A vízi jármű 73 méter hosszú lesz és 2028-ra készülhet el.

A Vsquare oknyomozó, tényfeltáró portál úgy tudja, hogy egy százmillió dolláros – mintegy 36,5 milliárd forintos – megajacht építésére érkezett megrendelés hazánkból a Sanlorenzo szuperjacht gyártójához – írta az rtl.hu.

36,5 milliárd forintos luxusjachtot rendelt egy magyar üzletember – Ezt a rongyrázást itthon mindössze heten engedhetik meg

Ehhez hasonló luxusjacht építésére érkezett megrendelés az olasz gyárba/Fotó: Stockfotó

Az újság magyar üzleti körökből úgy értesült, hogy

pár hónappal ezelőtt egy most még ismeretlen magyar ügyfél adta le a megbízást. A vízi jármű 73 méter hosszú lesz és 2028-ra készülhet el.

A lap úgy tudja, hogy a leggazdagabb magyarok közül mindössze heten engedhetnek meg magyuknak ilyen luxust.

A VSquare emlékeztetett arra, hogy szintén ebben a gyárban készült, Sanlorenzo által épített, 62 méter hosszú és 75 millió dolláros (27,3 milliárd forint) értékű az a RRose d’Or jacht, melyet a Mészáros Lőrinc családja használt.

Az üzletemberhez kötődő MBH Bank kölcsönfinanszírozásával vásárolta meg egy lízingcég. A VSquare kérdésére az MBH banktitokra hivatkozva csupán annyit mondott: hogy nem adhatnak információt ügyfeleikről, s az újabb luxusjacht megrendelője egyelőre titokban marad.

Forrás: rtl.hu

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Ez potom 100 millió dollár- na kinek vesszük meg?
KisTehen
csak nem hadházi rendelt egy jachtot a bécsi lakás után?
Menőmanó
Lölő már únja a tavalyit, újat rendelt.
Béla333
Ellenzék! Mit szóltok ehhez?
Vagyonosodási vizsgálat?
Kizárt dolog, hogy az illető a vagyona után normálisan adózott volna!
Spanyolországban még a Real Madrid edzőjét vagy éppen néhány éve Messit is elkapta a helyi adóhatóság, hogy a jövedelme után nem fizetett be minden adót. Nálunk???!!!
kereső
@Menőmanó: Vagy szijj- hogy legyen honnan "dolgozni" szijjártónak nyaralás közepette- mer aztán az egy olyan superman, hogy egyszerre jelen tud lenni két helyen is ám!
rücsü41
Tengert is vett hozzá az" úri "ember, vagy a Tisza- tón fogja használni ?
Pusztai
@Béla333: bezzeg Cseh Katalint -Hat -Het vizsgálja a NAV!
Feltételezések és hazugságok, de a tények a fidesz esetén nem számítanak, nincsenek.
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 08:14
Csak hogy tudd, miről csacsogsz boci.
444.hu/2023/02/01/hadhazy-hazeladasbol-es-hitelbol-vett-becsben-lakast
Te is vehetsz lakást Bécsben, csak kérdezd meg Lázárt, hol lehet a migráncsoktól a legjobban rettegni, mert ott biztosan olcsó.
KisTehen
@Giovanni Alba: persze ... a fb-on kéregetett, hogy tudja végezni a munkáját ... be is vallott 16 millió forint adományt
kereső
@rücsü41: 08:34 Tengert még nem, de tengeri kikötőt már vettünk hozzá.
izéke
@KisTehen: latod,itt is van különbség,ő bevallotta az adományok összegét,a kurmánytagjaidnak meg semmi vagyonuk,mégis az övék már szinte minden
kereső
@Béla333: 08:31 Nem kezdeményezhető vagyonosodási vizsgálat. A NAV sem folytat már ilyen jellegű vizsgálatokat- csak abban az esetben, ha általa feltárt bűncselekmény megalapozott !!! gyanúja esetén kapcsolódóan.
izéke
már van kikötőnk,lesz több hajónk,készül a magyar flotta,reszkess Amerika,nemsokára támadunk :)))) jöhet egy anyahajó meg egy apahajó,mert ugye a tákolmányban benne van,hogy az anya megy az apa vagy miaszar
namihami
Ejnye, ezek a smucig libsik már azt a kis kikapcsolódást is irígylik azoktól a szegény megfáradt, munkában törődött melósainktól?
Nektek már semmi nem szent?
kereső
@namihami: "Smucig"? Irigy!! libsik!!!...bezzeg, nem átallott Gyurcsány Ferenc és felesége "luxus lakóparki" lakást vásárolni magának.
sokanvagyunk
Szerintem túlárazott a hajó - de ehhez a vevő már biztos hozzászokott, hiszen ő is így dolgozik itthon.
namihami
@kereső: 09.19: Miért, egy kikötőben ki is kell kötni? Nem elég, hogy van?!?!?!
Nem volt, aztán lett! ""Az ország gazdagodik!"". Így már egészen más érzésekkel hajthatjuk álomra a fejünket!
""Tiéd az ország, magadnak veszel kikötőt!""
kereső
@namihami: Na, gondolj bele, mi lesz itt, ha Ferihegyet is megszerzik...megvesszük nekik.
Philip Marlowe
Csak a csórók rendelnek egy darabot...:D
Nyírfa
Látjátok, van annak, aki el nem issza.
Dr. Proktor
Mindegy is hogy kié, a használati jog ugyis tudjuk kit illet!
csak úgy....
@Philip Marlowe: öcsike mesélj a jachtjaidról...
Yoda69
Ki más lehetne, mint orban vigyor valamelyik offshore lovagja?
Nyírfa
Na jó, ne találgassatok! Én tudom, hogy Soros Alex vette Orbánnak, hálából az édesapja iránt tanúsított nagyrabecsüléséért. Ugye, hogy jónak lenni jó?
csak úgy....
@Nyírfa: ugye szerinted sem lopták 0rbánék a vagyonukat a magyaroktól , mindenüket annak a sokat szidott,áldott gyurkabácsijuknak köszönhetnek! ;)
Nyírfa
@csak úgy...: 12.23

