Brüsszelben változás kell, ezért is fontos, hogy minél többen kitöltsék a nemzeti konzultációt – mondta a Fidesz európai parlamenti képviselője szerdán az MTI-hez eljuttatott videójában.

Deutsch Tamás kijelentette, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden megint "döbbenetes" kijelentéseket tett, ugyanis szerinte segíteni kell, hogy a migránsok legális csatornák segítségével érkezhessenek az Európai Unióba. A bizottság elnöke azt mondta, hogy szeretnék, ha az emberek utazhatnának, hogy megvalósítsák álmaikat. A cél – Ursula von der Leyen szavai szerint –, hogy Tunéziából, Marokkóból, Egyiptomból, Bangladesből és Pakisztánból könnyebben érkezhessenek az érkezni vágyók Európába – idézte fel Deutsch Tamás.

Deutsch Tamás tombol, nagy a baj

Deutsch Tamás. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Képes ilyenről beszélni, miközben csak az elmúlt hét eseményeit felidézve: Franciaország egyik kisvárosában egy migráns hátterű csoport békés helyiekre törte rá az ajtót, késelte meg és sebesítette halálra őket. Mondja ezt, miközben Írország fővárosa, Dublin lángokban áll, miután egy algériai migráns többek között kisgyerekeket késelt meg

- fogalmazott a politikus.

Hozzátette: a brüsszeli bürokrácia pedig, mintha mi sem történt volna, változatlanul meghívókat küld a migránsoknak és megkönnyítené számukra az Európába jutás lehetőségét.

"Elég ebből! Brüsszelben változás kell!" – hangsúlyozta Deutsch Tamás.

Úgy folytatta, hogy miközben Magyarország Európát védi a déli határain, ahol naponta hallani összecsapásokról és a határőrök életüket, testi épségüket is kockáztatva tartóztatják fel az illegális migránsok tízezreit, Brüsszel továbbra is a "katasztrofális migránssimogató politikáját akarja erőszakkal ránk kényszeríteni".

"Erre kell ismét nemet mondanunk, ezért kell, hogy minél többen kitöltsük a nemzeti konzultációt, hogy ezzel is üzenjük meg: Brüsszelben változás kell" – fogalmazott a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Forrás: MTI

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Elég ebből! Brüsszelben változás kell!"

Például Tompit haza kell rendelni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Billibácsi
Tomi ül!!! Neked ott kqrva jó dolgod van, nagy pénz a semmiért! Kergesd inkább a lányokat, ne avatkozz olyan dolgokba amihez nem értesz!
Csak Norisz és senki más
Tamás! Becsüld meg a titkárod!!! Mert, baszd meg, hamarosan a helyedre ül! ENNYI! S ez most kibaszottul komoly...
fideszes gyökér
Elfogyott a drog?
Nem működnek a beléptetőkapuk?

Mi a baj, Tompika?
Ábel
@Qqberci: Pont ezt akartam megírni, csak megelőztél. 17 éve az Unió tartja el busás fizetéssel, mert sportminiszternek nem volt jó. Kiküldték a Brüsszeli kádertemetőbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.