A Fidesz írásbeli kérdéssel fordul az Európai Bizottsághoz, miután Soros György fia ukrán állami vezetőkkel tárgyalt Ukrajna EU-csatlakozásáról – közölte Hidvéghi Balázs, a kormánypárt európai parlamenti képviselője az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában.

Úgy tombol a Fidesz Alex Soros kijevi tárgyalása miatt, hogy az még a Holdról is látszik: "Na, ilyen se volt még!"

Fotó: Magyarország Kormánya/Facebook

Hidvéghi Balázs felidézte:

november 8-án "dicsekedett el" Soros György fia, Alex Soros a közösségi oldalán, hogy magas rangú, ukrán állami vezetőkkel tárgyalt Ukrajna EU-csatlakozásáról.

A fotókon az is látszik, hogy míg az ukrán miniszterelnök mögött ukrán, addig Alex Soros mögött európai uniós zászló van, azt a nyilvánvaló látszatot keltve, hogy Alex Soros az Unió nevében tárgyalt – mondta az EP-képviselő, megjegyezve, "na ilyen se volt még".

"Azt tudjuk, hogy Soroséknak sok szövetségesük van Brüsszelben, ahogy azt is, hogy pénzügyi érdekük fűződik Ukrajna EU-csatlakozásához a befektetéseik miatt, de azért az még sincs rendben, hogy egy senki által meg nem választott, amerikai üzletember tárgyaljon ukrajnai kormánytagokkal az uniós tagságról" – fogalmazott Hidvéghi Balázs. Hozzátette, a Fidesz írásbeli kérdésére

Brüsszelnek tisztáznia kell ezt, főként annak fényében, hogy a bizottság tagjai rendszeresen egyeztetnek a Soros-hálózat új vezetőjével

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Ez az ostoba gondolkodásra képtelen nép megérdemli az Orbán Rezsimet!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Hidvéghi Balázs egy szerencsétlen szolgája a gazdaállatának. Keményen hozzájárul ahhoz, hogy az úlabb plakátkampány közelebb vigye a híveket a vezérjhez és mégkeményebben hozzájárul az iniós pénz távolodásához. Mondjuk ezek a galacsinhajtók nem is érdemlik meg.
Nessy
Nem mindenki tárgyal Pütyinnal, Hszi Csi Pinggel. hajol meg Lavrov előtt! Úgy is, mint uniós tag ország vezetője!
simmering73
@KisTehen: Látom szépen feldíszítetted magad. Milyen volt a családi kirándulás?
www.kepfeltoltes.eu/images/2023/11/17/277kis_tehen1.jpg
simmering73
A propeller fidkányai jobban rettegnek és borzonganak mint a vezérkar. Öröm nézni a vinnyogásukat. A prímet ismét az ökörkör díszmarhája viszi. HAHAHA
Péter2
Az orbán cigány hívei hamar elfelejtették , hogy vajdájukat Soros György szedte ki a putriból és több elvtársait is , továbbá a rendszerváltozáskor többet tett Magyarországért Soros György mint ez a fékeveszett bűnöző fidsz kormány és bűnöző hívei " madarat tolláról embert barátjáról " Az uniós csatlakozásunkért is sokat tett Soros , most másokon segít ! Sorosnak nagy a befolyása van világpolitikára ,és a gazdaságra ellenben a többgenerációs bevándorló roma család sarjának orbának és híveinek szinte semmi , indulhat a szélmalomharc , csak ara vigyázzatok , hogy a Alex nem olyan béketűrő mint az apja , aztán valahogyan átétessen alávág valahol az ország gazdaságának , hogy csak pislogni tudtok .
Péter2
@KisTehen: Ezek a tárgyalások magas szintűek , ahol ti nem vagytok tényezők, ti az unióba perifériára vagytok állítva , már nem számolnak veletek kb 20% vagytok ! A különbség az veletek és a gyerekkel kapcsolatban , hogy a világpolitikai " játszótéren " mozog van beleszólása a világ dolgaiba , nektek meg nincs , ő ki tud veletek baszni , ti nem tudtok vele , ez a nagy helyzet , ti csak uszítani tudok ellene , plakátokkal közpénzből, ami egyben már kár is az országnak mert loptok is belőle , ő meg anyagilag csöcsöltet meg benneteket ha akar , azért ez nem mindegy ! Tudod ez olyan , hogy meg is értsed az erőteret , ha az össze fidesz hívet felállítanád Bécstől Budapestig a vágányok űrszelvényébe , pl a gyerek lenne a vonat mindnyájatokat úgy elsöpörne mintha nem is léteztetek volna . Amúgy a kérdésetekre ép úgy fognak az unióban válaszolni , ahogy ti tettétek a Kínai diktátor és az orosz diktátor esetében sehogyan !
tothjani
Ez az ostoba gondolkodásra képtelen nép megérdemli az Orbán Rezsimet!!
Toller Béla
Nagy dolog ! Orbán mögött áltlában ott a magyar zászló, de amiről és ahogyan tárgyal, semmi köze ehhez az országhoz ! Türkiában, Szerbiában...másutt is csak vágókép...
Clavigo
@Őrnagy: Nyugi van,,őrmikém.nyugi van.Legalább oda mer menni. Nem úgy,mint a szartartály Ucccai Harcos főnököd...
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: ma, 19:07
A tizedes elvtársnak már megint megtetszett bolondulni,hiába írom,hogy mindig ez van ha tizedes elvtársnak nem tetszik bevenni a gyógyszert.
jáger laszló
Ilyen amikor a zsidó LNS támadást politikai köntösbe bujtatjuk
Isten veled őrnagy bajtárs!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Félix
@kulabombaafityiszre: Nincs már olyan gyógyszer ami segítene rajta!
justhpeter
@Pegero: Elsőre az jut eszembe, hogy mi közöm hozzá. Másodjára az jut eszembe, hogy mi közöd hozzá. Harmadszorra az jut eszembe, hogy mi köze van Ursula von der Leyennek Soros ukrajnai látofatásához.
Amit nem értek, hogy ezt a sok Orbán-birka miért nem látja.
Clavigo
@Őrnagy: Aha... ! Egyedül vagy ilyen hülye,vagy súgnak neked ?
Clavigo
@Őrnagy: 19.59. Kíválóan ,egy mondatban foglaltad össze a Zorbán- konda és Putriland berendezkedését,működési elvét.. Gratula ,örmikém..
Clavigo
@Őrnagy: DDDDXDDXXD... :) Inkább konzultálgass,,őrmikém.. Az nem erőlteti meg az agyadat,,,... Nem úgy,mint az itteni kommentelés. Aggódom érted ,őrmi.. Napról napra hülyébb vagy .
Nessy
@Horizont: 21,04 Képzeld el milyen lesz kettőre! :-))
jáger laszló
Alex már átvette a stafétabotot
Első az üzlet!!Gyuri bácsi pedig a pihenőben élvezi a semmittevést!!??csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@jáger laszló: Megy ez jobban is?Tényleg nemleges vagy vagy csak szereted a hangod?
Yoda69
hidvegi is beallt a sorba orban ele, hog kapjon egy piros pontot.
Azert nem artana ha megtanulna elobb angolul, hogy megertse mirol volt szo es csak utana kezdene a panik keltest
kereső
"A lónak a f@xát", "Lóx@rt mama"- hogy klasszikusokat idézzek, mert mi köze van hidvégi balázs fodeSS primitivnek ahhoz, hogy a szuverén!!!Ukrán állam kit hiv meg! Semmi!
Végig néztem a közösségi oldalakat, de amit hidvégi hazudik, arra nem találtam bizonyitlkot., hacsak az nem lehetságes, hogy a kremlből kapott információt a fideSS prmitivje, és annak alapján nyújtotta ki putyinx@ros nyelvét.
Ellenben ilyet találtam-fényképekkel:vdtablog.hu/ukrajnaban-targyalt-soros-gyorgy-fia/

