Úgy tűnik vihar van a hegyvidéki ellenzék háza táján, Gyurcsányék ugyanis keményen beszóltak a Kétfarkú Kutya Pártba.

A március 15-i Partizán műsorban Magyar Péter mellett a Kétfarkú Kutya Párt társelnökei is vendégek voltak, azonban a szereplés nem várt fordulatot hozott. A DK ugyanis – egy Telexnek küldött nyilatkozatában – keményen beszólt Kovács Gergelynek. Mint írják:

Kovács Gergely partizános interjújában humora mellett láthatóan igazmondási képességét is jórészt elvesztette.

Kovács ugyanis arról beszélt a műsorban, hogy a hegyvidéki polgármesterjelölti előválasztás nem áll túl jól, sőt az is elképzelhető, hogy nem is lesz belőle semmi, mert

a Demokratikus Koalíció nem ment bele a feltételekbe,

és így már a Momentum sem tartja megfelelőnek a korábban megbeszélt részleteket.

Egymásnak esett a hegyvidéki ellenzék – most Gyurcsányék gázoltak bele a Kutyákba

Fotó: youtube.com/Partizán

A DK szerint Kovács elismerte: „a DK háta mögött próbált egyeztetni a Momentummal a XII. kerületi képviselő-jelöltállításról, hogy aztán már kész helyzet elé állíthassa a pártot”.

Sőt, állításuk szerint még ez is csak részigazság, mert nemcsak a DK-t, hanem az MSZP-t, a Párbeszédet, az LMP-t és a Jobbikot is kihagyták a tárgyalásokból.

Kovács Gergely a Demokratikus Koalícióról alkotott véleményéről itt olvashatnak.

Forrás: mandiner.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
Hajrá Feri, ne hagyd magad! :-))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pegero
Hajrá Feri, ne hagyd magad! :-))))
Philip Marlowe
Ugye most már egyre világosabb minden eddigi zorbánfóbiásnak, hogy az egyetlen megbízható, Magyarország érdekeit képviselő KOMOLY erő az csak a Fidesz-KDNP pártszövetség!
Az egymással veszekedő, és a hatalomért harcoló ellenzéki pártok, majd az új Magyar Péter féle 12 PLAGIZÁLT pontú formátum Nem szolgálja az ország érdekét egy cseppet sem!
Van az országunknak egy STABIL vezetése, ami szinkronban van az emberek élet, és világnézetével!
Nos,...Ezért van 2010 óta 2/3!!!
Hajrá Fidesz-KDNP!
Amíg, nem tud esetleg még jobban kiállni a magyar emberek érdekeiért!
De egyenlőre messzi nagy távolságban senki...
Maccska
Ahogy elnézem a hvg t is a libernyákok már ütik egymást Magyar miatt is.
Na ezeknek betett az ünneplés.
jáger laszló
Ez már nem vicc!!
Ez a valóság Kovács úr!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
percsi
Sikeres választás lesz a hegyvidéken, az egyik párt ingyen krumplit, a másik ingyen sört fog osztogatni. A krumpli már 4x bevált!
Yoda69
@Philip Marlowe: Pont forditva. Egy demokraciaban termeszetes dolog a vita, es az egymassal valo egyeztetes.
Nos ez a fideSS reszerol kizart, mert putyini egyeduralomra tor. Annak meg tudjuk mi lesz az eredmenye. A nekik nem tettszok novi csokot kapnak.
Pusztai
Jut eszembe, nem az lenne a legjobb, ha ez a balfasz kretén ellenzéknek csúfolt szarhalom, felzabálná, kinyírná egymást és VALÓBAN FELÉPÜLHETNE EGY VALÓS ELLENZÉK?
FIATALOKBÓL, NEM OSTOBA IDIÓTÁKBÓL??
Horizont
Ne veszekedjenek már nyilvánosan, újabb és újabb embereket löknek Magyar Péter karjaiba ezzel.
Ennek a Kovácsnak jól kinyílt a csipája.
izéke
@Géza: arzénnal,ciánnal,novicsokkal kéred? esetleg egy horogkeresztes tetoválást nyílméregbékából kivont festékkel?
rücsü41
Úgy látszik hogy régebben a költők is, akik nem voltak politikusok jobban érezték hogy milyen magatartással lehet elérni eredményt a hatalommal szemben.Nem hiába kérdezte a költő, hogy vajon mikor fogunk már összefogni, mikor mondunk már egy nagyot, mi összetörtek , elnyomottak , magyarok és nem magyarok.Ő is az összefogás hiányát említette amely akadályozta akkor is és szerintem most is az elnyomó legyőzését.Vagy ez az ellenzék nem is akar az ország helyzetén változtatni, mert megfelel nekik ez a korábbi és a mostani állapot?Félek hogy ez az igazság!
kereső
@Horizont: Ki. De hallottál ettől a Kovácstól egy rendszer kritikát? Egy ország, egy társadalom jelene, jövője meg pláne nem "vicc"- főleg nem olyan "vicc, amelyben semmiféle tréfa nincsen". Most, hogy rá lesznek kényszeritve arra, hogy "pártként" jelenjenek meg és uram bocsá "politikai pártként"- akkor szint kell vallani nekik is.Amellyel nagyon úgy tűnik egyenlőre nem tudnak mit kezdeni- hiszen ez volt a fő vonzerejük a támogatóik szemében, a mozgalom jelleg. Na, majd meglátjuk, hogy ki többre és merre is van az előre.
kereső
kolozsvaros.com/2024/03/17/mint-egy-szelsosegesen-silany-maffiakrimi-nyakon-ontve-az-armageddonnal/

