Csak luxustáborra 100 milliót költöttek.

Elképesztő pazarlás folyik a Mathias Corvinus Collégiumban. Hihetetlen összegeket költenek bulikra, eszem-iszomra és külföldi szállodákra – mindezt adóforintokból.

A Direkt36 birtokába jutott belsős adatok szerint 2023-as téli táborra például bruttó 100 millió forintot költöttek. A 450 résztvevővel megrendezett program a szlovákiai Ótátrafüred egyik legelegánsabb szállodájára, a négycsillagos Grand Hotel Bellevue-ban volt – írta a telex.hu. Fedett medence, wellnessrészleg, squash-bowling- és biliárdpályák, két étterem és két night club is segítette a fiatalok pihenését.

Kiszivárgott: százmilliókat bulizik el a mi pénzünkön az MCC – Luxustábárokban, wellnessezés és whiskyüzem-látogatás közben megy a pazarlás

Milliókat buliztak el a Corvinuson/Fotó: Stockfotó

Mindezt a mi adóforintunkból fizették, míg más felsőoktatási intézmények táborát maguk a résztvevők, saját zsebből finanszírozzák általában.

A Direkt36 birtokába került adatok szerint közel 600 millió forintot költött a Corvinus a rendezvényei étel- és italellátására, vagyis a cateringre. A rendezvényeken kizárólag az Apriori Cultura Nonprofit Zrt. intézte az ellátást, a cég bruttó 530 millió forintot számlázott ki az egyetemnek az elmúlt két évben. A cég 2021-ig Szalai Zoltán, Corvinus-főigazgató érdekeltsége volt és a mai napig is Fidesz-közeli tulajdonosai vannak.

Orbán Viktor kormányfővel régóta szövetséges Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök fia, Yair Netanjau kétórás panelbeszélgetésére például 2,8 millió forintot költöttek.

A külföldi ösztöndíjasok zsebét is rendesen kitömik: havi 3-5 ezer eurót, vagyis 1,2-2 millió forintot kapnak. A külföldi tanulmányutakat szinte kizárólag négycsillagos szállodában tartják, melyet a Corvinus fizet.

Ezek mellett eltörpül más, nagy nevű budapesti szakkollégiumok éves költségvetése, általában évi 40 és 110 millió forint körüli összeggel gazdálkodhatnak.

Forrás: telex.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Proktor
Ez a NER lényege: nekünk mindent, nektek semmi, fogjátok meg jól!
Béla333
De legalább a hülyemagyar maffiahívők örülnek: az van, amire szavaztak...!!!
Billibácsi
A pazar bánásmódért cserébe kap a kormánypárt az életük végéig párthű, a kormány érdekeit feltétel nélkül, vakon kiszolgálókat
csak úgy....
fideszék,különbözö függöségekben szenvedö fiataljai!
jáger laszló
MO gavallér nem smucig!
Így is fel lehetne fogni!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
RonaGyuri
@Béla333: Ennek tényleg ennyi esze van, vagy csak ennyire ismeri a híveket?

Nem hagyta szó nélkül – sőt a NER-propaganda szerint keményen visszaszólt - a miniszterelnök politikai igazgatója

A Párt központi napilapja büszkélkedik „Orbán Balázs odaszúrt a Telexnek: Ez ám a tényfeltárás!”

www.facebook.com/photo.php?fbid=1059485432213492&set=a.386873116141397&type=3&ref=embed_post

A miniszterelnök politikai igazgatója szerint a portál csupán megnézte a nyilvánosan is elérhető adatokat.
Értsd - szemben a NER-tényfeltárásaival – tényeket közöl! =))
Béla333
@RonaGyuri: 10.45
Ez az Orbán gyerek még többet is költött volna, de nem ért rá...
viccesvigságok
ez mindaddig igy marad amig bocsánatos bűnnek veszi a nép.ja akkor meg meg is érdemlik. Petőfi megirta " habár felül a gálya alul a viznek árja azért a víz az úr " Akár a Tisza c versében is "Zúgva bőgve törte át a gátat el akarta nyelni az egész világot ". " Ezer esztendő esztendő 2000 Budapest Millenniumi Olvasókönyv O V ajánlásával küldi az első osztályosoknak JÉ elsőben mi se irni se olvasni nem tudtunk vajon OV már akkor is zseni lehetett?Egy mondat a zsarnokságról . Olvasatra IIlyés Gyulától (46 versszak szegény egy mondat ) viszont minden benne van. tán ezt alkalmazza? " Mert ott áll a sirodnál,ő mondja meg ,ki voltál porod is neki szolgál "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.