A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete -mint teszi 13. éve- vendégül látta a nehéz sorsú debrecenieket a hónap utolsó vasárnapján, egyben húsvét első napján. Megdöbbentő volt látni, hogy sorban érkeztek a szegények, köztük rengeteg új arc, akik most jöttek először. Szívünk összeszorul amikor látjuk, az ország második legnagyobb lélekszámú városában hányan élnek a társadalom peremén, élére rakva kevéske pénzüket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nejlontacskó
Fel a fejjel, nem lesz itt semmi gond!
Orbán, Rogán, meg a Varga Juci megalakítják az igazság ligáját, és a kormánytagok hathatós támogatását élvezve, ezt is megoldják!
Ha a Völner-Schadl ügyben olyan ügyesen, szépen, és gyorsan el tudtak járni, ez már csak menni fog...
Csizmás Kond
...az ilyen elhagyatottan sínylődő emberi sorsnak mindig van egy rokoni szála aki miatt ide jut valaki...
KisTehen
miért nem ment szállodába, mint horizont mama
Nessy
Hihetetlen, hogy mennyire fogalmuk sincs sokaknak arról, hogy pl. mennyire nyílt sz ét a nyugdíj olló a múlt században 40 év után nyugdíjba menők, és a maiak között, a jelenlegi és a régi bérek közötti tizes szorzó miatt!
Mint ahogy a kistelepülések lakóinak a munka lehetőségéről, az idősebb ( 50 körüliek) elhelyezkedési problémáiról. A rokkantakról már szó se essék. Szép a szlogen, hogy aki dolgozni akar, talál munkát! Csak éppen a valóság nagyon más.
nemkati
Szerencséje volt, 0rbán nem hagyta az út szélén. Még elsegítette az ételosztáshoz.
KisTehen
esetleg ő is kimehetne külföldre, mint levendula

ott sokkal jobb
CsipkeRózsa
Debrecen, az Orbán által jól ellátott anyagiakkal működő város. A polgármester néha segíthetne a sok szegény embernek is ebből a pénzből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.