" Amely mély és összetett válság önmagában sem egy örömhír, de nemzeti mázzal leöntött Moszkvától szuverén korruptjaink exportálják bőszen határon túlra is a saját erkölcsi-ideológiai bomlástermékeiket kamionszámra. Például a saját honfitársainak százmilliárdos közbeszerzésekkel elszámolni nem tudó és nem is hajlandó hisztérikus, kerozinégető repülőbajnokról az elmúlt két napban kevés szó esett a sajtóban, pedig. Szijjártó miniszter sem esett ki a szórásból: ő március idusának tiszteletére a határon túl kampányolt és a főnökéhez igen hasonló ünnepi uszítás keretében árulózta az ellenséggé lefokozott politikai ellenfeleit. Majd ízléstelen propagandavideóban adta büszkén a hívei tudtára, hogy semmi szégyenérzet nincs benne se, amikor az a feladat, hogy a saját kormánya által elkövetett legnagyobb bűnökkel vádolja meg a másik oldalt."
Toller Béla
A kutyák is, magyarpéter is, elvégzik a feladatukat ! A momentum most kezdi felsimern a maga szerepét és talán még véltoztat rajta. De az LMP a maha ungárjával már nem is takarózik holi ellenzéki szereppel. Szóval, tényleg kellene egy erős, harmadik erő, a DK a jelenlegi felfogásában ezt a harcot egyedül nem tudja megvívni (az MSZP-nek ez a mostani állapot egyenesen hízelgő) !
Maccska
Öröm most olvasni a HVG liberálfasiszta kommentszekcióját.
Rendesen ütik vágják egymást Magyar miatt.
kereső
@Maccska: 08:56 Ez volt a "cél"- nemdebár. MZP -nél még nem jött be, hiszen akkor a "liberálfasiszta kommentszekció" hallgatásra volt itélve. Egyébként, aki csak egy kicsit is járatos a történelemben, az tudja , hogy ez az általatok kitalát jelző" kiberálfasiszta"- ez egy oximoron. Csak a fideSS , rogánhabonybúnözőtandem által kitalált jelző.
Maccska
@kereső: Jonah Goldberg

Liberálfasizmus - A baloldal rejtett története Mussolinitől napjainkig

Jonah Goldberg érdes, figyelemfelkeltő amerikai bestsellere régi mítoszokat lerombolva fedi fel, hogy miért a baloldalról erednek az életünk feletti ellenőrzést célzó legalattomosabb próbálkozások, a dohányzás betiltásától a biztonsági kamerákig. A történelmen és kultúrán végigtekintve meglepő példákon - Woodrow Wilson rendőrállamától Clintonok személyi kultuszáig, a hatvanas évek radikális diákjainak militarista divatjától Hollywood totalitárius esztétikájáig - mutatja be, hogy éppenséggel a progresszivizmus és nem a konzervativizmus szellemi gyökerei azonosak a fasizmuséival. Ez a dühös, szokatlan és perlekedő mű a jó szándékú liberális barátságos ábrázata mögé tekint, és közben prekoncepcióinkat is leleplezi.
bence
Már mióta mondom , hogy ennél a kutyánál nyaktól felfelé nagyon nincs rendben valami , ráadásul rátért az orbáni útra az állandó hazugságaival .
kereső
@Maccska: És ez, ki ez? Hol jegyzik? Melyik orbán istállóban?
Pusztai
@kereső: Már írtam a fidesz kommunkáció egyik alapja: keresnek egy maguknak hízelgő bejegyzést, - mindenütt találni, ha nem akkor írnak és beküldik, Kovács ennek a nagymestere,- kommentet, olvasói levelet aztán arra hívatkozva beteszik egy fideszmédiába mintha általános hír lenen, onnan átveszi egy másik, majd villám sebesen végigfut az egész fidesz mocsosk médián az országban.
Habony erre alakította Londonban a V4-et.
Ha kell oda tesznek egy hírt itt átveszik és ahogy írtam fénysebességgel ...
KisTehen
@Pegero: Hajrá Gergely, ne hagyd magad! :-))))
kereső
@Pusztai: Ezért kérdeztem rá...na, de a legújabb, hogy megirja a nágy Ámerikában egy orbánék által jól fizetett amerikás a cikket, elküldi a kesma valamelyikének, az meg lehozza, mint egy "külföldi cikket"- és a kesma lapra hivatkozva átveszik a magyar, majd a külföldi hirportálok. Ügyes...az eredeti cikk meg sehol, mert nem jelent egyetlen "külföldi" lapban sem.
Pusztai
@kereső: Fellegit bukása után 100 mllió dolcsi kö6pénzzel küldte ki a geczi Kaliforniába, ottani ámerikaiak lobbizzanak a fidesz kormany mellett.

KOMMUNIKÁCIÓ 10000* !!!
kereső
@Pusztai: Amit ortam, azt egy "amerikás magyar" csinálja. Fussa a rogáni száz+milliárdos keretből...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.