Donáth Anna keményen bírálta Magyar Pétert, aki tegnap saját Európa-politikáját a Fideszéhez hasonlította. Donáth szerint ez egyenlő a rombolással, pénzlehúzással és Putyin érdekeinek kiszolgálásával.

Donáth Anna keményen beleáll Magyar Péterbe – A Momentum elnöke szerint, ha Varga Judit exe a Fidesz EU-politikájához érzi közel magát, akkor ő is Putyin kiszolgálója

Fotó: Donáth Anna Facebook-oldala

Magyar Péter tegnap arról beszélt, saját Európa-politikája a Fideszhez áll közelebb, nem az ellenzékhez. Donáth Anna ennek kapcsán nem rejtette véka alá a mondandóját:

Fidesz Európa-politikája a rombolás, a pénzlehúzás és Putyin érdekeinek kiszolgálása. Amikor Magyar az európai szuperállammal riogat, azzal egy orbáni fakenewst ismétel meg.

Valójában egy átláthatóbb, szolidárisabb és hatékonyabban működő Európa igénye áll szemben a Fidesz-féle populisták szuverenitásba csomagolt rombolásával.

A nemzetállami szuverenitás és az erős Európa tudatos szembeállítása, a "mindenbe beleszóló Brüsszellel" való riogatás a rogáni propaganda szüleménye

- közölte Donáth, majd így folytatta:

"A valóság az, hogy sokkal többet kapunk Európától, mint amennyi kötelességet ránk ró a tagság. Nemcsak szabad határokat, kereskedelmet, támogatást és védelmet, hanem együttműködést és identitást is.

Ha Magyar Péter Európa kérdésében közelebb áll a Fideszhez, mint a Momentumhoz, akkor nem pusztán a magyar ellenzéket opponálja, de a teljes Európa-projektet, és annak minden támogatóját: a szociáldemokratákat, a liberálisokat, de még a Néppártot is."

Azt is kiemelte, hogy:

"Ezúton is emlékeztetem rá, hogy a Fidesz többek között vállalhatatlan Európa-politikája miatt kényszerült távozni az Európai Néppártból. Onnan, ahová Magyar Péter állítása szerint tartozni szeretne."

Forrás: atv.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
viccesvigságok
küldjek neked LÁZMÉRŐT pannácska ócska mocskos lett a szád fogat mossál ja meg ne valótlansággal akarj hódolni a kormánynak mert rád is fog égni.50 évre akár a hortistázás kommunistázás a szegényebbjére meg megy a hazaárulózás .Ugye kissé aljas ? mert ezt meg ránk kisemberekre sütőtték ám. jogalapokat nélkülözve.azán ha valakit majd jól pofánvágnak akkor meglepődnek.
Clavigo
Alakul ez ( összefogás ),,,,,megint.
Őrnagy
Van benne valami. De:
Mivel Donáth Anna a mai napig nem határolódott el se a Rákosi titkárságát vezető nagyapjától (aki ezáltal Sztálin diktátor érdekeinek közvetlen kiszolgálója lett), se a nőket molesztáló édesapjától, aki vállalhatatlan, őt is tekinthetjük Putyin pincsijének!

