A szocialista EP-képviselő úgy véli, a következő két év legnagyobb kérdése, hogy Magyar Péter megjelenése mennyire tudja megborítani az ellenzéki oldalt.

„Az a rossz hírem van az ellenzéki oldal minden jelenlegi csillagának, hogy nem tudunk mi lenni, akik pusztító tűzként ezt a rendszert elsodorjuk. De, ha féltékenységből, politikai számításból akadályozzuk azt, hogy a tömegek valakit megemeljenek – és nem egy embert, hanem egy jelenséget –, akkor óriási hibát követünk el” – ezt Ujhelyi István EP-képviselő nyilatkozta a TV13nak adott interjújában.

Végre egy valós ellenzéki önértékelés – Ujhelyi István: „A magyar társadalom ráunt mindannyiunkra”

Ujhelyi István nem kímélte az ellenzéket    Fotó: Facebook/Ujhelyi István

Ujhelyi beszélt Magyar Péterről is, akiben lát esélyt. „Magyar Péterben egy esélyt látok. Nem személyesen benne, de a mostani helyzetben, amely olyan turbulenciát és egyfajta pusztító tüzet hozhat, amire az elmúlt tizennégy évben nem láttam alkalmat.

Ami most zajlik az elmúlt másfél hónapban, az a 2010 év utáni Magyarország legnagyobb esélye arra, hogy elérjünk valami változást.

Például abban, hogy a rendszeren belül is elgondolkodnak: szabad-e ezt a rezsimet még kiszolgálni” – fogalmazott a szocialista EP-képviselő.

Szót ejtett arról is, hogy szerinte Magyar megjelenése hogyan hat a parlamenti ellenzékre. „A következő két év legnagyobb kérdése, hogy

Magyar Péter megjelenése mennyire tudja megborítani az ellenzéki oldalt – mert meg fogja –

és, hogy ebből ki tud-e jönni egy olyan megoldás, amely 2026-ban Orbánék leváltásához fog vezetni. A magyar társadalom ráunt mindannyiunkra” – mondta Ujhelyi.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Bizony, bizony. Meguntuk a várakozást. Jól beszélt, de hozzáteszem ő már kifelé lóg a politikából.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
végre egy magyar politikus aki önkritikával és éleslátással rendelkezik!
Horizont
Bizony, bizony. Meguntuk a várakozást. Jól beszélt, de hozzáteszem ő már kifelé lóg a politikából.
KisTehen
besült magyar atombombája ... már mindenki 2026-ról beszél

HAHAHA
Horizont
@KisTehen: az agyad... az sült be te barom.
csak úgy....
@KisTehen: téged idióta reggel ráállítottak magyarra és ma egész nap magyarozni fogsz? :)
anyád tudja,hogy egy elmebeteget hozott a világra?
rücsü41
Az utolsó rész vastag betűs részével teljesen egyetértek, s ezért nem szembeszállni , magyarázni kellene Magyar Péterrel és a jelenséggel, hanem megérteni és tanulni belőle!
Béla333
"ha féltékenységből, politikai számításból akadályozzuk azt, hogy a tömegek valakit megemeljenek – és nem egy embert, hanem egy jelenséget –, akkor óriási hibát követünk el” –

Ezt a hibát már 2018-ban elkövette a DK/MSZP azzal, hogy az LMP-t sározta a maffia helyett! Ha 2026-ban történik is valami, akkor is elvesztegettünk már 8 évet az életünkből!
KisTehen
@Horizont: csak nem bántják a drága péteredet :))

meztelen a királyod, mama

HAHAHA
KisTehen
@csak úgy...: atomboma helyett lesznek koporsószögeid ... jó barkácsolást, agyhalott

HAHAHA
Csizmás Kond
Kiváló az Újhelyi Pityu pólója...önmagár igazolja...:)
Horizont
@KisTehen: mama az anyád picsája te pénzért kommentelő balfasz kretén csicska seggfej.
orbán királyod a meztelen te hülye. Még ezt se tudod?
Te pofázol aki pénzért eladtad magad mint az út mellett álló kurvák??!!
Nyírfa
Az első alkalom, hogy egy az egyben egyetértek Istvánnal.
KisTehen
@Horizont: meztelen a pétered ... atombomba helyett kaptál koporsószögeket

