Magyarországon kívül is vizsgálhatják.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a cím durva torzítás: nem Magyar Péter hangfelvételének ügyében, csak annak lehetséges tartalmáról, pontosabban annak egyértelmű következményeiről! =))
Yoda69
Vegulis ha azt vesszuk ez attetelesen kihat az Uniora sot a NATO-ra is.
Menőmanó
„Az uniós szinten elindult jogállami eljárások ilyen körülmények között nem tudnak megnyugtató módon lezárulni, és ez nemcsak a Magyarországnak járó uniós forrásokat veszélyezteti, hanem az ország EU-tagságát is megkérdőjelezheti. Abban az országban, ahol ilyen nyíltan tapossák meg a jogszabályokat, követnek el bűncselekményeket kormányzati szereplők, tisztességes vállalkozások nem fognak befektetést hozni, és a tisztességes magyar és külföldi tulajdonú vállalkozások elkezdik keresni a menekülés lehetőségét. Nem pusztán erkölcsi összeomlást látunk, hanem gazdasági összeomlás is fenyeget.”
nemkati
Az Európai Parlament hogy tud vizsgálódni Magyarországon?
Nessy
Kis hazánkban adott esetekben a problémáknak nincs felelőse! Ellenzéki esetében, már naponta háromszor sétáltatnának a kamerák előtt minden említettet.
izéke
@Őrnagy: te is csinálhatnál valami hasznosat...mondjuk megnézheted a kilátást a mol toronyból ;)))
rücsü41
@Maccska: Ezt az akasztós rendszert váltották le 1989-ben, s ez a korszak már csak a mi rossz emlékünkben él , remélem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.