Nem kérdés! A kezük tiszta, az elméjük fényes, a szívük arany. Hát tehetnek arról, hogy Róbert bácsi, alias Soros György rájuk tukmálta a pénzt? Nekem bezzeg nem küldött sosem. Talán, mert nem a Bibóban puszipajtáskodtam? Meglehet.
csak úgy....
@Nyírfa: néha nem is értem,hogy a tékozló focialista fiú ,miért ennyire kegyetlen az egyetlen vele jóttevövel a szarbólkivakarójával !?!
Nyírfa
@csak úgy...: 12.49

Mert elárulta. Te megbocsátasz annak, akit elárultál, kizsebeltél, felkapaszkodtál a hátán, és mindezek után az utadba áll? Persze, egészséges pszichével ezeket te el sem követnéd.
csak úgy....
@Nyírfa: komolyan mondom,- itt az idö ,most vagy soha..., végre rá kell jönniük a magyaroknak,hogy 0rbán ugyanúgy csinál belölük balekot,mint anno soroból!
Nyírfa
@csak úgy...: 13.09

A mostból már nem lesz semmi. Sem ma, sem '26-ban, ha rajtunk múlik. A magyar pörköltet akar, disznóvágást,
egy kis bungalót a Balcsin, egy járgányt, amiben csalhatja a feleségét, kényelmes melót , és persze zsebben kivinni, amit lehet. Este tévé, néha egy-egy operett, ha meg tudja fizetni a jegyet. Azt hiszem, ennyi. A demokrácia számára nem értelmezhető, a szabadság alatt szabadosságot ért és anarchiát. Ha tágas a ketrec, hosszú a póráz, nem zavarja, hogy idomítják.
Aki a ketrecből ki akar törni, azt lefogja, mert elképzelni sem tudja, milyen lehet anélkül élni. Közben harsogja az ezeréves álmot, döngeti a mellét, és megtorolja, ha szembesítik a valósággal.
Valamikor mást gondoltam a magyarokról, de csak azért, mert jó nagy ketrecben éltek, jó körülmények között tartottak őket, ezért nem is mutatták ki a foguk fehérjét.
Nincs az a rab. aki rövid időn belül hozzászokik a fényhez, hogy teheti, ami jól esik, mehet, amerre lát, és senki nem akadályozza meg. És a magyarok ezer éve most szabadultak először, nem is tudnak vele mit kezdeni.
csak úgy....
@Nyírfa: a leírtakból arra kell következtetnem,hogy könnyen alakítható a magyar !
sajnos nem mindíg a saját és a családjuk biztonságát védik, elöfordul sokszor,hogy az állítólagos magyarságuk,nemzeti identitásuk midennél fontosabb lesz számukra és ezzel öket kilóra meg lehet és mindíg is meg lehetett venni! - ha valakiknek nincs másra büszkének lenni ,mint az esetleges magyarságára, oroszságukra,németségükre...stb. azoknak ötelezövé tenném a genetikai tesztet,hogy végre derüljön ki a magyaros igazság és ne lehessen bódítani tovább a bandát a magyaros igékkel, -mert ismét fölszállott a páva!
KisTehen
@izéke: persze itt is van különbség ... a fb-on kéreget, miközben bécsben vesz lakást
KisTehen
@Nyírfa: gyurcsány iszik, mégis van neki örök panorámáls milliárdos luxusapartmanja
Nyírfa
@csak úgy...: 14.12

Tudod, életüket és vérüket Mária Teréziáért. Ez az attitűd akár a logójuk is lehetne.
Szerinted beleegyeznének egy genetikai tesztbe? :) Még a végén kiderülne, hogy zsidó, cigány és még ki tudja, milyen vér folyik az ereikben, aztán oda a renomé. :)
Sem teszt, sem ügynöklista, titkok és homály övezi őket, de nincs menekvés, egyszer minden kiderül. És nem biztos, hogy csak a haláluk után.
human
A 27 milliárdos jacht már kicsi volt?
csak úgy....
@Nyírfa: tudod,adolf is eltüntettete a branaui temetöböl a dávidcsillagos ösei fejfáját,hogy
tisztafajú árja lehessen! -akik hajlamosak a diktátor szerepre ,azok semmitöl sem riadnak vissza!
Nyírfa
@csak úgy...: 16.34

Fura, hogy még ez a lelepleződés sem tántorít vissza egyetlen kis nácit sem a fajelmélettől. Pedig , saját elveik nyomán, imádott vezérüket, Dolfit is a gázkamrába kellett volna tessékelniük. Orbán hová bujdokolt volna, hogy elkerülje a lágert? Ehhez képest már fiatalon a mein kampfot tanulmányozta, és ma ő akarja széljobbra vinni az Európai Uniót. Hogy mire képes az eltorzult elme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.