Gulyás Gergely műtétje után, április 11-én, csütörtökön Kormányinfót tart, amin Varga Mihály és Nagy István miniszterek is részt vesznek. Szentkirályi Alexandrát Vitályos Eszter váltja a kormányszóvivői poszton, ez lesz az első nyilvános szereplése.

"Kérlek, ne hazudjatok, legalább Te ne!" – A visszatérő Gulyás Gergely kemény üzenetet kapott a Kormányinfó előtt

Fotó: Magyar Péter Facebook

Magyar Péter a Kormányinfó előtt hosszú üzenetet címzett Gulyás Gergelynek: 

Kérlek, ne hazudjatok, legalább Te ne. Nem vagyok háborúpárti. Fontosnak tartom, hogy Magyarország és egész Európa kimaradjon a háborúból. Nem támogatom fegyverek szállítását Magyarországon keresztül. Fontosnak tartom, hogy a nagyhatalmak mielőbb tárgyalóasztalhoz üljenek, hogy a két éve tartó vérontás végre lezárható legyen. Jómagam valóban aggódom a kárpátaljai magyarságért, és minden diplomáciai erőfeszítést támogatok, amely akár az életük megóvásában, akár a kisebbségi jogaik visszaszerzésében segít. De mondjuk ki újra, az agresszor Oroszország, ő a támadó fél. A háborút Putyin kezdte, és ő tudja befejezni.

- írta Magyar Péter, majd folytatta:

Nem vagyok és nem is leszek baloldali. Nem mintha egy polgári demokráciában, akár konzervatívnak, akár baloldalinak, akár liberálisnak, akár jobboldalinak lenni szitokszó lenne. Tudod, milyen családból jövök, tudod, miért harcoltam Veled 20 éve. Én ugyanaz az ember maradtam. Ha én baloldali vagyok, akkor hozzám képest Orbán Viktor egy tőrőlmetszett szocialista és egyben államkapitalista. Elég megnézni kormányzása tizennégy évét.

- a mondanivalójának itt még nem volt vége:

Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy miközben milliárdokat költötök az aljas, hazug propagandával történő lejáratásomra, az ország éppen a csőd felé robog. Az első negyedévben elértük az egész évre tervezett költségvetési hiánycélt. Adjatok számot a magyar embereknek, hogy a júniusi választások után milyen brutális megszorításokra készültök. És nem, már senki nem hiszi el Nektek, hogy Orbán Viktor kormánya nem ismeri a megszorítás szót. Mind ebben az országban éltünk az utóbbi két évben.

Soron következő pontjában arról beszélt, hogy egy új kormány felállása esetén megnyitná az ügynökaktákat.

Ezzel a lépéssel 34 éve adós a politikai elit, nem véletlenül. Nem véletlenül, hiszen eddig így nem derülhetett ki, hogyan és kik lopták szét első körben az országot 1990 körül, és hogyan jött létre az a szűk hatalmi, gazdasági elit, amely azóta is uralja az országot. Néhol már az új generáció.

Végül azt kérte Gulyástól, hogy „ne akadályozzátok meg a pártdelegáltjaitokon keresztül, hogy a Nemzeti Választási Bizottság csütörtökön, 16:30-kor nyilvántartásba vegye a Tisztelet és Szabadság (TISZA) Pártot a június 9-i választásokra. Ne süllyedjetek Oroszország szintjére”.

Kíváncsian várjuk a mai Kormányinfót és azt is, hogy Gulyásék kitérnek e a Magyar jelenségre, már csak azért is, mert Varga Judit szerint Magyar nem csak őt, de Gulyás Gergelyt is megfenyegette.

