Brüsszelben változás kell, ezért is fontos, hogy minél többen kitöltsék a nemzeti konzultációt – mondta a Fidesz európai parlamenti képviselője szerdán az MTI-hez eljuttatott videójában.

Deutsch Tamás kijelentette, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden megint "döbbenetes" kijelentéseket tett, ugyanis szerinte segíteni kell, hogy a migránsok legális csatornák segítségével érkezhessenek az Európai Unióba. A bizottság elnöke azt mondta, hogy szeretnék, ha az emberek utazhatnának, hogy megvalósítsák álmaikat. A cél – Ursula von der Leyen szavai szerint –, hogy Tunéziából, Marokkóból, Egyiptomból, Bangladesből és Pakisztánból könnyebben érkezhessenek az érkezni vágyók Európába – idézte fel Deutsch Tamás.

Deutsch Tamás tombol, nagy a baj

Deutsch Tamás. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Képes ilyenről beszélni, miközben csak az elmúlt hét eseményeit felidézve: Franciaország egyik kisvárosában egy migráns hátterű csoport békés helyiekre törte rá az ajtót, késelte meg és sebesítette halálra őket. Mondja ezt, miközben Írország fővárosa, Dublin lángokban áll, miután egy algériai migráns többek között kisgyerekeket késelt meg

- fogalmazott a politikus.

Hozzátette: a brüsszeli bürokrácia pedig, mintha mi sem történt volna, változatlanul meghívókat küld a migránsoknak és megkönnyítené számukra az Európába jutás lehetőségét.

"Elég ebből! Brüsszelben változás kell!" – hangsúlyozta Deutsch Tamás.

Úgy folytatta, hogy miközben Magyarország Európát védi a déli határain, ahol naponta hallani összecsapásokról és a határőrök életüket, testi épségüket is kockáztatva tartóztatják fel az illegális migránsok tízezreit, Brüsszel továbbra is a "katasztrofális migránssimogató politikáját akarja erőszakkal ránk kényszeríteni".

"Erre kell ismét nemet mondanunk, ezért kell, hogy minél többen kitöltsük a nemzeti konzultációt, hogy ezzel is üzenjük meg: Brüsszelben változás kell" – fogalmazott a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Forrás: MTI

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Elég ebből! Brüsszelben változás kell!"

Például Tompit haza kell rendelni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Tomikutya itt nálunk kell változás, te például áteshetnél egy nem változtató műtéten. Vagy igen.
Qqberci
"Elég ebből! Brüsszelben változás kell!"

Például Tompit haza kell rendelni...
Yoda69
"Deutsch Tamás tombol, nagy a baj"

