Fülöp Attila baloldalazott, majd belengette, hogy tavasszal jöhet a gyermekvédelminek mondott törvény szigorítása.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
"Gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár"
Van ilyen is?
Baszod lopásügyi is van?
Hazugságügyi minisztériumról tudunk de pl lombkorona sétányi államtitkár??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
Törvények jelenleg is vannak, csak azokat kéne betartani. Nem kitüntetni, kegyelemezni a gyerekbántalmazókat, pedofilokat. Fidkányokra is vonatkozzon a törvény, mert ők jelenleg kivételek.

Itt egy ékes példája annak, hogy a jó fideszest a saját kiskorú gyerekeivel szemben is bevédik.
nepszava.hu/3230041_palotas-janos-gyermekellenesseg-monoron
Pusztai
"Gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár"
Van ilyen is?
Baszod lopásügyi is van?
Hazugságügyi minisztériumról tudunk de pl lombkorona sétányi államtitkár??
namihami
Gondoskodáspol...
Ezt az elnevezést még kiötleni is kemény meló lehetett!
rücsü41
Van ilyen is!Ezt mondják a kormányzati fiúk a "Van másik !"helyett, pedig ahogy cserélődtek a lányok a kormányban és az állami vezetésben , nem kellett volna ezt a jelszót a sutba dobni!A gondoskodásért felelősállam titkár, gondoskodik nem csak a gyerekekről, hanem az elhagyatott , szegény egyedül élő emberekről, azokról akik sem magukat sem a családjukat nem tudják egy megbízható lakhelyen emberhez méltó módon eltartani , nincs állandó lakásuk, mert erre nem futja.Gondoskodik továbbá a munkába megrokkantakról, hogy a korábbi életszínvonalon tudjanak élni és eltartani családjukat,bár tudom , hogy a kormány szerint a munkában nem rokkan meg senki, és ezért a rokkantsági nyugdíjat eltörölte, s ezért kívánom hogy ezt a sorsot ne kerüljék el az életükben mert csak így tudhatják meg hogy még is van ilyen helyzet is az életben. Gondolom a hatásköre kiterjed a kisnyugdíjasok megsegítésére is mert a kormány azt szövegeli hogy a munkában megfáradt embereket megbecsüli.Érdeklődött már ez a kormánymegbízott, hogy mit gondolnak a fent felsoroltak az eddig végzett munkájáról?Lehet hogy azt kérdezik előtte , hogy"Van ilyen ember, és ki az?!
Menőmanó
@Maccska: A magyar gyermekvédelmi törvénynél károsabb és feleslegesebb törvény nem létezik.
Nyírfa
@Menőmanó: 09.38

Félelmetes. Ha most lennék fiatal, családot csak Nyugaton alapítanék, és nem tartanám szükségesnek , hogy a gyermekeim magyarul is beszéljenek.
kereső
@Pusztai: Igy lehet "lavirozni"-és , és igy lehet az ,hogy "x@rnak bajnak nincs gazdája"...
Nessy
Az a gond, hogy a "gondoskodáspolitika" kormányunknál csak és kizárólag politikát jelent! Szigorítás? Az nagyon megy! Segítés? Hát az már problémás! A napi veszélyekre figyelmeztetés, oktatás, szakmai segítségnyújtás? Az tilos! Drog prevenció? Arra nincs pénz!
csak úgy....
@Nessy: azért magukról gondoskodnak ám rendesen ezek a gondoskodó,fontoskodók!
Pusztai
@kereső: nem gazdája nincs, hANEM ŐK GYÁRTJÁK!!
eZÉ NINCS GAZDÁJA!!
O))
Nessy
A jelenlegi csomagküldés idióta javaslatától jutott eszembe! Falusi kisgyerek, ahol minden háznál vannak állatok. A kutyák, macskák, szárnyas jószágok napszaktó függetlenül szexelnek, tekintet nélkük a kisdedekre! Most kit kell befóliázni? Ami azt illeti, kutya, macska, galamb a városban is van.
csak úgy....
@Nessy: 2-18 éves korig a gyerekeket csak leragasztott szemmel szabad kiengedni a házból,biológia órát sürgösen betiltani! a meztelen szobrokra ruhát kell húzni, a pucér festményekre utólag bikinit pingálni! - most olyan semjénesen erzem magam,tele vagyok ötletekkel a kölkök védelmére! ;)
Nyírfa
@csak úgy...: 11.19

