Párttal, egyesülettel, pártalapítvánnyal és egy polgári körhöz hasonló ernyőszervezettel lépne be a politikába Magyar Péter.  Varga Judit ex férje szombaton végre elárulja tervezett pártjának nevét is. Részben. 

Magyar a hvg.hu- nak azt mondta, több bejelentést is tesz majd a szombati tüntetésén. Példának okáért „részben" elmondja majd leendő pártjának nevét.

A párt mellett egy egyesületet is alapít, melyet be is jegyzett a bíróság. A szervezet nevét  szombaton jelenti be. Ezeken túl egy pártalapítvány létrehozásán is gondolkodik.

Magyar Péter olyan dolgot árul el ma, ami hetek óta lázban tartja a fél országot – Meglepetésvendégekkel is készül a szombat délutáni tüntetésére

Magyar Péter. Fotó: MTI

A szombati tüntetésen rajta kívül négy felszólaló lesz, köztük meglepetésvendégek

– írja a 444.hu

Háromszintű modellben gondolkodik

Magyar egy háromszintű modellben képzeli el leendő politikai közösségét. A magot a párt és a hozzá később kapcsolódó pártalapítvány adná. Pártjával elindulna a június 9-ei önkormányzati és EP-választáson is.

A második szint a párttal együttműködő egyesület lenne, ami az anyagi-szellemi hátországot biztosítaná.

A harmadik elem pedig egy lazábban szerveződő ernyőszervezet, a Talpra Magyarok Közössége lenne. Ehhez nagyon hasonló szervezetek voltak az Orbán Viktor által 2002-ben életre hívott polgári körök, illetve a Márki-Zay Péter által 2022-ben megalapított Kossuth Körök.

Magyar megalakuló pártja leendő EP-listájára önéletrajzzal és Európa-vízióval lehet pályázni

Magyar a szombati tüntetésen ígérete szerint egy bázisdemokratikus ajánlattal is előáll. Leendő EP-listájára önéletrajzzal és Európa-vízióval lehet majd pályázni. A listát Magyar vezetheti, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint nem akar Brüsszelbe menni.

„Történelmet írunk” – Fontos információkat közölt a tüntetésről Magyar Péter

Magyar Péter új posztjában felhívta a figyelmet, hogy a gyülekező a 13.30-tól lesz a Deák Ferenc téri metrómegállónál, a menet pedig 14:00-kor indul onnan. Mint írja, „a Honvéd utca és az Alkotmány utca sarkánál a menet kettéválik és az önkéntesek irányítása mellett” a Szalay és a Báthory utca felől is érkeznek majd emberek a Kossuth térre.

A menet elején Nagy Ervin művész úr már jól ismert platós kiskocsija halad, mögötte egy molinóval a főszervezők. Kérjük, hogy senki ne előzze meg a menet elejét, amíg nem érünk el a Honvéd utcáig. Kérjük, hogy a várható óriási tömeg miatt igyekezzetek a Kossuth tér távolabbi részeit is betölteni, hogy a később érkezők is elférjenek. Hangosítás és kivetítő a tér minden részén lesz

– hangsúlyozta, hozzátéve: több száz önkéntes és rendőr lesz a helyszínen, akik biztosítják a demonstrációt és szükség esetén vizet is osztanak.

Kérlek, legyetek békések és türelmesek. Ne adjuk meg nekik azt a szívességet, hogy a propagandasajtó bármilyen erőszakos cselekedetről tudjon beszámolni. Ha bármi gyanúsat, zavarót észleltek, azonnal jelezzétek a szervezőknek és a rendőröknek és rögzítsétek telefonnal. Kérem, hogy hagyjátok szabadon dolgozni a sajtó munkatársait, a propagandistákat is. Mi békés emberek vagyunk

– írta

Forrás: 444.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Exe..

Mé nem Varga JuditFI!

Kretén média csótányok, nem lehet nevet adni az embernek ??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
hogy még megvannak a kormánypárti kapcsolatai és használja is azokat
Pusztai
„Nem nagyon láttunk még ilyen dinamikát” – Magyar Péter kellemetlen meglepetést okozott a Fidesznek és az ellenzéknek is
Valószínűleg az ellenzéki szavazók döntő többsége is tudja, hogy az Orbán-kormány leváltása nem máról holnapra megvalósítható terv, hanem olyan cél, amiért érdemes dolgozni – értékelte Magyar Péter felhívását Győri Gábor, a Policy Solutions vezető elemzője."

Elemzőkkel tele az ország és egy kibaszott ötös lottót képtelenek kibogarászni!
Pusztai
Exe..

Mé nem Varga JuditFI!

