Pop Mert Julián, a bicskei pedofil-ügy egyik áldozata nyílt levélnek is beillő kommentet hagyott az államfő közösségi oldalán – írja a SzMo.

Novák Katalinnak üzent a pedofilügy bántalmazottja: Az áldozatok megérdemlik a válaszokat és az igazságot

Ebben az áldozatok nevében követeli, vállalja a felelősséget döntéséért Novák Katalin.

Facebook-kommentben üzent Novák Katalinnak a bicskei pedofil-ügy egyik áldozata, szerdán. Pop Mert Julián az államfő kegyelmi döntése miatt írt:

Nehéz szavakat találni, mikor a kegyelmi döntése megfosztja az áldozatokat a méltó igazságszolgáltatástól. A megválaszolatlan kérdések és a kegyelmet élvező bűnöző körüli homály mélységes aggodalmat váltanak ki azokból, akik szenvedtek, s a társadalomban egyaránt

Pop Mert szerint az, hogy homály fedi az elnöki kegyelem hátterét, csak növeli a köztársasági elnök intézkedése iránti kétségeket és az általános bizalmatlanságot. Úgy fogalmaz:

Az áldozatok megérdemlik a válaszokat és az igazságot. Az elnöki hivatalnak felelősséget kell vállalnia

– írja a kommentben. A bicskei otthon egykori, bántalmazott lakója szerint az elkövetett bűncselekmények súlyánál fogva váratlan és megmagyarázhatatlan a kegyelmi döntés, ami mély fájdalmat és csalódást okoz az érintetteknek.

Nyílt levélként is felfogható kommentjét ezzel zárja:

Az áldozatok nevében követelem a tisztességet és a válaszokat, melyeket eddig megtagadtak tőlünk.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Milliós sérelmi díjat gyorsított eljárásban a megalázott gyerekeknek...úgy, hogy az elnöknő ügyvédei intézzenek mindent, mert a sértetteket csak becsapnák a fogadott ügyvédek.
Clavigo
@Philip Marlowe: Téged senki nem akar " kioktatni ",,Fülöpke.Ahhoz te túl hülye vagy,,mivel nem fejlődött ki az agyad...Csillapodjál.
Sámannus
Kati néninek is nyomta valaki a sódert. Feltehetően aki budiházyt és a bírósági takarítót is kimentette. Hát ne mán, hogy a levéltitok pont a bíróságon legyen seggbe kúrva?
Pusztai
Felháborítónak tartom, hogy felolvassák Kocsis Málé hazug posztját és nem fűznek hozzá semmit, ezzel azt érik el, mintha igazat mondott volna, pedig egy vaskosat hazudott az ellenzéki nemaláírásról.
Ez gyakori hiba az ATV-n és érdekes s KR-en is, ahol még megszólalhat az ellenzék. Ha hazug hírt tesznek be kommentár, cáfolat nélkül, igazsággá válik.
Pálinkás Pál
@Philip Marlowe: milyen " gyermekvédelmi törvény " -ről böfögsz fülöpke, istenbarma nyomorult..?
vacsi
Nem tudom, ki, hogy van vele, de a "jóságos Endre bácsi", ahogy egy cikkben említik, aljasabb dolgot művelt, mint maga az igazgató! És ez kapott kegyelmet?!
kereső
@Philip Marlowe: Álljon már meg a nászmenet pücse van a menyasszonynak. Mi köze van a "gyermekvédelmi törvény" meg nem szavazásának, a sándor palota által adott mentességi kegyelemnek ebben a bűnügyben? Csak annyi, hogy az állampárt igazságügyminiszériuma által elkészitett tv. javaslatot az állampárti frakció megszavazta, törvény erőre emelta az által, hogy novák katalin aláirta és kihirdetésre került- most meg ezzel a kegyelemmel, úgy jó magyarosan belex@rtatok a közepébe az egésznek. Az állampárt és náci oldalhajtása a "gyermekvédelem" érdekében tett intézkedése kimerül abban, hogy a világirodalom remekei sorolt irodalmi művek könyvit lefóliázza, és megtiltsa , hogy ahhoz 18 éven aluliak nem férhetnek hozzá,
Mi köze van az ellenzéki nem szavazatnak ahhoz, hogy novák katalin egy olyan embert részeistett mentességi kegyelemben- aki közreműködött a gyermekek ellen irányuló szexuális búncselekmény eltussolásában, elhallgatásában bűnrészessé vált az évek során elkövettet bűncselekményben. És ezt most megerúsitette novák mentességi kegyyelme- hogy a bűn elhallgatása, eltussolására tett cselekmények azok nem bűnök, azok kegyelmet érdemelnek. Mentességi kegyelmet. Államelnöki papirja van róla mindenkinek, hogy a bűn elhallgatása az nem bűncselekmény, hát még a bűn eltussolása. Na az sem bűncselekmény- mert a "az a qrva ellenzék nem szavazta meg a gyermekvédelmi törvény"T. Ti megszavaztátok- most meg fejre álltok, és a fos úgy folyik be a szájatokba.
És ezért az 'ellenzék" a hibás- már életben tartja a zt a véleményt, hogy novák és ebben az ügyben bűntársa varga, bűnpártolók.
Konkrét megtörtént bűnyügyről beszélünk, és nem arról, hogy egy könyv elolvasásától a gyermek "meleg" lesz megcsúfolva a biológiát.
Komolyan nem értitek a nyálas nyilassal az élen, aki először böfögte ki magából- hogy az ellenzék ne szóljon, mert nem szavazta meg a "gyermekvédelmi törvényt". Itt és most nem az ellenzék pártolja a pedofiliát- ...
kereső
...hanem az állampárt és képviselői. Súlyosbitja a helyzetet, hogy ez a bűncselekményt olyan gyermekek ellen követték el, akik senki másra nem számithatnak a társadalom védelmán kivül Ti moszt ezt is elveszitek tőlük- akkor mi a lóf@xért van az a világhires "gyermekvédelmi törvény". Ja, tudom ennek nem megszavazásával kampányolva lehhet az ellenzéki szájakat befogni, ennek sulykolásával kimenteni novákot és vargát. Hatályos a törvény az ellenzék szavazata nélkül is. Akkor mi a baj, ki az aki a törvény - a gyermekvédelmi törvényt, ha egyáltalán az a törvény ténylegesen a gyermekek védelméről szól, nem tartotta magát a törvény +szelleméhez", hanem már a törvény cimét is megcsúfolta.
Na, elmentek a sunyiba csökött agyúak.
Aki Én
@Philip Marlowe: így csak súlyosabb amit elkövetnek a gazdádék, te agyhalott.
Hogy a faszba nem érted ezt sem, te szánalmas lúzer?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.