Elfogyott az anyag.
csak úgy....
@Peller Anikó: szép cigányasszonyt bírnának belöle faragni a dokik! :)
jáger laszló
nyugi tomi
Juszt sem töltöm ki!!
Te pedig tombolj ott Brüsszelben ész nélkül.,mint a bőgő majom a ketrecben
nem bánom.
csak ennyi
barátilag
J.L.
fideszes gyökér
Tőccse ám ki aki kinyomtatta!
Egy személyben 2 millió példányban!
brunton
@jáger laszló: ..Brüsszel fütyöl, magyarok meg nem akarnak táncolni..--ilyen szöveget...-óvodás értelmi szint...
tompi agyú járja egyedül a csürdöngülőst fideszesen...
Qqberci
@Yoda69: Az a baj, hogy Tompit már nem bírja meg az ereszcsatorna...
Peller Anikó
@Qqberci: Nem árt meg neki. Legfeljebb koppan és elhallgat.
tothjani
Brüsszelben változás kell, Magyarországon pedig az Orbán rezsim örök uralma.
Mekkora rohadék ez a mocskos élősködő, meglátszik hogy ezek az állatok életükben egy percig sem dolgoztak, ezért féltik, óvják az ölükbe hullott vagyont.
Cherry
Ilyen sötét kokós elmebeteg cigust kellene kitoloncolni, meg a főnijét és minden megoldva !!
Péter2
Brüsszelben senkit nem érdekel a kérdőív , tudják , hogy az egész propagandára épül , sem a nyomtatott példányszám nem ismer , és a visszaküldött nem kitöltött , visszaküldött kitöltött , és a szándékosan elrontott visszaküldött kitöltött példányokról semmit nem tudni , így bármit lehet állítani , és annyi kitöltöttet csinálni amennyit akarnak , evvel érdektelen a téma Brüsszelbe delegált uniós tagországok képviselői számára .
kereső
Foglaljátok el "Brüsszelt", és akkor orbán kivánságai teljesülhetnek.Többséget szerezni az EP-ben .
Egyébként a jelenlegi 735 (-14 fidess) választott képviselő dönt, hogy mi legyen Brüsszelben. Igaz, jövőre akár lehet a fideSS-nek 21 képviselője is, de a többi a 735 -ből másik 26 tagállam képviselője lesz, aki majd eldönti, hogy ki lesz "brüsszel"- lehet lobbizni, hogy ki lesz az, akit az elkövetkezendő öt évben plakátra akartok rakni.
Nem arról van szó, hogy ez egy "nemzeti" konzultáció- amelyet a szuverén magyar kormány inditott és ennek eredménye- amit ti már tudtok valószinúleg, -miért is lenne kötelező 26 másik tagállamra? Nem vagytok egy kicsit eltévedve szuverenitás ügyileg- hiszen a másik 26 is szuverén állam, amelyre ti nem erőszakolhatjátok rá 1 tagállam véleményét.
Csakhogy tiszta legyen beléptetőkapus: Brüsszel a 27 tagállam kormánya/ végrehajtó hatalma- amely nem táncolhat úgy, ahogyan ti fütyültök.
kereső
Tombolni lehet- de ez nem mutat egyebet, mint a saját primitivségeteket, butaságotokat- és azt, hogy ugyan ilyennek tekintitek saját szavazóitokat.
namihami
""Tomi tombol...""
Szegény Tomi, nem tud hazamenni! Cro-Magnon le van zárva.
izéke
Már most többet kitöltöttek,mint ahányat kinyomtattak. Pláne ha neten is lehet visszaküldeni.
kakukkmadár
Tompikám, kettő darab migráns-bűncselekményt emlegetsz, miközben Európában egyetlen nap alatt száz körüli embert gyilkolnak meg, na kik? Bizony, a saját véreik. A főnök-haverod eközben százával telepíti be havonta Magyarországra a "nem veszem el a munkádat" kínaiakat, pakisztániakat, filippínókat, akiket aztán sötétített üvegű buszokkal hurcolásznak az akkugyáraitokba! És bizony, elveszik a magyarok munkáját, az üzemek pedig a magyarok földjeit, ivóvizét! Idióta!
kereső
Ahhoz mit szól ez az előember, hogy a Continental magyar leányvállalata elküldi azokat a magyar melósokat, akik betanitották az indonéz vendégmunkásokat- a lehgálisan betelepitett migránsokat??
Nos??
Cica mica is nyilatkozhat az ügyben- és indokolhat.
nejlontacskó
@Maccska: a migránskérdésben igaza van, de arra kíváncsi volnék, hogy szerintetek, mit változtat bármin is, a Nemzethy inzultáció eredménye, legyen az akár mekkora átütő siker?
Mert az lesz, azt tudjuk,
Még akkor is, ha csak a 133 bátor küldi is vissza...
Nessy
Tompika! Ha ennyire zavarja, ami Brüsszelben történik, akkor mi az ördögnek nem jön haza?? Biztos kapna itthon egy álomtitkári státuszt! Abból már úgyis annyi van, hogy egy léhűtővel több, vagy kevesebb teljesen mindegy!
polgarb
@Maccska: Abban pl.,hogy te nem vagy hülye!
Ezodabasz
