Igazodva pártja központi narratívájához, Papp László, Debrecen polgármestere is igyekezett vasárnapi beszédében összemosni az ellenzéket a régi kommunistákkal.

A "baloldalt" kommunistázta Debrecen akkumulátorgyár-barát polgármestere
Fotó: Facebook/Papp László

Papp többek között arról beszélt, hogy "több mint harminc évvel a rendszerváltás után azt kell tapasztaljuk, hogy a nagy közös európai eszme nem fér össze a nemzettel, a vallással és a család eszményével".

Majd azt állította, a kommunista nem vész el, csak átalakul. A kommunista ideológia és eszme nem tűnt el a rendszerváltozásokkal.

Sőt bizonyos tekintetben mintha reneszánszát élné: új köntösben, új gondolatokkal támad. Látjuk azt is, hogy a konzervatív oldal és a balliberális oldal nem egyformán, nem ugyanazon egyértelműséggel ítélik meg és ítélik el a XX. század egyik legembertelenebb ideológiáját, a kommunizmust

- fogalmazott a fideszes polgármester.

Papp szerint az európai és hazai baloldal soha nem vállalt felelősséget azokért a tettekért, amelyek emberek és családok millióit tették tönkre.

"A baloldal felelősségvállalása zéró ma is és ez volt az elmúlt évtizedekben is. Ezt napjaink történései is egyértelműen bizonyítják"

- fogalmazott, majd így biztatott a Fidesz melletti voksolásra:

"És olyan emberekre, akik soha semmilyen tettükért nem vállalnak felelősséget, hatalmat bízni nem lehet".

Papp László – bár a gyenge és töredezett helyi ellenzék miatt így is a választás esélyese – népszerűsége a Debrecenbe édesgetett öt akkumulátorgyár miatt mélyponton van. A városvezető – tanulva a tavalyi botrányos eseményekből – idén csak "köz nélküli" közmeghallgatást szervez a akkumulátorgyáras történet aktuális kérdéseivel kapcsolatban.

Forrás: debrecen.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ábel
@magyarigeza: Loptok, csaltok, hazudtok, nertársak. Az nálatok a "nemzeti" érdek, hogy kifosszátok Magyarországot. Ezt kell tiszteletben tartani?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarigeza
Kommunista Gyurcsány baloldalra keményen rá égett, hogy hazudnak reggel délben este.
Garázda bűnözők. Erőszakos megnyilvánulásukkal fűszerezve. Régen és most sem tudnak igazat mondani. Önkritikát, önreflexiót hiányolnak.

Elvtársak, ez már Magyarország és nemzeti érdekeltségű ország. Ideje ezt tiszteletben tartani.
Ábel
@magyarigeza: Loptok, csaltok, hazudtok, nertársak. Az nálatok a "nemzeti" érdek, hogy kifosszátok Magyarországot. Ezt kell tiszteletben tartani?
izéke
Koránál fogva ez a jómadár személyesen ismerhette a kommunistakeltető kiszt.
Péter2
Ma a politika játszóterén a pedofidesz vezetésében nyüzsögnek a volt KISZ titkárok, párt titkárok , besúgók és ügynökök , nem véletlen , hogy ez az aberált banda, egyedüliként gátolja a kommunista ügynöklista nyilvánosságra való hozatalát ! Továbbá, meg kell nézni hogy milyen országokhoz dörgölődnek , orosz Kína , ezek kivétel nélkül kommunista elveken működő országok , a politikai berendezkedéseik , törvényeik pontosan mutatják !
Dr. Proktor
@magyarigeza: Szégyenlik a kommunisták hogy kommunisták, ezért az ellenfélre sütik a jelzőt... Igaz magyarigeza? Megvan még a pufajka a padláson?
simmering73
@magyarigeza: Úgy téped itt a pofád, mint egy öntudatos munkásőr.
Dr. Proktor
@Maccska: És hol van a te pufajkád? A spájzban rejtegetett MSZMP tagság könyv felett?
Pusztai
Komcsizóknak:

...Meg kell nézni a felcsuti székháztolvaj életútját, bele született a komcsi bölcsőbe, komcsi környezetben szocializálódott, komcsik idején tanult jogi egyetemen a disznóól mellől, maga szerint is max traktoros lehetne ma, szerencsés időben járt egyetemre, mert ma már nem tanulhatna, és ez a bélféreg és szaros seggében lévők komcsiznak?

...És csattanó: eddig egyetlen kormány volt 33 éve, améknek minden tagja komcsipárti sőt funkci volt az a sperma 2010-es kormánya volt.
Egyedül a fidesz nem szavazza meg 20 éve az ügynöktörvényt.
..És a fideszgyökereknek van bőr a pofájukon komcsizni.
A geczi az országot a komcsi Kínával társítja, vagy komcsi hatalmi álmokat szövő orosz Putyin seggébe búvik és onnan kajbál, amivel hazaárulóvá, mindenki által utált Európa csótányává vált.

