Borkai Zsolt nem olyan régen az ATV Híradónak azt mondta, semmi esetre sem lép vissza ellenfele, a jelenlegi polgármester, Dézsi Csaba András javára – írja az ATV.

A jachton orgiázgató Borkai már biztos abban, hogy meg tudja nyerni a választást – Odaszúrt a Fidesznek is
Kép: YouTube

Győr mindenképpen lekerült a siker útjáról, de érezve az elmúlt időszakban azt a támogatást, amit a győriektől kapok, ezek folyamatosan erősítettek engem

- fogalmazott most Borkai az adásban, hozzátéve: nincs olyan pillanat, amikor ne kapna pozitív visszajelzést arról, hogy jó irányba tart.

Kérdésre elmondta, hogy ha nyerne, minden képviselővel együtt tudna működni, aki a városért dolgozik. Szerinte egy város polgármesterének “kutya kötelessége”, hogy minél több támogatást tudjon elhozni a kormánytól, és úgy látja, az a 13 év, amit a Fideszben eltöltött, illetve az a kapcsolatrendszer, amit kialakított, a győzelme esetén az előnyére válhat.

Ha a jelenlegi polgármester, Dézsi Csaba András kicsit jobban csinálta volna az elmúlt négy évet, akkor talán most nem beszélgetnénk, fogalmazott, de szerinte az emberek visszavágyják azt a 13 évet, amit Borkai polgármesterként eltöltött Győrben.

Felidézte, hogy Győr gazdag város volt, és szerinte Dézsi Csaba András olyan lépéseket tett, amelyek nehéz helyzetbe hozták. Például a gázszerződés felbontása “több milliárdos mínuszt jelentett”, de ide sorolta azt is, hogy Dézsi “olyan projekteket adott vissza a kormánynak, amit még ő kötött a miniszterelnökkel a Modern Városok Program keretein belül”. “Más álmokat dédelgetett” – jelentette ki, és kiemelte azt a városi pletykát is, hogy a jelenlegi polgármester álma egy Dézsi kulturális negyed kialakítása lett volna, amire milliárdok mentek el úgy, hogy végül nem valósult meg belőle semmi.

Arra a felvetésre, hogy ha a Fidesz kérné őt, akkor se lépne-e vissza Dézsi javára, Borkai kifejtette, hogy egyrészt megkeresést nem kapott, másrészt pedig úgy érzi, a bejelentése után sem magával, sem a győriekkel nem teheti meg, hogy hátralép.

A felmérések eredményeit “lényegtelennek” tartja, a legjobb közvéleménykutatás szerinte a választás napja.

Hangsúlyozta, hogy jelöltként ígéretet tett arra, hogy a brutális parkolási díjakat meg fogja szüntetni, mégpedig úgy, hogy bizonyos zónákban ismét ingyenessé teszi a parkolást.

Forrás: ATV

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez lenne csak igazán a győriek szégyene!
Még az előző megválasztásához képest is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
Nem a qrvázás a probléma, hanem az Audi földek!!!
Sakk Matt
@rücsü41: Hitgyülis ATV...mire számítottál?!
FLETÓ
@Csak Norisz és senki más: Ezt már én is mondtam...
Aki Én
@Philip Marlowe: @NKF: így van, nem is gond, hogy milliárdokat sikkasztott.
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők arra fognak szavazni, akit Arrogáns Tóni féle csapat megnevez nekik.
Borkainak csak akkor van esélye, ha visszakuncsorogja magát a maffiába...
Egy bűnszervezet már csak így működik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.