Nem tudja jobbkéz mit akar a bal? Hogy a picsába működik egy ilyen skizofrén "állam"? Tompika tombol, de ugyanakkor a vendégmunkás migránsokat csalogatjuk??? "Deutsch Tamás kijelentette, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden megint "döbbenetes" kijelentéseket tett, ugyanis szerinte segíteni kell, hogy a migránsok legális csatornák segítségével érkezhessenek az Európai Unióba." Tompikáék is legális csatornákat nyitottak, vagy nem?
Nessy
@Maccska: Akik befektetnek nem kevés eurót, akiket a munkaerő toborzó irodák közvetítenek, azok is "migránsok", akik legálisan érkeznek, a Magyar állam "hívására"! Nem Brüsszel, nem Soros küldi őket!
laja70
Miből dondolja ez a drogos , címeres ökör, hogy a 176 km-es magyar kerítés mevédi az EU 65.000 km-es határait???!!!
Ezodabasz
@Maccska: Külföldi érdekeltségű idetelepített gyárak, külföldi munkavállalókkal. Ezek kinek hoznak hasznot? Letelepedési engedélyek jó pénzért az egy másik kérdés. Ez nem a magyar népet nem segíti. Vagy ez az új trend? Dolgozzanak vendégmunkások szarér-hugyért és akkor néhány magyarnak már nem is kell csinálni semmit? Mint ahogy a németeknek már húsz harminc éve? Nézd meg és lásd mi lett a vége! ...jaa és ez még nem a vége!
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 18:54
Így kezdődött németországban is a török vendégmunkásokkal a 60-években.
Most 4 millióan vannak németországban.
nejlontacskó
@Maccska: tehát, a VENDÉGMUNKÁS kap a kormánytól, egy röpke öt évre szóló munkavállalási engedélyt, és amint az lejár, már indul is haza, önként, dalolva.
Egy sem marad itt a nyakunkon, mind az ötszázezer elhúz haza, ugye így lesz?
Ja és közben, egy magyartól sem veszi el a munkát, hiszen, nem teheti, mert az óriásplakátok, ezt nem engedik nekik!
Ohh pardon, az a szöveg, már a múlté, visszájáról viselendő immár a köpönyeg!
jáger laszló
Vendégmunkások Németországban!!
Előttünk 1 intő példa
Tanulni nem szégyen!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Ezodabasz
@nejlontacskó: ma, 17:52 A legjobb kérdés a tiéd! A migránskérdésben igaza van, 0rbánnak. Tompika csak az egyik szócsöve/csápja akit ide oda rakosgat, de ez itt lényegtelen. A magyaroknak nem voltak gyarmataik, ezért ide nem is akarnak jönni, csak átutazóként. Arról nem is beszélve hogy itt az őshonos népség is elég szarul épp hogy megélhet! A migráns probléma nem túl bonyolult mégsem akarja megérteni senki. Időben csak kb 300 évre kell visszatekinteni. Akkoriban kezdődött az oka és most érkezett el az ideje, hogy észrevegyék...de már késő. Nyugati jóléti társadalmak gyarmatai és az ott élők élőhelyeinek elvesztése az elnyomás, kizsákmányolás, háborúk, globális felmelegedés, stb ezek mind hozzájárulnak egy népvándorláshoz.Ami még egy nagyon fontos dolog, hogy a pénz körül forog az embervilág és a nagy hajszában nem látják, hogy maguk alatt vágják a fát??? Az emberi tevékenység kiírtott már rengeteg növényt állatot és sok minden élőlényt ami nélkülözhetetlen lenne egy egészséges ökoszisztémához. Azért az bíztató, hogy a növények is képesek a migrációra. Kipusztulnak ahol nem érzik jól magukat és elterjednek máshol...Bogarak? Poloskainvázió. Ezek is migránsok. Valamiért azt sem érti senki, hogy a föld egy nagy akvárium. Gömbölyű és egyre szennyezettebb levegővel van megtöltve az alján víz és némi szárazföld. Ebben élünk, vagy próbálunk megélni egyre többen. 1960-ban 3 milliárd ember élt ebben az akváriumban.
2011-ben 7 milliárd, 2022-ben 8 milliárd ember. Az arányok is elég érdekesek: (2016-os adat):
60% ázsiai, 16% afrikai és 10%európai.
Sztyepospista
OK. Kitölti sok ember. A számok nem érdekesek. És akkor mi lesz ? Mindegyik kérdés ELSŐ SZAVA az, hogy " BRÜSSZEL ". Ott sem hülyék ám... Nyilvánvaló, hogy azt fogják mondeni, hogy : Hülye magyarok, ha ti állandóan ellenünk háborúztok, akkor kérjetek pénzt a Putyintól, vagy a kinaiaktól.
dr. prédikátor
TOMPA AGY dakota!!! MIÓTA MONDJÁK MÁR NEKED HOGY NE DROGOZZ!!! napról napra hülyébb vagy!!!
Néro2
Tompika már teljesen elszííííttad az agysejtjeidet ? Te tényleg azt hiszed , hogy Trágyisztánod trágyagilisztáinak Nemzethy Konc-turhája az UNI-rosszotokban a kiröhögéseteken kívül okoz bármi mást is ?
Már ott tartasz fidiótizmusodban , hogy már nem is a farka csóválja a kutyát hanem a farkán lévő bolha.
Vagy egy olyan vérszívó tetű mint ti.
Megzakkanttál már teljesen.
koszpeko
index.hu/kulfold/eurologus/2018/04/26/nemzetkozi_egyezmenyt_vetozott_az_eu-ban_magyarorszag/

