Az elemző az ellenzéki pártok helyében megfontolná, hogy támogassák Sulyok Tamást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Maccska: @Őrnagy: sírnátok ha tudnátok,hogy mennyire buták vagytok! :)
Eladott Ország
"Az értelmiség nyelvének útja az osztályhatalomig. Alapjaiban változott meg a magyarországi seggnyalási piac az elmúlt négy évben. A korábban megbízhatónak tartott seggnyalási technikák elavultak, az addig decentralizált piac centralizált lett. A piac szereplői mindebből két dolgot észlelnek: egyrészt azt, hogy képtelenek már diverzifikálni az erőforrásaikat, másrészt azt, hogy amíg korábban sokfelé lehetett kis seggeket nyalni, addig mára egy helyen van az összes nyalható segg. Miközben a seggnyalók száma nem változott."
blog.barcelonaguidebureau.com/wp-content/uploads/2017/10/llengua-catalana.jpg
division
@Philip Marlowe: Szerintem te is az iskola mellé járhattál annak idején:-)) Amúgy ha az neked normális, hogy az emberek "szopnak" egy országban a saját miniszterelnökük miatt, hát lelked rajta. Amennyiben nem zavar, hogy a pedagógusok zöme alig kapott emelést, mert Brüsszel meg a többi, akkor lelked rajta. Amennyiben nem zavar, hogy Orbán viszont a minimálbérhez igazítva emeli a saját fizetését (több mint 600 ezerrel), és még Brüsszelből sem kell levél, hát lelked rajta. Egyszer minden jónak vége szakad és menekülés lesz a vége. Ja igen, még mindig nem írtad meg hogyan lehet egy csóró gázszerelőből pár év leforgása alatt milliárdos, miért került át az MPL a fideszhez (új kérdés, ez is bonyolult lesz számodra megválaszolni), miért a fideszé a digi, a vodafone, és miért van joguk lekapcsolni a netet ha úgy látják jónak? Várom megtisztelő válaszodat:-)))))
division
@csak úgy...: Jól jegyezz meg valamit: A butákban az a legveszélyesebb, hogy azt hiszik magukról hogy okosak.
csak úgy....
@division: ezt már sokszor tapasztaltam életembe ,szerencsére veszélyes butával még sosem találkoztam! ezek itt inkább önveszélyesek !
csak úgy....
@Philip Marlowe: öcsike,te nagyon zizi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.