HAHAHA
sándorbence
úgyám nemkelenek a kisztitkárok meg a bújkáló komcsik egyik oldalonsem
lusta
Magyar rendszer építője és haszonélvezője volt. A rendszer támogatói közül jelentéktelen számú választót tud,tudott megszólítani. A messiás várók megtalálták az emnberüket. Igaz, semmilyen rendszerlebontó bizonyítékkal nem rukkolt elő, de ígéri továbbra is. Azt már tudjuk ki és mi akar lenni, de a társadalmi bajokra, megoldásokra csak egy ötlete van. A pedofilsimogató felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézárt el kell zavarni. A pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk maradhat, koalícióképes.
KisTehen
@Clavigo: ti lővitek valami kábszerrel magatokat ... teljesen rá vagytok kattanva magyarra
Nyírfa
@lusta: 13.16

Felszólította Orbánt és Rogánt, hogy azt az összeget, amelyet az ellene folyó propagandára költöttek, ajánlják fel, és vigyék el személyesen a bicske áldozatoknak.
Túl azon, hogy ez, egy felnőtt embertől igencsak gyermeteg attitűd, csak megkérdezem, hogy miért nem a végrehajtók által az otthonaikból kipaterolt családokat segítené meg első körben.
Valóban kilóg a lóláb, hogy semmi egyébről nincs szó, mint egy bosszú-.hadjáratról.
Horizont
@lusta: Több százezer (vagy millió) ember van aki se a fideszre se a baloldali ellenzékre se a Mi Hazánkra se a Jobbikra nem szeretne szavazni. De kormányváltásra vágyik. Magyar lépésről, lépésre halad. Én drukkolok neki. És bárki másnak is drukkolnék aki orbánt elzavarná a büdös francba. A hozzávezető utat nem lehet elspórolni.
Sakk Matt
@Horizont: És miben más Magyar, mint az említettek? Attól, hogy ebből is egy pici-abból is egy pici? Tudod, aki mindenhez ért, az nem ért semmihez!
Horizont
@Sakk Matt: Nem tudom miben más Magyar azt majd megtudjuk. De az utóbbi 14 évben ő az első aki kivitt ennyi embert az utcára, felkavarta a poshadt állóvizet. Majd meglátjuk. Ebben a nagy reménytelenségben kell adni egy esélyt neki és az ügyének. Ha elbassza azonnal süllyesztőbe kerül.
Sakk Matt
@Horizont: Nem az utcára, hanem a szavazásra kell ennyi embert vinni!
simmering73
Így még nem csaptak be embereket, akik azt várták, hogy a bennük élő reményt Magyar Péter fenntartsa, ehelyett tökéletesen kioltotta. Magyar Péternek itt van vége. Köszönjük az eddigi szórakoztatást, mi ugyan untuk, de sokaknak tetszett, mert elhitték a hazugságokat, azonban ennyi ember előtt kijön, ha valaki hazudik, és nincs semmi a szívében. Magyar felvett egy szerepet, mint ahogy eddig is, de ezúttal rossz szerepet választott. Nem találkozott sem az alkalommal, sem a hallgatósággal, sem azzal, amit tőle vártak. Unalmas és rossz beszédet mondott, erőtlenül, enerváltan és hit nélkül, másokból is kioltva a hitet. A tartalomról már csak úgy lehet beszélni, mint egy groteszk önparódiáról. Ezen csak azok csodálkoznak, akik egyetlen szavát is elhitték, és reménykedtek benne. Ennek az embernek a politikai pályafutása a mai napon véget ért, ami nem jelenti azt, hogy máris eltűnne, de a vele szembeni illúzióknak vége. Egyre inkább a szánalmas bohóc szerepe vár rá. Nem is reméltük azt, hogy a tehetségtelensége ilyen hamar lenullázza. Magyar Péter hamissága lett nyilvánvaló, hogy nem él benne a tűz, nem hiszi, amit mond, nem az Orbán-rendszer megdöntése, a haza szeretete motiválja, hanem a hatalom és a pénz, s elhitte magának, hogy már nagy ember, s az most már az ölébe hullik. Leleplezte saját magát, még annál is rosszabb képet mutatott magáról, mint amit eddig írtunk róla.
nepszava.us/buta-szanalmas-erotlen-es-gyenge-beszeddel-vetett-veget-magyar-a-hamis-remenyeknek/
terlasz
A magyar társadalom (ami már rég nem mondható annak) saját magára is ráunhatna, mert a képviselői éppen olyan széthúzók, amennyire azt elvárják tőlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.