A magyar kormány váratlanul megvétózott egy nemzetközi egyezményt, amelyet május 2-án kötött volna az Európai Unió az afrikai kormányokkal, írta csütörtökön a 444.hu.

Jövő szerdán tartják a marokkói Marrákes városában azt a konferenciát, amelyen az EU és számos afrikai ország vezetői tárgyalnak. Az együttműködés fő célja, hogy az EU pénzt ad az afrikaiaknak, és ők cserébe igyekeznek gátolni a migrációt. Ezt az alkut segélyprogramok, vagy éppen az embercsempészek elleni rendőri együttműködések szegélyezik. Benne van az a program is, amin keresztül pénzt kapnak a hazatérésre azok a Líbiában várakozó emberek, akik hajlandóak lemondani arról, hogy illegálisan Európába hajózzanak.
Toller Béla
A cím majdnem jó, helyesen: Deutsch tombol, nagy nála a baj !
jáger laszló
Petőfi Sándor: Föltámadott a tenger
Tombold ki, te özönvíz,Tombold ki magadat
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@Toller Béla: Mondanám,hogy agy baj,de mikor volt 1 nemzethydrebilnek agya?Legfeljebb kezdemény esetleg,de azt is felülírja a függősegg!Bár jobban festene a csúti plakátjai helyén a többi 1bitessel!
telegdilaci
@jáger laszló:Lehet ez a hajléktalan kinézeti Drogos többet szívott a kelleténél,azért tombol,Magyarországon is kellene már egy változás,hogy ne maradjanak következmények nélkül aki lop csal hazudik közpénzből gazdagodik Sokan még nem felejtettük el hány milliárdot szórt el használhatatlan beléptető kapura,és most bukott ki hogy a Testvére több milliárdos pályázatot írt alá mielőtt távozott az Atlétikai szövetség vezetői posztjából amihez nem lett volna joga miért nem a Fidesz mutyijai miatt tombol ez a Futóbolond!
simmering73
"Unalmas már? Lehet. De akkor is, hol a büdös francban fordulhatna mg elő az, hogy egy félanalfabéta gázszerelő és egy pufidzsekis sunyi törtető néhány év leforgása alatt letaroljon egy országot pusztán azért, mert az egyik a miniszterelnök malacperselye, a másik meg a veje? Hol építhetne még a faluvégi házból érkező kocafocista uradalmat az apja nevén, ráadásul úgy, hogy egyfolytában a kommunistákat taknyolja, közben a saját apja és ő maga is a kommunista pártból érkezett a kurvanagy demokráciába, ahogy a kormánya többsége is. Sőt, teljesen biztos, hogy a holtig hű rajongói közül a legtöbb őrizgeti a szekrényben a pártkönyvet. Mert csak azok csapódnak az ilyen büdösszájú zsarnok lába elé, akiknek egész életükben szükségük volt egy erős vezérre, mert maguktól gyávák és gyengék, meg kell nekik mondani, merre van az előre. Az pedig tökéletesen mindegy, hogy az a bizonyos vágyott vezér kommunista, náci, fasiszta, vagy egyszerű gazember. A lényeg az, hogy ő ordítson a leghangosabban, ő mondja el a legtöbbször a hazugságokat és tegyen úgy, mintha tudná, hogy mit csinál. Ha ez megy neki, akkor bármit, de tényleg bármit meg tud etetni a barmokkal."
kolozsvaros.com/2023/11/30/a-lenyeg-az-hogy-o-orditson-a-leghangosabban-o-mondja-el-a-legtobbszor-a-hazugsagokat-es-tegyen-ugy-mintha-tudna-hogy-mit-csinal/
Sámannus
Tumpika most akko mé rókázz a tóni ölébe is meg a pintyőébe, Magatok alá szarsz kretén.
Lepényleső
...elsősorban az elnyomókkal akik még az életben soha nem dolgoztak,
ám egy kicsiny kis országot folyamatosan fosztogatnak,- hogy krőzusként
tetszeleghessenek napjaiknak?
Sámannus
Miben különbözöl te egy migránstól káni, tán félted hogy nem lophatsz akármennyit? Nem vagy különb csak ezerszer ártalmasabb ezeknél.
Billibácsi
Tomi ül!!! Neked ott kqrva jó dolgod van, nagy pénz a semmiért! Kergesd inkább a lányokat, ne avatkozz olyan dolgokba amihez nem értesz!
Csak Norisz és senki más
Tamás! Becsüld meg a titkárod!!! Mert, baszd meg, hamarosan a helyedre ül! ENNYI! S ez most kibaszottul komoly...
fideszes gyökér
Elfogyott a drog?
Nem működnek a beléptetőkapuk?

Mi a baj, Tompika?
Ábel
@Qqberci: Pont ezt akartam megírni, csak megelőztél. 17 éve az Unió tartja el busás fizetéssel, mert sportminiszternek nem volt jó. Kiküldték a Brüsszeli kádertemetőbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.