Borkai Zsolt nem olyan régen az ATV Híradónak azt mondta, semmi esetre sem lép vissza ellenfele, a jelenlegi polgármester, Dézsi Csaba András javára – írja az ATV.

A jachton orgiázgató Borkai már biztos abban, hogy meg tudja nyerni a választást – Odaszúrt a Fidesznek is
Kép: YouTube

Győr mindenképpen lekerült a siker útjáról, de érezve az elmúlt időszakban azt a támogatást, amit a győriektől kapok, ezek folyamatosan erősítettek engem

- fogalmazott most Borkai az adásban, hozzátéve: nincs olyan pillanat, amikor ne kapna pozitív visszajelzést arról, hogy jó irányba tart.

Kérdésre elmondta, hogy ha nyerne, minden képviselővel együtt tudna működni, aki a városért dolgozik. Szerinte egy város polgármesterének “kutya kötelessége”, hogy minél több támogatást tudjon elhozni a kormánytól, és úgy látja, az a 13 év, amit a Fideszben eltöltött, illetve az a kapcsolatrendszer, amit kialakított, a győzelme esetén az előnyére válhat.

Ha a jelenlegi polgármester, Dézsi Csaba András kicsit jobban csinálta volna az elmúlt négy évet, akkor talán most nem beszélgetnénk, fogalmazott, de szerinte az emberek visszavágyják azt a 13 évet, amit Borkai polgármesterként eltöltött Győrben.

Felidézte, hogy Győr gazdag város volt, és szerinte Dézsi Csaba András olyan lépéseket tett, amelyek nehéz helyzetbe hozták. Például a gázszerződés felbontása “több milliárdos mínuszt jelentett”, de ide sorolta azt is, hogy Dézsi “olyan projekteket adott vissza a kormánynak, amit még ő kötött a miniszterelnökkel a Modern Városok Program keretein belül”. “Más álmokat dédelgetett” – jelentette ki, és kiemelte azt a városi pletykát is, hogy a jelenlegi polgármester álma egy Dézsi kulturális negyed kialakítása lett volna, amire milliárdok mentek el úgy, hogy végül nem valósult meg belőle semmi.

Arra a felvetésre, hogy ha a Fidesz kérné őt, akkor se lépne-e vissza Dézsi javára, Borkai kifejtette, hogy egyrészt megkeresést nem kapott, másrészt pedig úgy érzi, a bejelentése után sem magával, sem a győriekkel nem teheti meg, hogy hátralép.

A felmérések eredményeit “lényegtelennek” tartja, a legjobb közvéleménykutatás szerinte a választás napja.

Hangsúlyozta, hogy jelöltként ígéretet tett arra, hogy a brutális parkolási díjakat meg fogja szüntetni, mégpedig úgy, hogy bizonyos zónákban ismét ingyenessé teszi a parkolást.