Forrás: index

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@Sakk Matt: Talán azt kéne látni ha ő nem, akkor minden marad úgy ahogy most van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Hát én nem hiszek a kitartottnak!Eddig miért nem nyitotta ki a pofáját?A fodorgáborok köztünk élnek és jól úsznak a szarban!
Peller Anikó
@balos: Ezért nem fog nyerni, mert nem hiszel neki. Én sem. De nem is kell hinni neki, mint ahogy egyiknek se kell hinni, legfőképpen a gecinek és bandájának nem kell hinni. Ez most kilépett ebből a körből és próbál belőle megélni. De ha feléget minden utat az ellenzék felé akkor egymaga kellene nyerjen, támogatások nélkül. Ez nehéz lesz, a makizé is egymaga akart nyerni, láttuk az eredményt: 2/3 fidesz (persze csalással).
Sakk Matt
@Peller Anikó: Még mindig nem látom azt a - korábban még el nem hangzott - nóvumot, amivel engem meggyőzne Magyar Péter!
Horizont
@Sakk Matt: Talán azt kéne látni ha ő nem, akkor minden marad úgy ahogy most van.
KisTehen
@Horizont: dehogy marad ... egy csomó korrupció kiderül ...
csak úgy....
@KisTehen: ökör,egy fontos kérdésre még mindíg nem válaszoltál! nem mersz vagy nem tudsz?
Sakk Matt
@Horizont: De mi az a plusz, amiért őt kéne választani? Neked mit mondott, amit más ellenzéki még nem?
Horizont
@Sakk Matt: Nekem semmit, mert én nem járok tüntetésekre. Én várakozok, figyelek.
Nézd az ellenzéki pártoknak 14 (!!!) évük volt és semmit nem tudtak elérni.
Még azt a rohadt tetves 2/3 -ot se sikerült megakadályozniuk.
Szerintem pár évvel ezelőtt ezt Magyar nem tudta volna megcsinálni. Mára telt meg a pohár és kicsordult. Magyarnak sikerült jó időpontban megszólalnia. Még ő maga se hitte, hogy ez lesz, hogy ennyire szar a helyzet. Neki sikerült egyberántania a fideszre eddig szavazó csalódottakat,
az ellenzéki pártokban csalódottakat és azokat akik sehová nem akartak vagy tudtak szavazni.
Én a választáskor Dobrevnek drukkoltam és bár MZP-t elismertem jó polginak nagyon összeszorított foggal szavaztam rá. És mi történt? Kurva nagy vereség. Most adtam egy esélyt Magyarnak. Nem érdekel honnan jött és az se hová tart, csak robbantsa fel ezt a patthelyzetet dobjon bombát a mocsárba és lökje ki a fideszt a bebetonozásából. Aztán majd meglátjuk ha ez megvalósulna. Rontani ezen a rakás szaron már nem tud mit.
Peller Anikó
@Sakk Matt: Az a plusz, hogy repedezik a monolit. Nem ellenzéki az igaz, de nem lehet válogatni, azzal kell beérni amink van.

Viszont ha nem talál támogatókat a pártok oldaláról akkor mehet a levesbe és marad a fidesz. Legfeljebb a péter is beáll melléjük, nem fog nehezére esni.

Ha viszont ledöntené a geciviktort akkor máris nyertünk egy kicsikét de ez csak akkor ér valamit ha egy két tucatot visz magával. Az ellenzék képtelen ennyit is elérni, ők elégedettek a fizetésükkel.

