Miután idén március 15-én nem került sor Békemenetre, a szervezők úgy döntöttek, “lelki Békemenettel” koronázzák meg a forradalom és szabadságharc emlékét, így Orbán Viktor ünnepi beszéde után a Polgári Mulatót töltötték meg a kormánypártok hívei. Itt aztán Bayer Zsolt, Huth Gergely, Lentulai Krisztián és Kohán Mátyás bő másfél órán át boncolgattak különböző kérdéseket. Természetesen a “poszterfiúnak” nevezett Magyar Péter sem maradhatott ki a sorból.

Bayerék szerint Magyar Péter egy lánglelkű kaucsuk-Petőfi

Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala

A beszélgetés során terítékre került Orbán Viktor ünnepi beszéde, az EP-választások, Donald Trump, a momentumosok elvei, természetesen Brüsszel, és persze Magyar Péter.

Miután Bayer egy német meleg társkereső oldal felmérése alapján megállapította, hogy a melegek majdnem fele jobboldali, a Magyar Péter-jelenségről kérdezte a jelenlévőket.

Kohán Mátyás szerint a Medián túl kedvezően méri Magyart, így a kutatás módszertanát kritizálta. Ezután kifejtette, hogy Magyar Péter nem rendelkezik azon készségekkel, amelyek elengedhetetlenek a politikához.

Érdekes módon Magyar vádjairól annyit mondott, a korrupció és a lopás rossz, kézlevágás járna érte.

Lentulai kocsmafilozófusa ekkor megint felszínre tört, ugyanis Magyarról azt mondta

„a 30-50 közötti, nem kapuzárási, hanem kapunyitási pánikkal rendelkező, elvált asszonyok lieblingje lett ez a poszterfiú”.

Azt is kifejtette, szerinte vannak nők, akik csak azért szavaznak egy adott politikusra – esetünkben Magyar Péterre – mert jól néz ki. Majd nehezményezte, hogy az ilyen nők szavazata ugyanúgy egy szavazatot ér, mint bárki másé.

Lentulai azzal tetőzte véleményét, hogy Magyar egy „lánglelkű kaucsuk-Petőfi”, aki patetikusan, irodalmi idézetekkel kommunikál. A nap végén Magyar nem több, mint egy poszterfiú, aki még egy ATV-s interjúban se állja a keresztkérdéseket.

Forrás: telex.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Aki Én: Igen, pontosan ezt teszi: lejáratja saját magát...
Dr. Proktor
@Maccska: Azért az igen egy szar dolog, hogy ennek a "fröccsöntött"-nek a megmozdulására többen voltak kiváncsiak mint héjfejű vezéredére, pedig az utóbbira buszokkal rekvirálták a nézőket, SMS cunamival kunyerálva őket, azaz titeket!
balos
@Eladott Ország: Tővig és puderozzák is,hogy ragadjon rájuk,mert a szaron kívül esélytelenek!
Dr. Proktor
@Maccska: Meglátjuk! Én se vizionálok, te se vizionálj...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.