A gyerekvédelem Tuzson Bence szerint az áldozatok, különösen a legkiszolgáltatottabbak, a gyermekek segítése végtelen út.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
""" feltételes szabadon engedése " ,,a bebukott pedóknak ??? ...és megkérdezik az áldozatot,,hogy mit szól hozzá ??? Hát bazdmeg,,eldobtam az agyamat,,,kétszer .. ! Betegek ezek!! Tényleg pedo- simogatók..!!
division
@Clavigo: Ezt az aljasságot! Megkérdezni mit szólnak hozzá a néhai áldozatok? Aztán megint mehetnek gyerekek közé, mintha mi sem történt volna, míg az áldozatokban újra felszínre törnek a borzalmak, amiken talán már úgy-ahogy túltették magukat. Na de majd jön maccska, tehén, philip meg a többiek, és megmagyarázzák megint a lehetetlent, ha kell a szokásos vulgáris stílusukban. Persze lehet, majd ráfogják ezt is az ellenzékre (főleg Gyurcsányra), Sorosra, Brüsszelre, a 6 elemivel tovább úgysem látnak.
Clavigo
@division: Egy tragédia ez az ország...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.