Megértelek, de azt kérhetem, hogy a jávorszarvasok személyiségi jogaira légy tekintettel?
Amúgy, szívjóságból, és kizárólag a gyermekek iránt érzett felfokozott felelősségérzetem okán beterjesztem Orbán Viktor pocakjának a körbefóliázására vonatkozó törvényjavaslatomat, lévén az igen negatív hatással a kiskorúak táplálkozási és mentális szokásaira, nemkülönben a szépérzékükre. Eredmény 1-2 éven belül már várható.
Nessy
@csak úgy...: Az Isten szerelmére, ne adj nekik ötleteket! Pl. Székely Bertalan : Léda és a hattyú, vagy Leonardo Léda a hattyúval képeit tilos megnézni 18 év alatt!
Aki Én
@Maccska: akkor minek szigorítani?
Az meg döbbenetes szégyen, hogy maga az érintett igazságügyi miniszter sem tudta megoldani hosszú évekig. Akkor mit várhatunk egy átlag nő esetében?
Bárhonnan nézzük, ez ráégett a fideszre.
Nyírfa
@Nessy: 11.38

De most belebújt Semjén urunk bőrbe, és élvezkedik. Ezt a kis örömet ne vegyük el tőle! :)))
csak úgy....
@Nessy: tudod,mikor a politikusok ennyire stupid,kultúrátlan idióták, akkor ott az én jámbor ötleteim már nem is rúghatnak labdába!
Pusztai
@csak úgy...: Ha még megtudnák, hogy ezeket a művészi alkotásokat zömmel melegek, kábszeresek, alkoholisták, asszonyverők, egzaltált személyek alkották, ...???
Bezárhatnának egy valag múzeumot!
Louvre tizedére csökkenne!
o))
Nessy
@csak úgy...: A görög - római mitológiai történeteket dupla fóliába kéretik csomagolni!
Pusztai
@Nessy: Sixtus kápolnát bezáratnák, a freskók és készítője okán is.
csak úgy....
@Pusztai: akkor pld. leonardo és van gogh teljes megsemmisítésre lenne ítélve...
Pusztai
@csak úgy...: Michelangelo már senki?
Két kedvencem egyike ő a másik Vincent.
Sok művüket láttam eredetiben, a Lovre-ban elsírtam magam mikor megláttam Michelangelő szobrát a haldokló rabszolgát. - egyik nevelőapám művész volt, Képzőművészetin tanított..
Nyírfa
@Nessy: 12.12

Na de mi lesz Boccaccioval, aki ráadásul ikrek mint Orbán? Na de a leginkább a Káma-Szútra miatt aggódom, még a végén összakasztjuk a kulturális bajszunkat Indiával.
Pusztai
@csak úgy...: Ja és a Mona Lisát is legalább 20x megnéztem, de nem az tetszett a legjobban, egy időben naponta bújtam a Louvre-t, - rájöttem hogyan lehet belógni és ingyen jártam be, naponta 2x reggel, hazamentem ott ebédelni és vissza! o))- pedig alapvetően műszaki- gazdasági vagyok.
csak úgy....
@Pusztai: igazad van, michelangelo dávidjára is köll egy gatya...
csak úgy....
@Nyírfa: nyitok egy fólia gyárat ,a feudalista magyarországon monst arra nagy a szükség ! - gazdagabb leszek lölönél...
Pusztai
@csak úgy...: rontom az üzleted: ezeket a bélférgeket, véglényeket kell befóliázni ahhoz kevesebb kell.
Clavigo
@csak úgy...: betársulnék...:):):) Legyünk " bátorak " !..:):):)
csak úgy....
@Pusztai: azért az a meghízott 133 bátor + a ki tuja mennyi államtitkár + a tanácsadók + a kormány = 5 évig 3 müszak a leendö fóliagyáramban!
Nyírfa
@csak úgy...: @Clavigo: Rendes jutalékért szerződöm veletek! :))
Nessy
@Nyírfa: Az "Illatos kert", azt hiszem arab. A "Szép asszonyok egy gazdag házban" kínai.
csak úgy....
@Clavigo: ok! te leszel a szoborfölöltöztetö és a pucér képekre bikinit mázoló üzemegység vezetö! havi 2 millával megelégszel ? + "weihnachtsgeld" ;)
Pusztai
@csak úgy...: Azt nem értem, ezek feelsküdtek a Bibliára, egynek nem jut eszébe mire esküdtek, mit tesznek???
Családtag, ismerős, barát, rokon nem figyelmeztet, vagy ők mind lopnak,csalnak, hazudnak már eskü nélkül?
Tényleg nem értem.
Nyírfa
@Nessy: 12.40