Magyar Péter viszont csak egy nárcisztikus psztichopata hatalmas egóval, és nulla teljesítménnyel.
C_3PO
@Csak Norisz és senki más: Inkább luvnya!
FLETÓ
@KisTehen: Családnak már vége! A 3 gyereket előbb utóbb majd köpködik az iskolatársai, osztálytársai, barátai...
Őrnagy
@Clavigo: Előbb jön az összefogás, amit követ az összefosás és a beszarással egybeolvadó összeomlás a nagy buktával! Az egyetlen kölönbség az lesz, hogy amíg MZP a nagy bukás után legalább a 7 gyerekét ki tudta állítani a pódiumra, hogy ne érezze magát egyedül, MP mellé a saját gyerekei se fognak kiállni, és mehet Pukli Pityu után Dániába!
Eladott Ország
Irigylem a lengyeleket, mert félre tudták tenni az esetleges ellentéteket, és ellenzékük kormányt döntött. Nálunk ilyen soha nem fog megtörténni, amíg ilyen széthúzó, ellenzékünk van. Még mindig egymást marják ahelyett, hogy próbálnának együtt tenni valamit ezért a szerencsétlen országért. Ezt pl miért nem lehetett szűk körben megtárgyalni, miért kellett a sajtóban kiteregetni? A zsírdisznó dörzsölheti a kezét, nyalogathatja a szája szélét amíg ilyen ellenzékünk van. Röhej az egész ami itt megy. Én értem, hogy közeleg az EP és önkormányzati választás amikor eljön az igazság pillanata, és valamennyi párt társadalmi támogatottsága meglehetős pontossággal megmérettetik. Csak javasolni tudnám, hogy ne az egy csapatban lévőt köpködjék látványosan, hanem azokkal a problémákkal, tarthatatlan viszonyokkal forduljanak a választók felé, amelyekre azok számukra (is) megfelelő választ/irányt/megoldást kívánnak nyújtani. Mindenki jobban járna, ha erre fordítanák az energiáikat.
Eladott Ország
@Őrnagy: Orbáni szuverenitás...
twitter.com/Skorpiooh/status/1764265315146313995/photo/1
14 év fideszkormányzás után miért a magyar életszínvonal a legalacsonyabb Európában? Na ezt kellene feltenni az óriásplakátokra!
twitter.com/csorike1520/status/1775794312992657692/photo/1
Csak a fidesz! ...
twitter.com/gergo_z/status/1759131251770802682/photo/1
Seggtörlés fidesz zászlóval. Fosik a fidesz...
www.facebook.com/photo/?fbid=151695630582080&set=g.709908225754219
FLETÓ
@Őrnagy: Látod ? @Eladott Ország: még reménykedik! Ki / mi hal meg utoljára?!
Eladott Ország
@KisTehen: Ezt itt hagyom az egybites fidesz-nyaloncoknak, vatniknak. Ruszkibérenc hulladék, ...
twitter.com/i/status/1751710149842972784
A XX. században több diktátor is bebizonyította, demokratikus eszközökkel is vígan hatalomra lehet jutni, majd lebontani a demokrácia legalapvetőbb intézményeit. És mint tudjuk, a diktátorok egymástól tanulnak…
hirarena.com/_user/page/news/716.jpg
„Van egy ország, valahol Európában, annak is a közepe táján, ahol cirka 34 évvel ezelőtt, hallgatva az idők szavára, úgy döntöttek páran, hogy ne legyen többé szocializmus, meg ne legyünk népköztársaság, felejtsük el a népet, legyünk csak köztársaság. A nép, meg úgy hallgatólagosan rá is bólintott, mert úgy hitte, mert elhitették vele, hogy ezek után a szocialista tábor „legvidámabb barakkja” státuszból, pár év alatt lekörözik a szomszédos Ausztriát. ’89 előtt azt mondták szocializmus van egypártrendszer volt az MSZMP akik a képen vannak mind tagjai voltak, ’89 után szétoszlottak de az elv amit az MSZMP- ben tanultak az megmaradt a mai napig, kopaszd meg a verebet fázni fog és melléd bújik...”
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/365763149_1066497604734430_4493482349819684367_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=KPg1IggGRBEAb5neT0B&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBtUsHEUQxqwuS0inLNRBMnfPj6Ha4Az6OfrixSdU1mAA&oe=661C2738
Őrnagy
@Dollárért Eladott Ország: 10.36

Hogyne tudtak volna összefogni! 2002-2010-ig teljes összefogás volt. Minden mai ellenzéki egy összefogásban volt az MSZP-SZDSZ koalícióban!

Az SZDSZ tel volt (D-209 szerint) korrupciós ügyekkel, a mai DK benne volt az MSZP-ben és az SZDSZ-ben is!

És mit tettek az országért?

SEMMIT !!!

Hazudtak reggel, éjjel meg este, elkótyavetyélték a nemzeti vagyon maradékát haszon nélkül, hazudtak reggel éjjel, meg este, mindent elkúrtak, akkora böszmeséget csináltak, amit még maguk se gondoltak, hogy meg tudnak tenni, és közben úgy csináltak, mintha kormányoznának, pedig 4 évig nem csináltak semmit!

Ezért került a helyükre a fidesz 2/3-al. A szarkupac ellenzék miatt van ma is a fidesz-MSZMP utódpárt kormányon.

A leghólyébb agyhúgyköves elmeroggyant Sorosbérköcsög szarházi libkány csürhe, meg visszasírja a 2002-2010-es kormányzást, amely szakadékba vezette az országot, amit máig nyög az ország, és mivel a fidesz nem hajlandó kiszolgálni az USA és Brüsszel elvárásait, még taposnak is bennünket amiért nem akarunk gyarmat lenni aberrált libkány csürhe akarata szerint!

Persze nem a fidesz-MSZMP utódpárt a lehető legjobb kormányzás az országnak, de sajnos jelenleg csak a szarházi öszödi böszme csürhe és a CIA felkaroltjai MZP, MP van helyettük alternatívának. Egyik rosszabb, mint a másik, és a szakadékba vezetés mellett csak a gyarmati sorba taszításon jár az eszük.

