Magyarországon kívül is vizsgálhatják.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Menőmanó
„Az uniós szinten elindult jogállami eljárások ilyen körülmények között nem tudnak megnyugtató módon lezárulni, és ez nemcsak a Magyarországnak járó uniós forrásokat veszélyezteti, hanem az ország EU-tagságát is megkérdőjelezheti. Abban az országban, ahol ilyen nyíltan tapossák meg a jogszabályokat, követnek el bűncselekményeket kormányzati szereplők, tisztességes vállalkozások nem fognak befektetést hozni, és a tisztességes magyar és külföldi tulajdonú vállalkozások elkezdik keresni a menekülés lehetőségét. Nem pusztán erkölcsi összeomlást látunk, hanem gazdasági összeomlás is fenyeget.”
nemkati
Az Európai Parlament hogy tud vizsgálódni Magyarországon?
Nessy
Kis hazánkban adott esetekben a problémáknak nincs felelőse! Ellenzéki esetében, már naponta háromszor sétáltatnának a kamerák előtt minden említettet.
izéke
@Őrnagy: te is csinálhatnál valami hasznosat...mondjuk megnézheted a kilátást a mol toronyból ;)))
rücsü41
@Maccska: Ezt az akasztós rendszert váltották le 1989-ben, s ez a korszak már csak a mi rossz emlékünkben él , remélem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.