Nyilván nekünk az lenne jobb ha összefognának, minden valamirevaló pártocska. Erre péternek most még nincs igénye, majd akkor jut eszébe ha elbukott mindent.
Csak Norisz és senki más
"Főldiekkel játszó
Égi tűnemény,
Istenségnek látszó
Csalfa, vak Remény!
Kit teremt magának
A boldogtalan,
S mint védangyalának,
Bókol úntalan.
Síma száddal mit kecsegtetsz?
Mért nevetsz felém?
Kétes kedvet mért csepegtetsz
Még most is belém?
Csak maradj magadnak!
Biztatóm valál;
Hittem szép szavadnak:
Mégis megcsalál..."
NKF
Ki pénzeli ezt a seggfejt? Hirtelen nagy "sztár" lett!
Sakk Matt
@Peller Anikó: Szerintem nem repedezik.
Sakk Matt
@Horizont: Az ellenzékiek nem voltak a NER belső köreiben és nem tudtak információkat szerezni! Nehogy már azt kérd számon rajtuk, hogy nem voltak fidesznyaloncok és nem tudtak bennfentes infókhoz jutni!
Horizont
@Sakk Matt: Szerintem félreértettél.
Peller Anikó
@Sakk Matt: Addig epedt míg megrepedt.
Sakk Matt
@Horizont: Nem hiszem. Engem hidegen hagy MP feltűnése. Nem hiszek az olyan embereknek, akik az ellenségtől (nem írtam el, mondom a NER csicskáknak!) érkeznek! Csak a NER tagsága miatt tudomására jutott infókkal zavarta fel a büdös vizet. De ettől nem valószínű hogy jobb lesz, legfeljebb büdösebb. Nem mondott vagy ígért olyat MP, amit az LMP, Momentum, MKKP vagy az MSZP, DK nem hangoztatott volna! Csak azért, mert más mondja, nem lesz fontosabb, aktuálisabb!
Kimentek sokan a tüntetésre. ÉS?
Menjenek el szavazni!
Horizont
@Sakk Matt: Ha csak a fele rászavaz már jól van. Már annak is örülnék ha nem lenne 2/3-a ennek a rohadék orbánnak. Onnan jött Hadházy és MZP is. Miért ne jöhetnének onnan?
Látod elment 14 év és hiába ígértek az általad mondott ellenzéki pártok, lett bármi is?
Nem! Hát akkor?
balos
@Peller Anikó: Kedves!Nincs vita,mert ez a tetű nemzethy hű-béresek rend-szara még soha nem tett olyat ami a népnek lett volna jó!Innentől kezdve akkor fogok egy fideSSesnek hinni,ha már kiszáradt a karón!Az országunk megítélése pedig egyenes arányban csökkent a hűbér urak vagyonának növekedésével!
kereső
@Horizont: Ha, akkor nem szavazott.(miért nem szavazott)...akkor most? Mert más mondja, és mert hitelesebb egy 14 évig a NER minden előnyét élvező- és közben a hülye ellenzékieken (rajtad is, rajtam is) jót röhögő, mert a hazugságok tömkelegével mégiscsak át lehetett verni ? Ennek higyjek- és tartsam "hitelesnek"? Tényleg ezt kéritek ? Ne már...
kereső
Ceterum censeo - Egyébként az a véleményem

"Plutarchos Cato római szenátronak (i.e. 234-149) tulajdonítja ezt a mondást, aki arról híresült el, hogy akármiről szólalt is fel a szenátusban, mindig ezekkel a szavakkal zárta a beszédét:

Cetrum censeo Carthaginem esse delendam
Egyébként az a véleményem Karthagót le kell rombolni!'

Cetrum censeo: a NER-t el kell pusztitani! A rohadt narancsot el kell pusztiteni, mert "megtisztitani" nem lehet.
Horizont
@kereső: De én nem kértem semmit, bocs.
Sakk Matt
@Horizont: MZP nálam eleve trójai faló volt. Sosem szavaztam rá. Hadházy pedig folyamatosan bizonyít, nem is politikus, hanem oknyomozó újságíró. MP semmit nem tett le az asztalra önerőből! A NER berkein belüli élete során készített hangfelvétellel haknizik.
Mennyinek a fele kell rászavazzon? Mondjuk negyedmilliónak?
Honnan jön az a viszonylag sok ember? (tüntetésen sok, az urnáknál már nem annyira) Mert a Fidesztől ennyi biztosan nem! A bizonytalanoktól sem sokkal több...
Az ellenzék rendeződik át, lesznek pártocskák, melyek meg is szűnnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.