A nárcisztikus pszichopata MP meg ide is udvarol, meg oda is anélkül, hogy egyenesen megmondaná, hogy mi is akar, ami jó a CIA-nek arra az idóre, ha sikerülne szétverni a CIA-nak is betartó fidesz-MSZMP utódpárti kormányzást, aztán úgy se maradna más választásuk, mit eldobni, mint a fekete nővért, a Pukli Pityut és MZP-t.
Eladott Ország
Ha Annácska nem csak szelektíven hallaná meg mit mondott Magyar Péter, (illetve nem lenne alkalmi süket) akkor arra is emléklezhetett volna, hogy Magyar Péter a Néppárthoz csatlakozna, ami értelemszerűen nem Putler' barát, vatnik' politikát jelentene, mert , akkor úgy járna mit a fidesz és kiraknák, mint macskát szarni! A messiásokkal már Donáth lehetne rekeszteni! Ennek eredményeként még annyi egyénit sem fog nyerni az ellenzék, mint 2022-ben. “Donáth Anna: Nincs messiás, munka van .” Annácska! Munka van?! Remek! Szóval, nem balettozva kell hányni a rizsát, hanem akkor valami érdemi munkát végre letenni az asztalra! “ Nem elég a jóra vágyni, a jót akarni kell! És nem elég akarni, de tenni-tenni kell!” ( Váci Mihály) Vezessük új útra Magyarországot, Donáth Anna. Hajrá! De nem fikázva, karakterrombolással, ahogy a fidesz nevű bűnszervezet teszi, mivel semmilyen eredményt nem tudnak felmutatni.
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 11:07 ☻ „A fideszesnél kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem-fideszes ember számára. A tolvaj korrupt fideszes nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A fideszes egy eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet fideszes! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy fideszes szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a bűnbandájuk érdeke, vagy a párt közeli bagázs szermélyes boldogulása így kívánja!”
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/165679752_460611628524485_2052175393557875919_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=REkLzMBSjfYAb5xCkMN&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAAsIvY7uiGElC8pu92yBfu7zl1cPha7Lu8hMKWyfszwg&oe=663DE6AC
„Tulajdonképpen az egész NER arról szól, hogy az összes komplexusos, szorongó idiótának két dolgot finanszíroz a magyar lakosság: az egyik a korlátok nélküli luxus élet, legyen az bentley, szőlőbirtok, kastély vagy szállodalánc. A másik, hogy mindegyik gyökér összes "gyerekkori álmát" is megvalósítjuk, legyen az filmrendezés, énekesi karrier, meg modellkarrier, meg "üzletember" karrier, meg külföldi luxus élet, meg minden túrót. Rendkívül nagyvonalú, önzetlen és gáláns nép a magyar, ha tehetségtelen segnyaló tolvajokat kell finanszírozni.”
Őrnagy
@Maccska: Ez a @Dollárért Eladott Ország: egy szerencsétlen barom!

Miközben minden vitán felül áll, hogy az 1990-es hatalomátmentő gengszterváltást az MSZMP KB készítette elő és valósította meg az idejétmúlt egypárti diktatóra helyére a saját soraiból, így a fidesz MSZMP utódpártot is az MSZMP KB szervezte és felügyelte, Orbán Viktor politikai felépítését személyesen Horváth István (MSZMP KB tag) belügyminiszter irányította és gondoskodott a biztonságáról, tehát a választék jelenleg se más mint az MSZMP KB által felépített és részben osztódással szaporodott utódpártok, ezen belül is a külföldi szervezetek által felkarolt elszabadult leánypártjaik, a @Dollárért Eladott Ország: ezekből a legszarabb trágyadombnak se jó libkány szart favorizálná, mert azok befeküdtek a CIA minden akaratának, és eltörölnék az egész Magyarországot a magyarsággal együtt a föld és Európa területéről, talán még a magyar nyelvet is egy USA saját geopolitikai érdekei szerint távirányított színtelen, szagtalan, nemzettelen és nemtelen genderegyveleg "Európai Egyesült Államokban".
Clavigo
@Maccska: @Őrnagy: két barom... ja,meg a harmadik. ,, @KisTehen: Gondolom ,ti egy fészekalja voltatok valahol,,egy kreténkeltetőben...
KisTehen
@Clavigo: töröld ki a szart a szemedből ...
Dr. Proktor
Csak picsogás ez Donáth Anna részéről!
Reszeli a semmit... irány a mélyrepülés!
Őrnagy
@KisTehen: A tények makacs dolgok, hiába kent @Clavigo Gyagyás: libkány szart a szemébe, hogy ne láthassa! :))
FLETÓ
@Maccska: Nem kicsit! @Eladott Ország: nagyon barom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.