Forrás: ATV

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez lenne csak igazán a győriek szégyene!
Még az előző megválasztásához képest is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ez lenne csak igazán a győriek szégyene!
Még az előző megválasztásához képest is!
rücsü41
Én azt gondolom, hogy Borkai megjárta a hadak útját, megismerte a FIDESZ igazi arcát, és belőle már nem lesz többé Orbán hívő ember.Ezt láthatják a győriek is és ezért állnak e mellett az ember mellett.
colibri
Ha ez a ferde nyakú yachtos valóban nyer, akkor az a győrieket minősíti! El ne higgyék, hogy a város életében visszatérnek a "régi szép idők"!
rücsü41
A cikk írója biztos ,hogy Borkainak nem barátja , mert úgy bemutatni hogy a jachton orgiázó Borkai, bár megfelel az igazságnak , de az udvariasság szabályainak már nem nagyon.Még soha nem olvasta azt ,hogy Orbán Viktort úgy mutatták volna be ,hogy regnálása idején a covid járványban több ezer ember halt meg Magyarországon , ami szintén igaz, csak hát ez sem felel meg az etikus újságírásnak. Ennyire nem kellene benyalni O.Viktornak!
Yoda69
Ez csakis a Győrieken múlik. Elfogadnak egy hazug, tisztességtelen es korrupt embert polgármesterüknek, hat lelkük rajta.
Sztyepospista
Végülis mi történt azon a jachton ? Semmi különös. Pár prostival orgiáztak egy kicsit, aztán jött a lebukás. A FELESÉG, és a család megbocsátott, hiszen a jó anyagi életet tudja biztositani. Ha lett volna egy sima lakatos, repült volna a csal. fészekből. Minden mehet tovább... Ha nyer akkor Győr is feliratkozhat majd a NEM TÁMOGATOTT VÁROS- ok csoportjához. Ennyi.
izéke
A fidesz kihelyezett tévéje,az ATV egyre jobban veszíti el a látszatellenzéki arcát. Benyal a minden jobbról érkezőnek,hiába,a pénz beszél...
Pusztai
Olimpiai és sportjáradékot kapó egyéneket nem engednék közpénzes állasokba, valójában 2x sőt 3x szopják le a közvagyont.
1x a járadék Borkainál - Gyualinál,- egy arany, a bruttó átlagkereset 100%-a, de Kozák majd 3 millát kap pl,- és emellé még havi 1 milliós közpénz fizetés, sőt ezután ha gyugdíjba megy a nyugdíja is milliós lesz a járadékon felül, abból is szépen megélhet.
Pusztai
@izéke: Szerintem amíg az ATV-be az ellenzéktől - tudomásunk szerint,- korlátlanul bemehet bárki élőbe nyilatkozni addig nem nevezhető fidesz rv-ne, szemben a köztévé vagy egyéb, tv2 stb., KESMA médiával.
Az, hogy az ellenzékiek kritikán alul ostobán nyilatkoznak, szakmailag sok esetben még a székértőről is süt: felkészületlen, csak lejárt panelokat szajkóz, képtelen a pontos ütős lényeget elmondani, addig ne a tv-t hibáztassuk, hanem a nyilatkozót.
Az, hogy levitézlett idős, már beszédhibás, demenciába szenvedők is nyilatkoznak az meg a szerkesztő fassága, hogy ilyeneket hív meg, ez mondjuk lehet egy a fidesz felé hajlás.
Pusztai
Ne feledjük, a választót 90%-ban a médiákból ömlő kommunikáció befolyásolja a leghatékonyabban.
2002-ben bukásuk után rájött erre a fidesz, az akkori hatalom már akkor elfelejtette ezt és fokozatosan zuhant a kommunikációjuk hatékonysága, szakmaisága, közérthetősége.
Pont egymás ellen, és irányába ment a két halmaz, ballib leépül, fidesz felépül.
És ezt szopjuk a legerősebben, ez az egész rákfenéje, kieg azzal, hogy az újságírók kihaltak, ostoba beszédhibás média csótányok köpködik tele a makrofont mindenféle hülyeséggel, magukat fényezve.
dr. prédikátor
remélem a győr4iek pofára fognak ejteni borkaitosz!!! Ha van eszük!!!
Horizont
A győriek ha nem is azt nézik mi történt a jachton legalább néznék az Audi földjeit.
Borkai helyébe mindig magam mögé néznék, mert a fidesz nem fogja hagyni Győrt elveszni.
Már egy kis csapat dolgozik a karaktergyilkosságán. Borkai abban is hülye, hogy azt állítja mellette áll egész Győr. Mindenkivel nem beszélt, persze hogy akik őt akarják azok megszólalnak. Hát nem ő a legélesebb kés a fidesz fiókjában.
"az a 13 év, amit a Fideszben eltöltött, illetve az a kapcsolatrendszer, amit kialakított, a győzelme esetén az előnyére válhat."
Ennyire nem lehet hülye? Hol van már az a rendszer? Addig élt amíg fideszes volt.
Rákosfalvy Zoltán ügyvéd "úr" akinek kaszinói vannak már nem állna mellé így. Tuti.
Ettől függetlenül nem biztos, hogy nem nyerne. De ha igen, pénzt nem fog kapni Győr.
Aki Én
Miért orgiázó Borkai, miért nem Audi-földes Borkai?
Sakk Matt
Nem a qrvázás a probléma, hanem az Audi földek!!!
Sakk Matt
@rücsü41: Hitgyülis ATV...mire számítottál?!
FLETÓ
@Csak Norisz és senki más: Ezt már én is mondtam...
Aki Én
@Philip Marlowe: @NKF: így van, nem is gond, hogy milliárdokat sikkasztott.
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők arra fognak szavazni, akit Arrogáns Tóni féle csapat megnevez nekik.
Borkainak csak akkor van esélye, ha visszakuncsorogja magát a maffiába...
Egy bűnszervezet már csak így működik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.