A Balassagyarmati Törvényszék egy év tíz hónap börtönbüntetésre ítélte azt a volt katonát, aki 2019-ben brutálisan összeverte volt párját, Orosz Bernadettet.

Egy év tíz hónap jár egy magyar nő felismerhetetlenre veréséért

Orosz Bernadett szerint is több járna az elkövetőnek. Forrás: Partizán

Az ügyészség eltérő jogi minősítésért, és a büntetés kiszabásának, valamint a közügyektől eltiltásnak a felemeléséért fellebbezett – írja a Blikk.

A volt katonatiszt 2019-ben több alkalommal is bántalmazta Oroszt. A brutális bántalmazás a bujáki honvéd üdülőben történt, egy rendezvényen. Vacsora után emeleti szobájukban az ittas férfi újra féltékenykedni kezdett, majd a homlokán ütötte a nőt, aki ezután kizárta őt a szobából. A férfi az ajtót betörve rárontott, és gátlástalanul, hosszasan bántalmazta Bernadettet. A nő ki tudott menekülni a szobából és segítségért kiáltott, de a férfi a szobába visszahúzva ezután is tovább bántalmazta.

Orosz Bernadett az arcán és a fején zúzódásos és töréses, nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, ám a támadás erejére, a támadott területekre, valamint a bekövetkezett sérülésekre figyelemmel fennállt a lehetősége az életveszélyes sérülések keletkezésének is.

Az ügyészség 3 év 6 hónapot és négy év közügyektől eltiltást kért rá, de a volt katona egy év tíz hónap letöltendő börtönbüntetést kapott.

Az egyik szemem sír, a másik nevet! Fellélegezhetek, hogy mindhárom bántalmazásban bűnösnek találták és annak is örülök, hogy rácsok mögé kell vonulnia, de reménykedem, hogy ennyivel nem fogja megúszni – mondta Orosz Bernadett az ítélet után.

Forrás: Blikk
Fotó: Partizán

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Gratulálok a bíróságnak. A bizonytási eljárás során kérniük kellett volna egy kis próbaát.
csak úgy....
gondolom nem mindenkinek ennyire olcsó ha félholtra ver egy nöt, persze 0rbanisztánba egy bizonyos körön belül...,majdnem mindent szabad.
namihami
2019? Milyen évet is írunk most? Hát, nem kapkodták el!
Biztos nehéz volt a bizonyítás? Vagy a nő verte magát félholtra? Esetleg a Balog itt is szólt?
Kár, hogy nem előbb volt a bírói döntés, mert így a következő ""juliskának, katyinak"" kell majd kegyelmet adni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.