A pártelnök ismeri a két férfit, akiket meggyanúsítottak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: 07.56

Nézd meg az akadémikusokat, mennyien beálltak Orbán mögé. Ennek a népnek törzsfő kell, király, vezérlő fejedelem, aki egyben tartja , mozgatja, irányítja a tömeget. Egy értelmes gyermek többet ért a világból, és érettebb döntéseket tud hozni mint a felnőttek többsége. Ha ennek csak egyetlen bizonyítékát kellene adnom, az a diákság harca lenne, amelyet évek óta folytat , s ma már jelen vannak a képviselőik az országos ügyekben is. Olyan jól szervezettek, hogy őket már nem féltem. Március 15-én egyértelművé tették: ha nem tudnak érdemi változást elérni, mert a társadalom nem áll melléjük, nem tart velük, akkor elhagyják a hazájukat.
És akkor ennek az országnak annyi. Majd Kína és az oroszok osztozkodnak rajta, a már röhejesen erőltetett ezeréves államiság aktájára pedig rákerül a pecsét: bevégeztetett.
Pálinkás Pál
@Nyírfa: az " akadémikus " csak jelző volt...
Nyírfa
@kereső: 07.58

Az ő állameszményük a fasiszta, ezért mindaddig Orbán farvizén fognak evezni, amíg Dúró Dóra nem lesz a miniszterelnök. Esetükben demokráciát emlegetni számukra vicckategória.
kereső
@Pálinkás Pál: 07:56 Még annyit a "rendőrségról"- ha valaki elvégezte az általános iskola 8.osztályát, és oda is figyelt történelem órán- az nem beszél kádár-huszárokról, gyurcsány rendőrségéről, sőt orbán rendőréségről sem - mert az tudja, hogy a rendőrség a mindenkori államhatalom erőszakszervezete, alapfeladata a mindenkori államhatalom védelme- az alkotmányos rend biztositása. És ezt nem befolyásolja az a tény, hogy egy párt nem ismeri el a törvényesen megválasztott államhatalom végrehajtószervezetét a kormányt. Persze , ahol a "jogvédők"/ az ultra liberálisok illegitimnek tartják a rendőrség fellépését az állam védelmében, és azt szajkózzák- hogy a rendőrség kocka kővel valóü megdobálása, a molotov koktél, és a rendőrségi autó rágyujtása a rendőrökre az a "szólás-és vélemény nyilvánitási szabadság" része, ott nem kell csodálkozni a "gyengeségen". Mer ugye ez volt 2006-ban.
Pálinkás Pál
@kereső: és ezt miért nekem mondod...?...én nagyon hamar rövidre zártam volna a dolgot...mit gondolsz, miért van a TEK..?...orbán bármikor bevethető magángárdája..ha mást nem is, kimenteni tudják...bár csauseszku is ezt hitte a szekuról...én az ellenzék helyében már rég alapítottam volna egy " biztonsági " céget, megfelelő emberekkel..
kereső
@Pálinkás Pál: "Neked mondom a lányomnak, úgy, hogy a menyem is értsen belőle"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.