Novák után Varga Judit is lemondott, Donáth Anna szinte azonnal reagált a Facebook oldalán.

Orbán Viktornak ki kell állnia, az ő kormánya nevében írta alá Varga Judit a kegyelmet – Érkeznek az ellenzéki reagálások Novák lemondására

A poszt szerint pontosan tudjuk, hogy a Fidesz háza táján semmi komoly döntés nem történik Orbán Viktor tudta és beleegyezése nélkül.

Orbán Viktornak ki kell állnia, és magyarázatot kell adnia a történtekre. Ő a miniszterelnök, az ő kormánya nevében írta alá Varga Judit a kegyelmet.

- írta Donáth, aki szerit ez Orbán rendszere, így eltagadhatatlan a felelőssége.

Hadházy szerint Novák Katalin elismerte, hogy hibázott.

Helyes, de nem csak a kegyelmi ügyben hibázott, hanem elnökségének szinte minden napján, amikor asszisztált a kormány ámokfutásához.

- írta, és kitért arra, hogy Varga Judit is lemondott a képviselői mandátumáról és a Fidesz EP-listájának vezetéséről.

Ez is helyes, hiszen ő ellenjegyezte azt a bizonyos kegyelmi határozatot, de szinten nem ez a legnagyobb bűne, hanem az, hogy miniszterként minden nap asszisztált a magyar állam leépítéséhez.

- tette hozzá, és kitért arra is, hogy most jöhet az az ember, aki ezt a két asszonyt a magas hivatalra emlelte, akinek az engedélye nélkül semmi nem történhet ebben a hazában: a miniszterelnök.

Jámbor András szerint ma csak azt tudtuk meg, mit nem tudunk.

Nem tudjuk az indokokat, nem tudjuk, miért született a kegyelmi döntés, nem tudjuk, ki az igazi felelős

- írta.

Ungár Péter szerint Novák Katalin helyes döntést hozott, ugyanakkor döntésével nem tudja helyrehozni azt a kárt, amit mi, magyarok, mi mindannyian elszenvedtünk. Hatalmas sebeket kapott a közbizalom és az emberek joggal vonhatják kérdőre a választott politikusaikat: hogy történhetett ez meg? Miért, és milyen indokok alapján?

Jogunk van tudni, az emberek magyarázatot várnak. A magyar polgárok megérdemlik, hogy a választott vezetőik, akiket ők közvetlenül vagy közvetve közjogi méltósággá választottak, magyarázatot adjanak nekik. Ha úgy döntött Novák Katalin, hogy távozásával sem adja meg nekik ezt a magyarázatot, akkor azt Orbán Viktornak kell megtennie.

- írta.

A Fidesz második köztársasági elnöke bukik meg. Ez nem véletlen. Nem tévedés. Nem mulasztás. Nem hiba. Arra kell gyanakodnunk, hogy ez azért történik meg, mert képtelenek a konszenzusra, a kompromisszumra. Amikor fel kellene mutatni a nemzet egységét, amikor ki kell állni a próbát, akkor elbuknak. Nem mindannyiunkat képviselik, és részérdekektől hajtva döntenek.

- tette hozzá a politikus, aki szerint a kormánypártokon, és azok vezetőjén van tehát a sor, hogy választ adjon az emberek jogos kérdéseire.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: Ja a csizmás vakKondot kifelejtettem pedig ő is egy szar alak, és mégcsak válaszolni sem mer! Naa meg a legújabb suttyó: TaknyostPofozó
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: Jaaa és az ökőrnagy, az is te vagy? Elég nehéz így eligazodni ha egy ökör több néven osztja az észt!
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: Ez mi a fasz te félkegyelmű? Ennyit tudsz?
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: Köszi! Biztos ismerjük egymást?...Nem hinném!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.