Egy képviselőtársa poligráfos vizsgálattal bizonyítja, hogy Dézsi Csaba András, Győr fideszes polgármestere igenis bántotta a nőt.

Zajlik a politikai élet, illetve már a kampány Győrben. Hajtó Péter győri önkormányzati képviselő az állította, hogy Dézsi Csaba András, Győr polgármestere két éve egy rendezvényen tettleg bántalmazta a feleségét – írta az index.hu. A Borkai Zsolt csapatát erősít, a kormánypárti frakcióból korábban kizárt, a pártból önként távozó politikus, Hajtó Péter szerint valós poligráfos vizsgálati anyagot és a polgármester feleségével folytatott üzenetváltásokat is közzétett az állítólagos bántalmazásról.

Itt a győri Varga Judit – Csak ő nem vádolja, hanem megvédi polgármester férjét a bántalmazó kapcsolat vádjától

Dézsi Csaba András felesége azt állítja: nem bántja őt a férje/Fotó: Facebook/Dézsi Csaba András

Az ügy részleteiről a propeller.hu is beszámolt. Dézsiné Szentes Veronika ezután döntött úgy, hogy megszólal az ügyben. A polgármester felesége elmesélte, hogy 2022-ben egy nagyon rossz éve volt. Egészségügyi problémái voltak neki és a lányának is. Mikor már úgy látszott, minden lassan jobbra fordulnak a dolgok, úgy gondolták, hogy eleget tesznek egy születésnapi meghívásnak Bodajkon. A rendezvényen azonban váratlanul rosszul lett koccintás után. Valószínűleg leesett a vércukorszintje, ez okozhatta a rosszullétét és zavart viselkedését.

Férje segítségével kivitték a 200 fős tömegből, a kocsinál kapott egy cukrot, aminek következtében egy óra múlva már jobban is lett.

Ezután elmentek a rendezvényről, férje kórházba került unokájukhoz sietett, ahonnan küldött egy fotót Hajtó Péter képviselőnek, aki kérte, hogy mentse ki őket a szülinapon. Ezután a nő is váltott néhány elkeseredett üzenetet a politikussal.

A feleség már nagyon bánja, hogy ezt tette, de korábban jóban voltak. Szerinte n

„Miért feltételezzek rosszat egy olyan emberről, aki karácsonyra az unokáink nevével feliratozott karácsonyfadíszt ad nekünk? Most már tudom, hogy nagyon naiv voltam. Csaba mindig mondta, hogy legyünk óvatosak, de akkoriban mindig megvédtem Pétert, hiszen nagyon figyelmes, kedves volt.”

Dézsiné Szentes Veronika szerint Hajtó Borkai Zsolt, előző polgármester megbízásából férkőzött a bizalmukba, ráadásul megsértette a jogaikat. A polgármester családja feljelenti a politikust, mert nyilvánosságra hozta a nővel folytatott üzenetváltását és unokájuk fényképét.

„a férjemet azzal rágalmazza, hogy engem bántalmaz. A leghatározottabban visszautasítok minden ilyen vádat! Csaba soha nem emelt még rám kezet, nincs sem fizikai, sem verbális erőszak a családunkban!”

Forrás: index.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Ma még sok házasságban bizony a férj veri a feleségét.
KisTehen
magyarral nem akartok poligráfos vizsgálatot csináltatni?
Sakk Matt
...

Az a "még" szócska árulkodó! Ideális esetben felesleges ;)
justhpeter
A kutya gyönyörű,a többihez meg semmi közöm.
balos
@justhpeter: Legalább bérelték?Mert 1 fideSSesnek legfeljebb ahhoz kell kutya,hogy tudja van gerinces vele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.