Nekünk annyi! Fóliával az őshazának sem kellünk! (Kirögönek.)
csak úgy....
@Nyírfa: megegyeztünk! persze csak akkor,ha nyáron is nyakig begombolkozva és hosszúszoknyába jársz be a munkahelyedre! ;)
csak úgy....
@Pusztai: ök ezt a kis tehenek,macsskák és stb. shikarikért teszik! ezt a gárdát csak ilyesmivel lehet levenni a lábáról...
Pusztai
Félre bánat félre bú! Jött a vilghír!

"Széles körű nemzetközi archeogenetikai vizsgálatok minden kétséget kizáróan igazolták, hogy a magyarok közvetlen, vér szerinti leszármazottai a rettegett hun harcosoknak – számolt be közösségi oldalán Nagy Sándor debreceni fideszes képviselő.
A képviselő a hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a Current Biology honlapján megjelent tanulmányt, amelyből kiderült, hogy a magyarok közvetlen, vér szerinti leszármazottai a hun harcosoknak."
index.hu/tudomany/2024/04/02/kutatas-tanulmany-hunok-magyarsag/

Mint a náciknál: mindenre ráhúzni ők az igaziak, az árják..!
A magyarok a retteget húnok leszármazottai!
Ezért mi magyarok vagyunk a világ legnagyobbjai, a világ urai!
b
Clavigo
@csak úgy...: Vajon hova tűnt Shikari,,ezekben a vészterhes időkben ?
csak úgy....
@Clavigo: átoperáltatta magát gézának!
Clavigo
@csak úgy...: DDDXDXDXXXX:) Na majd " figyelek "...:):)
Nyírfa
@csak úgy...: 12.44

Még csadort is magamra húzok a siker érdekében. Most jóvá teszem a bűnömet, mert még 50 évesen sem átallottam minit hordani. Mentségemre szolgáljon, hogy megtehettem.
Na, de ennek vége, jó kislány leszek!
Nyírfa
@Pusztai: 12.50

Mi lesz a keleti nyitással? Úgy kivágnak minket a kipcsakok, hogy Orbán egy kávéval a mosdóban várja majd Nyugat megbocsátó ítéletét.
kereső
„A parlamentben már sokszor láttuk azt, hogy az ilyen típusú javaslatokat nem támogatták. Ebben a kérdésben a kormánypárti frakciók csak magukra számíthatnak. Nekünk kell kidolgozni a törvényt, hogy megvédjük a gyermekeket, a gyermekotthonokat, valamint az ott dolgozókat.”
Azt azonban már nem tette hozzá, amit a Népszava nemrég megírt: hogy a „baloldal”, magyarán az ellenzéki pártok az elmúlt 14 évben 57 gyermekvédelmi javaslatot nyújtottak be, amelyek közül 47 el sem jutott az Országgyűlésig (vagyis addig, hogy az országgyűlési képviselők szavazhassanak róluk), mert elhasaltak a bizottsági üléseken. A maradék 10 egyelőre várakozik, de hogy mi lesz a sorsuk, azt az eddigiek fényében jó eséllyel lehet megtippelni.
rücsü41
@csak úgy...: Az országgyűlési képviselők esküjébe be kellene venni hogy"Mint családomról , úgy gondoskodom a választóim jólétéről, megélhetéséről, esküszöm!"
Pusztai
@Nyírfa: Mi lesz mi lesz??
VAN!
Hetente 3 légi járat Kínába!
Nagyobb nyitás kell??
Nyírfa
@Pusztai: 13.53

Attól tartok, Kína fog felénk nyitni, és abban nem lesz köszönet. Hagyjuk is a jövő időt, folyik az ország megszállása. És már a ruszkik is a spájzban vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.