Természetesen mindez kapcsolatban van a migráció megállításával és a gazdaság lendületbe hozásával.

Nem bírta tovább Orbán Viktor – Lerántotta a leplet arról, mi most az érdekünk

A kormányfő Bosznia-Hercegovinában tárgyal     Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Ismét posztolt egyet a magyar miniszterelnök, és ebben elárulta, hogy megérkezett Szarajevóba, ahol fontos tárgyalások várnak rá. „Megérkeztünk Szarajevóba. Bosznia-Hercegovina stabilitása és fejlődése mindannyiunk érdeke. Együtt van esélyünk megállítani a migrációt és új lendületet adni az európai gazdaságnak” – írta posztjában Orbán Viktor.

Havasi Bertalan tájékoztatásából az is kiderült, hogy Orbán Viktor ma Szarajevóban az államszövetség vezetőivel folytat megbeszéléseket a magyar–boszniai kétoldalú kapcsolatokról és aktuális európai ügyekről. Másnap, pénteken a Boszniai Szerb Köztársaság elnökével, Milorad Dodikkal tárgyal Banja Lukában, ahol egy üzleti fórumot is megnyitnak.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
gyerökök, a fönitek egyre zizibb! :)
" Bosznia-Hercegovina stabilitása és fejlődése mindannyiunk érdeke. Együtt van esélyünk megállítani a migrációt és új lendületet adni az európai gazdaságnak”
hinnye, az aztán a frankó látomás...,na ebbü megint graz lesz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
gyerökök, a fönitek egyre zizibb! :)
" Bosznia-Hercegovina stabilitása és fejlődése mindannyiunk érdeke. Együtt van esélyünk megállítani a migrációt és új lendületet adni az európai gazdaságnak”
hinnye, az aztán a frankó látomás...,na ebbü megint graz lesz!
justhpeter
Orbán építi Európa-szintű politikai imázsát, Európa meg röhög.
Pusztai
"Több mint egy évvel ezelőtt a Rahimkulov család, nemrég pedig Tiborcz István próbálta megvenni a magyarországi Spart – írja a VSquare hírlevele üzleti forrásokra hivatkozva. A Spar osztrák tulajdonosai mindkét ajánlatot visszautasították.

A Spar még március elején nyújtott be panaszt az Európai Bizottsághoz a magyarországi kiskereskedelmi különadó miatt. A cég osztrák anyavállalatának vezetője, Hans Reisch később azt nyilatkozta: „Viszonylag nyíltan azt mondták nekünk, hogy ha az állam részesedést szerezne a vállalatunkban, akkor sokkal könnyebb lenne a helyzet”.
RonaGyuri
A kép aláírása helyesen: SZAR A JÖVŐ!!! =)) S ennek zömét: Te tetted ezt ... dagadék! =))
ceni
@Nyírfa: De nem ezeknek a mindent meghamisítóknak.
Clavigo
Remélem,, ki lett engedve már az összes embercsempész a börtönökböl... ,,ha már a migráció megállításárol vaker ez az idióta...
ceni
Amúgy meg ez az ember szerintem saját m agát ringatja állomba a nagy politikai terveivelí Az idióta szövetségesein kívűl röhög rajta a világ
Nessy
Menjenek a toborzó irodákba, és jöhetnek vendégmunkásként! A toborzóknak is kell a lóvé!
balos
Szeretném látni,mikor a manust végre vissza teszik a helyére a pottyantós rötyibe emésztőnek!
Qqberci
@RonaGyuri: "új lendületet adni az európai gazdaságnak"

Lendkerekes vikkancsmalac...
Cherry
Az lenne a mi érdekünk, hogy eltünj a búsba te elmebeteg cigány
Cherry
Remélem halálra zabálja magát ez a zsiros proli
Ezodabasz
Kétoldalú kapcsolatokról tárgyal a Dr miniminiszterelnök kúr!..."Másnap, pénteken a Boszniai Szerb Köztársaság elnökével, Milorad Dodikkal tárgyal Banja Lukában, ahol egy üzleti fórumot is megnyitnak."
A másnapi trágyalás biztos jobban érdekli! Az üzlet a lényeg a gecinek a banya lukában!
rücsü41
Orbán mind két célja olyan minha álmot kergetne.A migrációt a történelem tanulsága szerint megállítani nem lhet legfeljebb csak lassítani tudták eddig az európai országok.Nem az utóbbi tíz évben változott meg az európai államok népességének összetétele, keveredtünk ázsiai , arab , indiai , kínai és még sokféle népekkel, már évszázadokkal korábban megkezdődött ez a változás, amit akkor még nem neveztek migrációnak..A gazdaságot pedig a stagnálásából Orbán eddig úgy rángatta ki hogy az országunk gazdasági teljesítménye alapján csak lejjebb került a rang létrán, úgy hogy ha továbbra is az ő elképzelései, ábrándjai szerint vezetik az ország gazdaságát még az utolsó helyet is elérhetjük!Ennyit Orbán mondandójához.
Horizont
"Miközben fejenként több mint 2 millió forinttal adósították el a magyarokat fejenként, csecsemőtől aggastyánig, most sem lebeg semmi más a szemük előtt, mint megtartani a hatalmat. Le van szarva, hogy lesz, vagy nem lesz uniós forrás, hogy ki fogja visszafizetni azt, amit törvényesen elsikkasztottak, hogy ki fogja kivakarni a szarukból ezt az országot, és mikor, a lényeg, hogy nem engedhetik el a kormánykereket. A magántulajdon szentsége, az igazságszolgáltatás függetlensége, a szabad kultúra az ellenségük. A legnagyobb ellenségük viszont a saját népük. Meg is fogják védeni magukat tőle."

www.kolozsvaros.com/2024/04/04/csak-semmi-durvaskodas-felzabalnak-mindent-ratenyerelnek-a-maradekra/
Toller Béla
Nem érdekünk, hogy Dodikkal egy újabb bajkeverő gazember kerüljön be az EU-ba. Az országával semmi gond, ahogyan velünk sincs, de a jelenlegi vezetés mind a két országban EU ellenes. Mit kell ezen még cinikusan gúnyolódni is ?
Yoda69
O1G! Elsosorban Magyarorszag stabilitasa es fejlodese a magyar nep erdeke. Minden mas ezutan.
Miutan ezt az orszagot tonkrebasztad, eladositottad 50 evre, igy te hiteltelen figura vagy barmit is allitani.
Ha jot akarsz huzz el gyorsan, mielott masok huznak el teged.
csak úgy....
0rbán látomásaitól mencs meg uram minket, a teheneivel,macskáival magunk is megbirkózunk!
viccesvigságok
Az elherdált Lengyel barátságot délvidéken kell most biztosítani, egymást mosdatni. A délszláv háborúból maradt ott fegyver böségesen tán egy emberre 5 is jutna. onnan jőtt elő ugye 1914- ben Szarajevói téma is ami 1918-ig milliók halálával végződött. Folytatása 1939 szept. Majd Titó partizánharca és az ( orosz barátság elmaradása ) ami ott akkor 400 000 partizán halálát okozta ( nem kaptak fegyvert)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.