Gulyás Gergely, Rogán Antal és Schadl György neve is elhangzik a kedden nyilvánosságra kerülő hangfelvételen – állítja a férfi.

Elővágást hajtott végre Magyar Péter abban az interjúban, amit ma késő délután adott a Gulyáságyú szerkesztőjének, Gulyás Balázsnak. A holnap reggel az ügyészségre készülő, illetve a Schadl-Völner ügyben a kormányzat felelősségét igazoló hangfelvételt teljes egészében nyilvánosságra hozó férfi pár dolgot elárult, mire készülhet az ország kedden kilenckor.

Magyar Péter: "Varga Judit kijelentette, itt nincs kiszállás, ez egy maffiaállam"

Igencsak kínos lesz majd Varga Juditnak a férje által nyilvánosságra hozandó hangfelvétel     Fotó: MTI

"Egy ez speciális helyzet, 2023 januárjában készült ez a felvétel. Azelőtt soha nem rögzítettem ilyesmit, nem olyan típusú ember vagyok, hogy ilyet teszek. Ez egy olyan nap volt, este, amikor a volt feleségemmel beszélgettünk, és amikor javasoltam neki a lemondást.

Ekkor kezdte el magyarázni, hogy ez maffiakormány, amiből nem lehet kiszállni. Mesélt egy-két dolgot ...

Úgy éreztem, hogy a családom biztonsága miatt rögzítenem kell a beszélgetést. Akkor már túl voltunk egy hamis tartalmú rendőri jelentésen, nem voltak illúzióim. Úgy éreztem, hogy soha nem használom fel, de védelemnek jó lesz. Már tudom, hogy a teljes családomat védeni nem tudom, de legalább az országomat megmenteni egy maffiaszerű kormánytól igen. A felvétel a lakásunkon készült" – fejtette ki.

Magyar azt mondta, eredetileg nem akarta felhasználni, de leszámolt az illúziókkal, mert látta, miket csinálnak emberekkel, a társadalommal. Hozzátette, a volt felesége, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter pontosan tudta, hogy felveszi a beszélgetést.

"Eredetileg nem akartam nyilvánosságra hozni, már csak a volt feleségem miatt sem. Tudta, hogy felvettem a beszélgetést. De nincs minden rajta, csak részletek. Jeleztem neki, hogy ezt végig kell csinálnom a lelkiismeretem miatt is. A volt feleségem elzárkózott attól, amit kértem tőle, hogy jöjjön be velem az ügyészségre, így egyedül csinálom végig” – fogalmazott Magyar.

Mint elmondta, maga a felvétel olyan, mint egy családi beszélgetés, egymás szavába vágnak, feliratozni is kellett néhol. Az ügyészség tehet több dolgot, évekig elhúzhatja, talán ezt most nem teszi, és meghallgathat tanúkat.

„Rogán Antalról is lesz szó a hanganyagban. Azok fogják érteni, akiknek kell. Ez skandallum, és a volt feleségem nem magától találta ki”

– tette hozzá Magyar.

Arra a kérdésre, miszerint árthat-e Varga Juditnak a felvétel, a férfi kijelentette, a büntetőjogászok szerint nem árthat, bár a személyiségi jogokat valamennyire sérthet, de ezt majd ő eldönti, mit lép, de a társadalomra való veszélyesség sem áll fenn. Az biztos, hogy ő semmilyen bűncselekményt nem követett el.

„Nem várom, hogy holnap veszi a kabátját a kormány, nem így fog történni, de mindenki érzi, hogy ilyen bizonyítékok még nem voltak, és egyértelművé válik sokak számára, mi is történik itt” – zárta a nyilatkozatát Magyar.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@FitosZoltan: Figyelj hülyegyerek, olvasd már el legalább azt a kurva öszödi beszédet teállathajtó. Minek égeted magad szerencsétlen geci papagálya.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@KisTehen: A teheneket vezetik az orruknál fogva. És még kolomp is van a nyakukban, hogy még nagyobb marhának tűnjenek. HAHAHA
simmering73
"Politikai bulvár értéke lehet a felvételnek, leginkább arra nézve, hogy a véresszájú fasiszta Varga Judit otthon négyszemközt mit mond el erről a mocsos bűnbandáról, amit Fidesznek, Orbán-kormánynak és keresztény Magyaországnak hívnak. Nyilván lesznek olyan tények is a hangfelvételen, hogy az igazságügyi miniszter mit tudott a Rogán-Völner-Schadl ügyről.

Varga Judit annak kapcsán mondja el a veszekedés során, amit tud az Orbán-maffiáról, hogy Magyar Péter arra próbálta rávenni, mondjon le. Akkor hangzott el az a mondat, hogy ez egy maffia, ahonnan nem lehet kiszállni. Ez bepillantást enged a NER kiszolgálóinak belső világába, mert a felszínes „csillogás” mögött mindnyájan így éreznek.

Csalódottságunknak adunk hangot abban a tekintetben is, hogy Magyar Péter tulajdonképp a feleségét „hallgatta le”, egy családon belüli veszekedést vett fel titokban. Azt hozza most nyilvánosságra, ami rendkívül súlyos emberi és morális aggályokat vet fel. Ez mocsokság és undorító, még akkor is, ha az Orbán-rendszert utáljuk, és megszabadulnánk tőle."
nepszava.us/sulyos-moralis-aggalyok-terhelik-magyar-peter-titkos-csaladi-hangfelvetelet/
kereső
@Peller Anikó:twgnap 20:42 Miért kivánsz lehetetlent? Az hosszú., mimagyarok csak arra a négysoros üzenetre vannak kvalifikálva, amit orbán /rogánbúnözőantalhabonyasztalossegéd megfogalmazott. Azt még talán "értik" is.
FitesZoltan
Soros Balliberális hazaáruló. Leraboldátok az országot. Most már mehettek vissza Amerikába a gazdáitokhoz.
Nanya
@KisTehen: anyád meg téged vár! már le is dobta magáról a bekecset,ott fetreng a lópokrócon.
Bástya Béla Elvtárs
@Peller Anikó: Nem hülye! Látja a lényeget! Csak te / ti vagytok elvakultak ! Nem lesz itt baloldali győzelem! Főleg nem MAGYAR PÉTER segítségével!
Ahogy most a dolgok állnak, jó esélye van itt egy szélsőjobboldali pártnak, mint Németországban is, aki nemzeti, szocialista, liberális, s nem utolsósorban a népe (nemzetállam) érdekeit képviseli!
Úgyhogy nyugodtam nyomhatjátok egymásnak felfelé a LIKE-ot, @FitesZoltan: nem abból él, hányszor lesz a TOP komment!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.