem találtam bizonyitlkot., hacsak az nem lehetságes, hogy a kremlből kapott információt a fideSS prmitivje, és annak alapján nyújtotta ki putyinx@ros nyelvét.
Ellenben ilyet találtam-fényképekkel:vdtablog.hu/ukrajnaban-targyalt-soros-gyorgy-fia/

Ha az ukrán miniszterelnök hivatalában uniós zászló van, az csak annyit jelenthet, hogy az ország elkötelezett az uniós csatlakozás iránt, függetlenül attól, hogy kit fogad hivatalában a kormányfő. Elég szomorú, hogy Magyarország uniós tagsága ellenére a közösség zászlaja ki van tiltva a karmelitából, az ország házából(Parlament)
A jövő évi EP választások elé- a fideSS primitiveknek semmi keresnivalója a közösség parlamentjében, mivel teljes erővel megkérdőjelezik annak létezését- orbán küldje őket inkább a türk államok szövetségének parlamentjébe.
Mit is keres ez a véglény fideSs-primiitiv az EP-ben? Ja, tudom , néhány százezer eurot- hogy bele tudjon x@rni abba a tányérba, amelyből enni kap.
kereső
Még annyit, látva a plakátot, és ismerve a nemzethy konzultációnak csúfolt propaganda "kérdésit", amelyek inkább állitások-mint kérdések, ennek csak két célja van. Növelni az un ió ellenességet, és kb. 10 milliárddal kitömni rogánbűnözőantal haverját. Jön a karácsony, kell a pulyka pénz, és mert orbán európa ura /fejedelme kiván lenni- gyalázni, és lejáratni az EB-t, az EP-t és az unió tanácsát- azaz a másik 26 tagállamot.
kereső
@Horizont: Nos vannak itten némi ellentmondások:
Állitás: az unió szétesik- fel fog robbanni- akkor miért is kapacitálja , hogy minél előbb legyenek eu-s tagok a balkániak?
- miért ellenzi, hogy az ügyeletes ellenség Ukrajna csatlakozni akar? - hiszen mire lezajlanak a tárgyalások, orbán
állitása szerint már nem lesz unió.
Néro2
Trágyisztán már csak ilyen.
Vezetése meg bűzlik.
Egyébként putyin seggével mi van fitymák ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.