Kretén média csótányok, nem lehet nevet adni az embernek ??
Nessy
@Pusztai: Tudod, a fidesz híveinek mindent naponta háromszor kell mindent elmondani, hogy egyszer felfogják!
csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: = sziámi ikrek, egy üres fej és 2 db. test, - a fidesz operálta öket sikeresen össze! :)
Nessy
Azért tényleg jó, hogy ennél komolyabb probléma nem akad kis hazánkban, mint két ember válás után eszébe jutott régi problémák kiteregetése, egymás okolása. Mindkettőnek van már új szerelme, mire jó ez a szinvonal alatti utólagos sárdobálás? Amin aztán a királyi média lelkesen csámcsog.
csak úgy....
@Maccska: @KisTehen: ti az éjszakát is együtt töltitek? :) aztán ki van fölül?
csak úgy....
lesz sok fideszes tátott száj,ha majd magyar kipakolja magamellé a szinpadra a frissen oprált haverját,aki szintén megcsömörlött a sok hazudozástól...
ez egyre izgalmasabb, vajon kiknek jöhetett meg a fideszesek közül az esze?
Eladott Ország
@Maccska: ma, 11:24 ☻ Kiből lesz fideszes? – A hülyékből. Ők a legjobb pártkatonák. Önálló gondolkodásra életképtelenek. Amit Orbán Viktor mond az lesz a hitük...
twitter.com/janos_hary/status/1775761575543992494/photo/1
Eladott Ország
„Diktátorokat illetően azt hiszem, hogy a megbocsátás Isten feladata, a mi dolgunk csak annyi, hogy megszervezzük a találkozót.” ( ismeretlen szerző)
twitter.com/csorike1520/status/1657345301433262080/photo/1
Orbán: Mi nem vagyunk kevert fajúak...
twitter.com/GutyinaI/status/1657389922435694598/photo/1
Orbán- Önképzavar ...
twitter.com/jenokellner/status/1657342045130768384/photo/1
KisTehen
@csak úgy...: hazajöttél németből a petyád kedvééért? vagy elárulod őt is?
verőce21
MP nem a "csalódott" fideszesek szavazatát vonzza magához, hanem az ellenzékét...!
így Orbánnak legközelebb már nem 2/3-a, hanem 3/4-e lesz...! :)
csak úgy....
@KisTehen: @verőce21: ugye ti egy csordából? :)
@verőce21: nem kellett volna jóslatokba bocsájtkoznod hiszen tudod ,hogy nem vagy benne profi,szegény 0rbán...,jól megjárta veled!
- fogadok,hogy még putyin sem bocsájtotta meg a villámháborús jóslatod! :)
Pusztai
Márciusi adatok alapján Magyarországon 185 bejegyzett párt működik, ezek nagy része kvázi alvó állapotban. A választási iroda mai adatai alapján 28 pártot vettek nyilvántartásba a júniusi EP választásokra, de ez a szám még bővülni fog. Vannak pártok, amelyek már ezen az első akadályon elbuknak: az Alternatíva Párt és egy másik szervezet kérelmét már el is utasították. Magyar Péter a HVG360-nak azt nyilatkozta, hogy egy pártot, egy egyesületet és egy ernyőszervezetet is létre kíván hozni, ugyanakkor csak „részben” fogja bejelenteni annak a pártnak a nevét, aminek a segítségével el fog tudni indulni júniusban. Ebből arra lehet következtetni, hogy még nincs a kezében a megoldás.
Őrnagy
@Dollárért Eladott Ország: A hülyékből fideszes lesz. Az elhülyültekből vakhitű pártkatonák. A született hungarofób agyhúgyköves elmeroggyant Sorosbérköcsög seggfejek meg születési rendelleneségük miatt csak haszontalan libkányoknak tudnak beállni.
viccesvigságok
mi nem vagyunk kevert fajuak?? Ráadásul vermaht egyenruhában ? EGYETLEN könyvet akkor CSÁK főkönyvtárosotok meg tudja szerezni "Tiszta vér e a magyar " Honnan indultunk kikkel keveredtűnk ott volt török tatár mongol árija és nem árija, de hogy tiszta e ez a vér olvasat után lehet nem kéne MELLET döngetni.Akár Ha csak Szt Istvántól számoljuk : 1000 fős kisérettel jött Gizella. Lányt tizet ha hoztak. Vajon a katonáik kikket házasodtak ? na Aztán jött a tatár jött a török a szeb a cseh a habsburg a Lengyel ( Ugye Zách Klára...)zsidó kereskedők német robbantomesterek erdélyig mentek.és még csak 1700 as évnél vagyunk. akkor , márol már ne is szóljunk.lehet meditálni.Ma ugyanerről Amerikát sem kéne megkérdezni 1600- tól kik jártak oda a hajós népek mind szépek voltak az indián lányok is, akkor 1928-tól meg európából ? másfél millió csak a költő szerint kitántorgott tőlünk.
viccesvigságok
én nem henceghetek a matekkal de a 3/4 az kisebb ám mint a 2/3 ad nos ? akkor most ,pedig hogy áll majd a párt ?
Csőkkenőben.!!!
csak úgy....
@Őrnagy: baszod ökör,nem veszed észre,hogy leidiótázod az egész országot?
persze töled mint elmebetegtöl ezt nem kell komolyan venni! :) - szoktál te néha gondolkodni, és min?
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: én nem idiótázok le senkit!

A Gyagyások magukra ismernek mint te is, és bejelentkeznek,hogy bele esnek a meghatározásba, főleg a hozzád hasonló libkány csürhe!
Hülye fideszesek, és éshülyült vakhitűek sose jelentkeznek, ezért nem is tudom, hogy kik lehetnek! Pedig vannak olyanok is.
Őrnagy
Csúnya dolog terjed a facebookon:
Itt van Magyar Péter újabb áldozata: szexre akart kényszeríteni, fenyegetett és zsarolt egy fiatal nőt - fotók
Tegnap, 10:56
Olvasási idő: 6 perc
Facebook megosztás
Magyar Péter újabb áldozata került elő. .A nő többek között leírta, hogy erőszakkal akarta szexre kényszeríteni az exférj, valamint azt is, hogy valóban egy narcisztikus beteg ember, akit magán kívül senki sem érdekel. Magyar Péter saját maga vallotta be a nőnek, hogy tönkre akarja tenni Varga Juditot, és megdöbbentő, alpári stílusban szidta jelenlegi barátnőjét (akivel akkor éppen nem volt együtt).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.