A külgazdasági és külügyminiszter közölte, bízik az biztonságáért mondott imákban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez egy külügyminiszter. Bízik az imákban. Inkább ment volna papnak.
simmering73
Ez egy külügyminiszter. Bízik az imákban. Inkább ment volna papnak.
Giovanni Alba
Hát persze hogy nem lesz gond, ordas nagy kamu a fenyegetés*. Egy merényletet eltervező nem harangozza be előre hogy mire készül, hacsak nem megtévesztésül. A jellemző inkább az, hogy egy tettet versengve vállalnak fel mindenféle szervezetek, hogy hasznot húzzanak belőle.
*ha tévedtem, és ezt a szúnyogcsődört tényleg megmerényelik, felettébb szomorkás leszek, de akkor is csak a vétlen áldozatok miatt.
kereső
Pjotr, az ima és rózsafüzér nem véd meg sem a ráktól, sem a golyótól. Inkább valld be, hogy nem az lett a" fenyegetés "reakciója itthon, mint ahogyan azt vártátok.
RonaGyuri
@simmering73: ismered a viccet? Pistike kérdezi Mórickát; mi mindig imádkozunk étkezés előtt, ti is szoktatok? Nem, nekünk nem kell, az én anyukám tud főzni!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.