A pártelnök ismeri a két férfit, akiket meggyanúsítottak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ennek a tóth hernyónak is minden hazaárulásnál felbukkan a neve...az hogy ma ezt teheti, gyurcsány gyengesége miatt van...
kereső
@Pálinkás Pál: Nem "gyurcsány gyengesége" miatt van, hanem a magyar igazságszolgáltatás gyengesége miatt. Ennek az országnak tényleg a kézi vezérlés , az "erős kezű" orbán kell- nem a demokrácia. Demokráciában ugyanis a kormány, a miniszterelnök meg pláne nem szól bele, nem kézi vezérli az igazságszolgáltatás intézményeit. Dohogtok az ügyészség "pártosságán"...és azt kéritek számon gyurcsányon, hogy nem ezt tette. Fura egy népség a magyar, demokráciát óhajt-miközben épp a demokrácia, a jogállam ellen beszél múltidézőben.
Pálinkás Pál
@kereső: én nem kérek számon semmit, a demokrácia, szavazati jog nem való olyan országba ,ahol egymillió félanalfabéta cigó, hatelemis nyuggerek tömege ugyanannyit érő vokssal rendelkezik, mint egy akadémikus...pont..
kereső
@Pálinkás Pál: Ha már "gyengeségről" beszélünk- akkor a magyarországi demokrácia gyengeségéről beszéljünk, mert nem tette a dolgát a parlament, a nyomozó ügyészség- a biróság, mindenki csak "rendőri brutalitással" volt elfoglalva- és senki nem foglakozott a valódi politikai történésekkel, törekvésekkel- hogy mi vezetett idáig, hogy a magyar rendőrségnek az volt a feladata, és dolga- hogy megvédje az államrendet, a törvényes hatalmat- és olyan feldatokkal szembesült, amelyek még sohasem fordultak elő a rendszerváltás óta- nem is voltak felkészülve rá. Ne is ragozzuk már ezt tovább...mi a francnak kéne ide "demokrácia", majd MP eldönt mindent., ahogyan most orbán teszi.
kereső
@Maccska: De most komolyan mi a lófax bajotok van az öszödi beszéddel? Ne, ne ismételegesd el az fideSS mantrát- az csak az olyan egy úgyúeknek való, mint te is.
Pálinkás Pál
@kereső: te tévedésben vagy..én nem vagyok mp fan...nem véletlenül mondom,orbán nem fog választásokkal bukni,..csak " forradalommal " vagy valamelyik külföldi hatalom megunja a görénységeit,és tesz róla...és a rendőrséget sem kell mosdatni,...hagyták hogy a gyujtogató csürhe kockakövekkel apritsa őket, a tóth laci meg a rendőrkocsiból megafonon osztogat utasításokat...!?..röhejes, ha akkor gyurcsány tökös, ma nem lenne orbán probléma...és ismétlem
" ahol egymillió félanalfabéta cigó, hatelemis nyuggerek tömege ugyanannyit érő vokssal rendelkezik, mint egy akadémikus "...addig ez az ország nem érdemel " demokráciát "
Nyírfa
@kereső: 07.44

Valójában most derül ki, hogy a magyarok kritikus többsége egyedül, azaz önállóságra kárhoztatva, életképtelen.
kereső
@Maccska: És, ha már a lemondásnál tartunk...az MP által felvett hangfelvétel alapján- azonnal le kellett volna mondani a kormánynak, a parlamentnek, sulyok tamás hazugságai miatt dettó, ...ja, és orbánnak már régen a politikai süllyesztőben lenne a helye- hiszen immár teljesen bebizonyosodott, hogy 2010-ben, az előző nyolc év hazugságaival nyert választást- és ezt folyamatosan elköveti...hazugságokkal nyer. De ez ugye nem probléma...
simmering73
@Maccska: Ezért kár volt ma reggel megjelenned. Remélem azért érzed, hogy mekkora faszságot irtál ide.
Nyírfa
@Pálinkás Pál: 07.56

Nézd meg az akadémikusokat, mennyien beálltak Orbán mögé. Ennek a népnek törzsfő kell, király, vezérlő fejedelem, aki egyben tartja , mozgatja, irányítja a tömeget. Egy értelmes gyermek többet ért a világból, és érettebb döntéseket tud hozni mint a felnőttek többsége. Ha ennek csak egyetlen bizonyítékát kellene adnom, az a diákság harca lenne, amelyet évek óta folytat , s ma már jelen vannak a képviselőik az országos ügyekben is. Olyan jól szervezettek, hogy őket már nem féltem. Március 15-én egyértelművé tették: ha nem tudnak érdemi változást elérni, mert a társadalom nem áll melléjük, nem tart velük, akkor elhagyják a hazájukat.
És akkor ennek az országnak annyi. Majd Kína és az oroszok osztozkodnak rajta, a már röhejesen erőltetett ezeréves államiság aktájára pedig rákerül a pecsét: bevégeztetett.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: az " akadémikus " csak jelző volt...
Nyírfa
@kereső: 07.58

Az ő állameszményük a fasiszta, ezért mindaddig Orbán farvizén fognak evezni, amíg Dúró Dóra nem lesz a miniszterelnök. Esetükben demokráciát emlegetni számukra vicckategória.
kereső
@Pálinkás Pál: 07:56 Még annyit a "rendőrségról"- ha valaki elvégezte az általános iskola 8.osztályát, és oda is figyelt történelem órán- az nem beszél kádár-huszárokról, gyurcsány rendőrségéről, sőt orbán rendőréségről sem - mert az tudja, hogy a rendőrség a mindenkori államhatalom erőszakszervezete, alapfeladata a mindenkori államhatalom védelme- az alkotmányos rend biztositása. És ezt nem befolyásolja az a tény, hogy egy párt nem ismeri el a törvényesen megválasztott államhatalom végrehajtószervezetét a kormányt. Persze , ahol a "jogvédők"/ az ultra liberálisok illegitimnek tartják a rendőrség fellépését az állam védelmében, és azt szajkózzák- hogy a rendőrség kocka kővel valóü megdobálása, a molotov koktél, és a rendőrségi autó rágyujtása a rendőrökre az a "szólás-és vélemény nyilvánitási szabadság" része, ott nem kell csodálkozni a "gyengeségen". Mer ugye ez volt 2006-ban.
Pálinkás Pál
@kereső: és ezt miért nekem mondod...?...én nagyon hamar rövidre zártam volna a dolgot...mit gondolsz, miért van a TEK..?...orbán bármikor bevethető magángárdája..ha mást nem is, kimenteni tudják...bár csauseszku is ezt hitte a szekuról...én az ellenzék helyében már rég alapítottam volna egy " biztonsági " céget, megfelelő emberekkel..
kereső
@Pálinkás Pál: "Neked mondom a lányomnak, úgy, hogy a menyem is értsen belőle"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.