Az influenszernek az a legfontosabb kérdése, hogy ha Magyar kerül helyzetbe, házasodhat-e majd.

Osváth Zsolt youtube csatornáján ismét jelentkezett és elkezdett a Magyar Péter-üggyel foglalkozni – írta a mandiner.hu. Azt boncolgatta, hogy ki is ő valójában és mit akar. Várja azokat az „atomokat”, illetve „giga petárdákat”, melyeket Varga Judit exférje ígér a kormánybuktatásként.

Nekiment Magyar Péternek Osváth Zsolt, aztán felkarolta

Osváth Zsolt nem hiszi el azokat a vádakat, amelyeket Magyar Péterről mondanak/Fotó: Facebook/Osváth Zsolt

És persze jön Osváth Zsolt legfontosabb kérdése:

„mondjuk helyzetbe kerül, folytatódik a b...-zik elleni háború? Házasodhatok majd? Vagy mondjuk fogadhatok örökbe? Oktatás. Cigányság. Gyermekvédelem. Ezek nekem fontos kérdések.”

Majd a számára fontos kérdések után áttért a Magyar Péter elleni vádakra. Elmondta, hogy hetekkel ezelőtt még nem bízott benne, azonban vannak olyan „összetéveszthetetlen dolgok a viselkedésében, amik miatt a nap végén mégis azt mondom, hogy nem hiszem el azokat, amiket rólad állítanak”.

„Nem akarom elhinni, amikkel téged besároznak. De nem tudom, valaha képes leszek-e, illetve sokan képesek leszünk-e elvonatkoztatni attól, hogy tartópillére és egyik bizalmasa voltál ennek a rendszernek. Pláne úgy, hogyha ezért még igazából bocsánatot sem kértél. ”

Úgy véli, ha Magyar Péter tud valamit, akkor elő kell állnia azzal. Nem szimpatikus neki az, hogy visszafelé mutogat, mintha „nem abból a tortából falatoztál volna”. Szerinte sokuk támogatását csak úgy érheti el, ha „bullshitelés” helyett valami kézzel foghatót mutat.

Forrás: mandiner.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Maccska: mint te apáddal és a buzibárba mindenkivel,akik nem fenik a fogukat a szerelmetes kecskédre?
Borsó
Most komolyan “cikket” írt valaki egy Youtube videóról? A Blikkre keveredtem véletlenül? Ezért az értelmetlen munkáért fizetést kérsz, vagy elnézést?
Philip Marlowe
"Az influenszernek az a legfontosabb kérdése, hogy ha Magyar kerül helyzetbe, házasodhat-e majd."

Ez az aberrált pedofil buzeráns eddig nem azzal dicsekedett, hogy összeházasodott egy másik buzeránssal?
Sakk Matt
@Philip Marlowe: Pesti Srácok: „A 2024. március 3. napján »Transznemű influenszer állítja: kiskorú fiúval létesíthetett homoszexuális kapcsolatot Osváth Zsolt« címmel megjelent cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Osváth Zsolt 30 évesen 16 éves kiskorú fiúval létesített szexuális kapcsolatot.”
csak úgy....
@Maccska: mint te apáddal és a buzibárba mindenkivel,akik nem fenik a fogukat a szerelmetes kecskédre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.