"Meg vagyok döbbenve…" – írja Facebook-oldalán Kubatov Gábor, miután megtudta, hogy a Ferencváros női kézilabdacsapatával szerződést bontott a Mahart Passnave Kft.

Kubatov Gábor tajtékzik: kihátrált egy állami tulajdonú cég a Fradi mögülFotó: Facebook/Kubatov Gábor

A fideszes politikus szerint a többségében állami tulajdonú, az Építési és Közlekedési Minisztérium alá tartozó cég "egyoldalúan és teljesen jogellenesen" hagyta faképnél a klubot.

Állítása szerint arra hivatkoztak, hogy a csapat eredményessége a tavaly márciusban 3 évre meghosszabbított szerződés aláírása után jelentősen visszaesett.

Magyar Kupát nyertünk, bekerültünk Európa 4 legjobb csapata közé, vagyis a Bajnokok Ligájában döntőt játszottunk 20 ezer tomboló néző előtt (ez volt a világ egyik legnézettebb kézilabda eseménye). Idén magabiztosan és hibátlanul vezetjük a magyar bajnokságot a Győr előtt. Ezen felül, bejelentettünk 4 top igazolást, hogy egy-két éven belül BL-t nyerjünk és így mi legyünk a világ legjobb kézilabda csapata! Ezen tények után a szerződés felbontása vérlázító, az eljárás és a stílus pedig végtelenül primitív

- magyarázkodott Kubatov.

A Fidesz-alelnökként is "dolgozó" Fradi-elnök jogi lépéseket ígér, és úgy véli, a Mahart Passnave döntéshozói ellehetetlenítik a női kézilabdacsapat működését. 

Forrás: Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Képzeljük el , hogy mi lenne ha a FIDESZ nem állna nyerésre a választásokon?Hány cég hagyná abba a FRADI szponzorálását?Akkor mit csinálna Kubatov Gabika?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Skandalum...! :)
(Ez csak 05:10-kor jelenik majd meg?)
rücsü41
Képzeljük el , hogy mi lenne ha a FIDESZ nem állna nyerésre a választásokon?Hány cég hagyná abba a FRADI szponzorálását?Akkor mit csinálna Kubatov Gabika?
izéke
Nahát,nahát! Kap elég állami pénzt a fradi,ne csak a focistáknak adjon belőle,kubatov is felajánlhatja a fizetését,nincs rászorulva,lopott már eleget. Miért kötelező azt a retkes fradit orrvérzésig támogatni?
Pusztai
@rücsü41: Demokráciában rég börtönben lenne, milliárdos lopás, közvagyon magántulajdonba mosás, hatalommal való vissza élés, választási csalás, ... stb.
justhpeter
Kubatov csak azt igazolja, hogy a pofátlanságnak a NET-ben sincs határa. Az országot lezüllesztették, de ennek az emberszabásúnak a fradi a legfontosabb. Ideje megbarátkoztatni a smasszerjaival is.
jáger laszló
Simán nagyképű figura ez a Kuibatov!!
Semmi szerénység nem szorult belé!!
csak ennyi
barátilag
J,L,
bence
Kubatov lopott annyit , hogy simán kifizethetné az általa sérelmezett támogatást !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.