---Hasonló a helyzet a Sorosozásra, szemkilövetésre, eladósításra, csődözésre, mind a fideszre jellemző vagy ők követték el, 100x erősebben lehet a szart visszalapátolni a fideszmaffiára és keresztapáira.
Pusztai
És még 1 komment a komcsizóknak régebbről:
"Olyan szép, amikor a fideszcsürhe élén a komcsi bölcsőben nevelkedett spermával, vagy az agymosott elhülyült hívei komcsiznak,
--"Senki sem utálja jobban a kommunistákat, mint egy egykori kommunista." dakota mondás.
---Deutsch T: "... csak a mi komcsink jó komcsi!"
---Boross Péter: "A Fidesz a volt MSZMP-tagok gyűjtőhelye" 2007. 11. 29. 12:36 Közélet
"A volt miniszterelnök szerint Orbán Viktor túlzottan befogadó lett, és pártja körül sertepertélnek a volt MSZMP PB tagok, és más baloldali érzelmű emberek." .. A vicc, Boross P pont ilyen.
---A 2010-es fideszkormány minden tagja volt komcsipárttag, funkci volt, Bakonditól, Martonyitól Vargán át egészen OgV-ig, jelenlegi is tele volt komcsival, Pintér mszmp nagyvezér minden fidesz kormányban benne, akárcsak a karcagi kisztitkár Vatrga M..
---A fidesz vasökle, a CÖF minden vezetője az átkosban hangos vérkomcsi volt,-
---A székháztolvaj komcsizik, mikor az anyatejjel szívta magába és a bölcsõben is a komcsi elveket magolta, 25 éves korára kisztitkárságig vitte, ezeket mára agresszíven alkalmazza a gyakorlatban miközben elnácult horogkeresztény lett..
... Van még hatalmas lista akik komcsipártban voltak, többen funkcióban és ma a fideszben komcsiznak.
Legharsányabban a volt vérkomcsik komcsiznak!.
Ügynöktörvényt egyedül a fidesz nem szavazza meg
... Az is aranyos amikor Sorosoznak, és tudjuk ezek mind hatalmas pénzeket, milliókat kaptak anno Sorostól, Soros egyetemén végeztek, múltjukat megtagadják, jótevőjüket hátbaszúrják.
Hát ilyen a fideszes komcsi erkölcs."
ertelemblog.wordpress.com/2019/12/12/amikor-a-kommunista-fidesz-kommunistazik/
.. és a balfasz elllenzéki POLELIT kussol.
Pusztai
Nem is tudom, a fidesz mióta építi a komcsi államot, - már 2010 előtt erre hajaztak,-
multikat üldözi, jól prosperáló vállalkozásokat adózsarolással elveszik NER-esítik, stb.
Már a fél ország az övék, a komcsi alapok is megvannak lévén a legtöbb komcsi a fideszben van, egyetlen tiszta komcsi kormányunk a 2010-es fidesz kormány volt, ... stb.
Most nem komcsik hanem a fidesz urlakodik.
Komcsik = Fidesz NER
kereső
Teljes a "katyvasz"- amikor a "kommunizmust"-mondjuk már ki, hogy a szovjet tipusú "kommunizmust", amelyben "baloldaliakat" zártak börtönökbe, vitték el a gulágokra, kinoztak meg és végeztek ki. Mert ki vonja ma kétségbe, hogy rákosi nem baloldaliakat záratott börtönbe, és végeztetett ki- rajk lászló, sólyom lászló- igen, a volt köztársasági elnök apja, kádár jános, marosán, hogy csak a legismertebbeket emlitsem. És ki meri azt állitani, hogy 1956 után nem a "kommunista" mártir miniszterelnököt akasztották fel. Javasolom, hogy olvassák Szolzsenyicint, és nézzenek dokumentum filmeket a sztálini időkről- főleg az 1925-1955 évekből. Ja, és figyeljék nagyon a ma történésit, hiszen putyin oroszországában már azért börtön jár, ha valaki egy mécsest gyújt .
Baloldal=a sztálini kommunizmussal, agyrém.
jáger laszló
Én nem kérek L nézést semmiért
bár voltam kisdobos úttörő,KISZ , sőt MSZMP tag is!!
Jelenleg + nyugdíjas, aki nem fidexes!
csak ennyi,barátilag,mindhalálig!
J.L.
magyarigeza
Balatonöszöd óta tudjuk,
hogy a kommunista baloldal hazudik a magyar embereknek és csalással nyerték akkor a választást.

Hazudnak, csalnak, lopnak, garázdák, erőszakosak, felelősséget nem vállalnak tetteikért, valamint mellébeszélnek.
Ez a magyarországi baloldal.
rücsü41
Papp Laci, no nem a háromszoros olimpiai bajnok öklöző, hanem a debreceni polgárok véleményét semmibevevő , csak a saját és a FIDESZ érdekeit képviselő "pógármester úr",már most kezd benyalni Orbánnak , hogy a sokszoros ellentüntetők véleménye ellenére Orbán őt jelölje ismét polgármesternek, mert csak így tudja az akkumulátorgyárak létesítésének engedélyezése és pártolása miatt keletkezett haszonból részesedését megkapni.Az olyan polgármester ki egy közmeghallgatást nem tud megtartani úgy hogy a köznép jelen legyen, mert a jelenlevők annyira nem tisztelik, hogy őt csöndben meghallgassák, az csak kormányfői támogatással tud indulni egy önkormányzati választáson, mert a FIDESZ népszerűsége az akku gyárak létesítése miatt annyira megkopott, hogy félnek a "fijuk ",hogy csúfos vereséget szenvednek.Azt is tudjuk t.magyarigeza, hogy Orbán Viktor és pártja pedig mindig igazat mond mind addig míg le nem buknak.Lebukás után ők is besorolnak a kommunista baloldalhoz, semmivel sem különbek, ők is a hatalom megtartása érdekében vezetik félre az embereket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok