A miskolci megyei kórház főigazgatója, Révész János lesz január elsejétől az új országos kórházi főigazgató.

Felállva kell köszönteni az új országos kórházi főigazgatót

Révész János szereti, ha felállva köszöntik. Forrás: rtl

Az erről szóló miniszterelnöki határozat tegnap éjszaka jelent meg a Magyar Közlönyben. Révész miskolci kórházigazgatóként megkövetelte kollégáitól, hogy felállva köszöntsék az értekezleteken – emlékeztet az rtl.

Jenei Zoltánt, az Országos Kórházi Főigazgatóság vezetőjét és két helyettesét november végén menesztették. A belügyminiszter ezt követően összesen 24 kórházigazgató kinevezését vonta vissza. Új országos kórházi főigazgatót kevesebb mint egy hónap alatt találtak, Révész János, a Borsod Megyei Központi Kórház vezetője volt.

Révész János 1995-ben szerzett orvosi diplomát. 2000-ig a miskolci kórház szülészet-nőgyógyászatán, majd később az onkológián dolgozott. 2014-től lett az Onkológiai Centrum vezetője, majd 2018-tól a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórház főigazgatója. 2021-ben egészségügyi szakmenedzser diplomát is szerzett.

Révész János nyár közepén adta át a miskolci pszichiátriai centrumot. Az intézmény speciális kialakításával akkor elégedett volt a főigazgató.

„Kifejezetten erre a célra alakították ki az építészeti szabványokat, a beépített anyagokat, nyílászárókat és minden más egyebet”

– jelentette ki akkor.

Alig egy hónap múlva a mosdó válaszfalát széttörve, az ablakon át távozott egy 16 év feletti ápolt az ifjúsági pszichiátriai osztályról. A főigazgató írásban utasította a miskolci kórház orvosait, hogy felállással köszöntsék a reggeli értekezleteken, amin a késve érkezők nem vehetnek részt.

„Ez egy rossz árnyékot vetett az egész megbeszélésre, elég fagyos volt a levegő ennek kapcsán” – mondta június közepén az utasításról Csilek András, a Magyar Orvosi Kamara Borsod megyei elnöke.

Forrás: rtl
Fotó: rtl

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ábel
Aztán jön a lehajtott fejel térdepelve a kezétcsókolás?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ábel
Aztán jön a lehajtott fejel térdepelve a kezétcsókolás?
rücsü41
Régen a katonaságnál volt ilyen!Ha belépett a főigazgató elvtárs akkor azt mondta a felállt beosztottaknak, jelenlevőknek:Jó reggelt elvtársak!" Erre a válasz az volt hogy "Erőt , egészséget főigazgató elvtárs!"Mondom ez régen volt, de hát mi megyünk előre, vagy nem?
kakukkmadár
Karlendítés, a háttérben Viktor fotójával?
Nessy
@Ábel: A kezét nem érinthetik, csak a köpenye szegélyét csókolhatják meg a kivártságosok! Ez a jó ember pár évszázaddal el van maradva! Tudásban is? Azért nevezte ki Orbán?
surdilloFUJT
@rücsü41: Már 13 éve rükvercben van az ország,CSAK HÜLYÉKBŐL,ALJASOKBÓL,TOLVAJOKBÓL,HAZAÁRULÓBÓL LETT SOKKAL TÖBB!!!
surdilloFUJT
@Pegero: Kételkedsz a hasonszőrű elvbarátaid aljasságában???Nem szép dolog,inkább jobban nyalj be vikikédnek!!!
Maxipocak
Álljon fel a faszom, az köszöntsön téged állva te gerinctelen gennyhalmaz.
Nessy
@Pegero: Akkor légy üdvözölve! BUÉK!
Nessy
@Peller Anikó: Indulás előtt b3evesz egy Viagrát!
jáger laszló
Kaptunk 1 révészt, de mit nyertünk a vámon!?
csak kérdezem
barátilag
J.L.
vacsi
Felállva köszönteni?! Ez az ember elmebeteg!
Toller Béla
Majd meglátjátok, ettől a taposógépről még orbán is szabadulni akar majd !
simmering73
Aztán jön az "Éljen Orbán" kszöntés.
Peller Anikó
@simmering73: Ok, és virágozzék. ! De miham rab.
Pusztai
Ki is lehet verni??
Le is lehet köpni???
Sámannus
Ez csak annyit jelent, hogy nem alkalmas semmire!
rücsü41
@Pegero: Pedig mégis csak a korrepetálás a legjobb módja a retardált, hülye gyerekeknek képességeinek javítására.A gyermekmek ahogy itt egy hozzászóló is írta gyermekkorban még képlékeny , alakítható s ezt lehetőséget a jobbá tételükre is felhasználható. és ezzel ha a sikerek azonnal nem is láthatók még is csak foglalkozást igényelnek.
balos
@rücsü41: Na arra nincs pénz,mert a nemzethy oldal akkor elvesztheti a támogatóit!Nekik a sík hülye az igazi nemzethy,mert annak a szart is arany áron lehet eladni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.