Az elemző az ellenzéki pártok helyében megfontolná, hogy támogassák Sulyok Tamást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Én viszont téged nem!!! jellemtelen seggnyaló vagy! =))
Őrnagy
@Maccska: Csak irigykedik, hogy nem az ő seggét nyalják.
Eladott Ország
Én még azért megvárnám Fásy Zsülike politikai elemzését is. Mi pedig ebben reménykedünk. Remélem nem dalban mondja el. "- Röf-röf. Kb. ennyi lesz.
uploads.disquscdn.com/images/55ff1df82cbb5b6b240c4bfff991e6bd4183814c5e7e422977f197b51b30c738.jpg?w=800&h=398
Török Gábor világ életében egy köpönyegforgató seggnyaló volt. Ha most más lenne hatalmon, akkor meg ott nyalizna. A nyalizás a lényeg Töröknek, nem más, de majd megy a levesbe, megkapja valós jussát, mint a többi szarházi szemforgató. Ugyanolyan megélhetési gyökér, mint pl. a tv2-ős lotyó Marsi Anikó és társai , aki ’Fosványoson’ az első sorban tapsikol a kokós kocsmás Pistával. Török egy szimpla megélhetési megmondóember, az Orsós-diktatúra bukása után, azt is letagadja, hogy valaha a fideSS nek a zsúrpubija volt. Íme a teniszbajnokok ...
sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_960,h_720/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/08/tenisz.jpg
csak úgy....
@Maccska: @Őrnagy: sírnátok ha tudnátok,hogy mennyire buták vagytok! :)
Eladott Ország
"Az értelmiség nyelvének útja az osztályhatalomig. Alapjaiban változott meg a magyarországi seggnyalási piac az elmúlt négy évben. A korábban megbízhatónak tartott seggnyalási technikák elavultak, az addig decentralizált piac centralizált lett. A piac szereplői mindebből két dolgot észlelnek: egyrészt azt, hogy képtelenek már diverzifikálni az erőforrásaikat, másrészt azt, hogy amíg korábban sokfelé lehetett kis seggeket nyalni, addig mára egy helyen van az összes nyalható segg. Miközben a seggnyalók száma nem változott."
blog.barcelonaguidebureau.com/wp-content/uploads/2017/10/llengua-catalana.jpg
Philip Marlowe
"Török Gábor: Alábecsültem Orbán Viktort"

Sokan vannak így ezzel Gábor!
Szopnak is ezért rendesen!... És nem tanulnak...nem tanulnak...D
Philip Marlowe
"Az elemző az ellenzéki pártok helyében megfontolná, hogy támogassák Sulyok Tamást."
Soha nem fogják támogatni!...14 éves "munkájukat" dobhatnák a kukába!
Ha a fidesz Dobrev Klárát, nevezné, azt is elleneznék zsigerből, mert annyira buták mint a segg!...:)
division
@Philip Marlowe: Szerintem te is az iskola mellé járhattál annak idején:-)) Amúgy ha az neked normális, hogy az emberek "szopnak" egy országban a saját miniszterelnökük miatt, hát lelked rajta. Amennyiben nem zavar, hogy a pedagógusok zöme alig kapott emelést, mert Brüsszel meg a többi, akkor lelked rajta. Amennyiben nem zavar, hogy Orbán viszont a minimálbérhez igazítva emeli a saját fizetését (több mint 600 ezerrel), és még Brüsszelből sem kell levél, hát lelked rajta. Egyszer minden jónak vége szakad és menekülés lesz a vége. Ja igen, még mindig nem írtad meg hogyan lehet egy csóró gázszerelőből pár év leforgása alatt milliárdos, miért került át az MPL a fideszhez (új kérdés, ez is bonyolult lesz számodra megválaszolni), miért a fideszé a digi, a vodafone, és miért van joguk lekapcsolni a netet ha úgy látják jónak? Várom megtisztelő válaszodat:-)))))
division
@csak úgy...: Jól jegyezz meg valamit: A butákban az a legveszélyesebb, hogy azt hiszik magukról hogy okosak.
csak úgy....
@division: ezt már sokszor tapasztaltam életembe ,szerencsére veszélyes butával még sosem találkoztam! ezek itt inkább önveszélyesek !
csak úgy....
@Philip Marlowe: öcsike,te nagyon zizi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.