Ha az ukrán miniszterelnök hivatalában uniós zászló van, az csak annyit jelenthet, hogy az ország elkötelezett az uniós csatlakozás iránt, függetlenül attól, hogy kit fogad hivatalában a kormányfő. Elég szomorú, hogy Magyarország uniós tagsága ellenére a közösség zászlaja ki van tiltva a karmelitából, az ország házából(Parlament)
A jövő évi EP választások elé- a fideSS primitiveknek semmi keresnivalója a közösség parlamentjében, mivel teljes erővel megkérdőjelezik annak létezését- orbán küldje őket inkább a türk államok szövetségének parlamentjébe.
Mit is keres ez a véglény fideSs-primiitiv az EP-ben? Ja, tudom , néhány százezer eurot- hogy bele tudjon x@rni abba a tányérba, amelyből enni kap.
kereső
Még annyit, látva a plakátot, és ismerve a nemzethy konzultációnak csúfolt propaganda "kérdésit", amelyek inkább állitások-mint kérdések, ennek csak két célja van. Növelni az un ió ellenességet, és kb. 10 milliárddal kitömni rogánbűnözőantal haverját. Jön a karácsony, kell a pulyka pénz, és mert orbán európa ura /fejedelme kiván lenni- gyalázni, és lejáratni az EB-t, az EP-t és az unió tanácsát- azaz a másik 26 tagállamot.
kereső
@Horizont: Nos vannak itten némi ellentmondások:
Állitás: az unió szétesik- fel fog robbanni- akkor miért is kapacitálja , hogy minél előbb legyenek eu-s tagok a balkániak?
- miért ellenzi, hogy az ügyeletes ellenség Ukrajna csatlakozni akar? - hiszen mire lezajlanak a tárgyalások, orbán
állitása szerint már nem lesz unió.
Néro2
Trágyisztán már csak ilyen.
Vezetése meg bűzlik.
Egyébként putyin seggével mi van fitymák ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.