Február elsején, a rendkívüli csúcstalálkozó idején sajtótájékoztatót tartott az aHang Brüsszelben, ahová 100.000 üres konzultációs ívet vittek magukkal.

Látványos akciót szerveztek Orbán Viktor főhadiszállása elé
Fotó: aHang

A szervezet közleménye szerint az eseményt Orbán Viktor brüsszeli „főhadiszállása” előtt tartották, a Rue de la Loi-n, ahol nemrég a magyar kormány 10 millió euróért vásárolt meg egy épületet. Az eseményt megelőzően az aHang egy közleményt is eljuttatott az uniós állam- és kormányfőknek.

A sajtótájékoztatón Szalóki Viktor, az aHang szóvivője kiemelte, az Orbán-kormány szisztematikusan próbálja aláásni az Európai Unióba vetett bizalmat, példaként hozta a nemzeti konzultációt, amely az aHang szerint semmi más, mint egy demagóg kampányeszköze a hatalomnak.

„Azért jöttünk ma ide, hogy az európai döntéshozók figyelmét is felhívjuk arra, hogy az Orbán-kormány narratívájával ellentétben a nemzeti konzultáció nem képviseli a magyar emberek többségének az álláspontját. A magyar választók mindössze 18%-a töltötte ki a konzultációt, amelyet a magyar miniszterelnök a teljes társadalom 98%-nak próbál meg beállítani A kormány propaganda kérdésekben folytat látszat párbeszédet, miközben olyan, társadalmilag fontos kérdésekben, mint az oktatás, a lakhatás vagy az egészségügy, még csak meg sem kérdezi az emberek véleményét”

– fogalmazott a szóvivő.

A szervezet képviselői rávilágítottak arra is, hogy miközben a kormány a szuverenitásvédelemről kéri ki az emberek véleményét, decemberben már elfogadták az erre irányuló törvénycsomagot. Az aHang szóvivője pedig elmondta, hogy Orbán Viktor maga ismerte el a nemzeti konzultáció hiteltelenségét, amikor ő maga is megszavazta a mai napon az Ukrajnának járó 50 milliárd eurós segélycsomagot. Mint az aHang szóvivője fogalmazott, több milliárd forint közpénz folyik el egy kormányzati propaganda kampányra, miközben a miniszterelnök a saját szavazóit is semmibe veszi.

Az aHang és az Egységes Diákfront a 7IGEN-es alternatív népszavazást követően döntött úgy, hogy elindítja az ellenkonzultációs kampányát, amelyben arra kérték az embereket, hogy ha szerintük is van fontosabb ügy Ukrajna, Soros György és a migránsgettók helyett, akkor adják nekik üresen az íveieket. A kampány a tegnapi napon véget ért, jelenleg az ország több mint 800 leadópontjáról megkezdték az ívek összegyűjtését. Pontos számot várhatóan a jövő hét folyamán tudnak mondani a szervezetek.

Forrás: aHang

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Látom, az enyém is ott van köztük!
Villamosoztam, hogy elvihessem az üreset!
Megdolgoztam érte!!
...
Persze tegnap a Covid emailra jött a dicsekvő levél,
Felgyújtottam jól égett!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Proktor
Azok ott Brüsszelben ezt úgyis tudják, nem ostobák!
Vidékre kellett volna járni vele és felmutatni mint a véres kardot, hogy a népek lássák...
Ide is ajánlom: www.youtube.com/watch?v=UjE421FqToM
Pusztai
Látom, az enyém is ott van köztük!
Villamosoztam, hogy elvihessem az üreset!
Megdolgoztam érte!!
...
Persze tegnap a Covid emailra jött a dicsekvő levél,
Felgyújtottam jól égett!!
Pusztai
@Dr. Proktor: Nyitott platos kisteherautóra, rátenni, lássák, és közben nagybetűvel kiírni csattanós szöveget,- humorísták előnyben,- és hangos bemondóval is reklámozni.
1-2 hónap alatt bejárható MO. Mint a Gugli autó.
Pusztai
Ez a húgyagyu négylábú megint nem kapott pinát, hogy itt tobzódik, személyeskedik, erre ejakulál már hanalban merev fasszal áll ki a pódiumra?
Hogy fordulhat ki valaki ennyire magából, hogy 100 beírásában 500 személyeskedés, jelzőzés. van.
Normális fórumról IP címmel véglegesen törlik.
NKF
Melyik libsi párt pénzeli őket? Olyan momentumos íze van!
simmering73
@Maccska: 7:01 Olvasd vissza azt a sok hülyeséget amit ide írtál. Én szégyellem, hogy ilyen hülyék vannak közöttünk, mint te. Hogy te mekkora barom vagy!
Nyírfa
Bravó és köszönet! Bár a magamét miszlikre téptem, de néhányat én is eljuttattam a megfelelő helyre, így részesévé váltam az igazi konzultációnak.
Aki Én
@Őrnagy: Az az igazság, hogy még a sajátjaitok sem vették komolyan ezt a szart. Még azok között is akad jónéhány, aki érti miről szól ez. Amikor libkány csürhét emlegetsz, azokat se felejtsd el.
@Őrnagy: @Maccska: Azt is elfelejtitek, hogy nem az ellenzék kérdőíveit kell összevetni a visszaküldött ívekkel, hanem a visszaküldött íveket a vissza nem küldöttekkel.
Ez a különbség óriási, minden benne van.
Egyedül az megdöbbentő, hogy ezt sem értitek, és próbáljátok rém ostoba, rém suttyó módom megmagyarázni. Ettől persze még butábbnak, még szánalmasabbnak látszotok. Csak így tovább két naplopó lúzer suttyó!
archive
Hahooo ellenzék!!! Ilyen megmozdulások kellenének napi szinten, itthon és külföldön!! Folyjon a csapból is hogy a pohos mit mondott 20 éve és mit most..
Pusztai
@archive: ezt ugatom tizenéve!
A xart visszagyűrni, leleplezés, szembesítés. Nincs ennél hatékonyabb kommunkáció, de ez a balfasz tetves debil ellenzék képtelen rá, mert a szakmailag segghülyék, feledékenyek,beszariak, beszélni nem tudnak, megnyilvánulásokhoz, kommunikációz impotens kretének.
PONT!
KÉPETELENEK FELFOGNI: a VÁLASZTÁS SIKERE 90%-BAN A KOMMUNIKÁCIÓN MÚLIK!!
sokanvagyunk
Meg is lett a tüntetés eredménye - a Soros, a libsi, a rohadó EU, a magyar ellenzék akarata szerint szavazott Orbán.
Putyinnak meg jelentheti, 50 milliárd euróval gyöngítette meg Oroszország ellenfelét - szavazatával.
Dr. Proktor
@Maccska: Nem fordították le belgára, hál'Istennek, mert különben egész Belgium rajtunk, magyarokon röhögött volna...
sokanvagyunk
@KisTehen: "Megkeserítették Orbán Viktor éjszakáját, 10 percenként marhabőgést kellett hallgatnia a szállodában" - Te voltál? :)
sokanvagyunk
@KisTehen: Nem az én véleményet - azt a 98%-ot :DDD - sz@rta telibe...
sokanvagyunk
@KisTehen: Én csak egyet látok... - téged, erre legyek büszke?
sokanvagyunk
Csak egyszer látnám itt az elvakult Orbán-hívőktől. azt hogy "hát ezt elszabtuk", kíméletesebb lennék én is.
sokanvagyunk
@KisTehen: Akkor egyetértünk végre valamiben.
Dr. Proktor
@Őrnagy: Példaképed lehetne Jellasics a gyáva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.