Csak úgy égetik a pénzt a lejárató hirdetésekre, akárcsak a fideszközeli Megafon – tényleg összenő, ami összetartozik.

Dobrev Klára a júniusi választásokon jó szereplésre számít – mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A DK Európai Parlamenti képviselője szerint egyre feszültebb a politikai hangulat – írta az index.hu.

Ez a dobrevi összefogás lényege: milliókat költ a DK arra, hogy lejárassa Magyar Pétert

Dobrev Klára állítólag nem fél Magyar Pétertől, mégis milliókat költenek a lejáratására/Fotó: MTI/Máthé Zoltán

„A Fidesz alapjaiban elkezdett remegni, repedeznek az alapok.”

- jelentette ki.

Azt szeretné, ha a június 9-i választások után azt érezzék az emberek, hogy „itt megmozdult valami”

„2019-ben az ellenzék visszafoglalta Budapestet […], akkor egy olyan lelkesedés, svung vitte előre az ellenzéket, ami vihetett volna minket tovább egy kormányváltásig”

- jelentette ki, majd hozzátette: minden választás előtt felmerül az az igény, hogy az ellenzéket le kellene váltani, de ez mindig további vitákat szül.

Magyar Péterről pedig az a véleménye, hogy Orbán Viktorra „példaképként tekint”, aki az ukrajnai agresszióval és az európai politikával kapcsolatban a Fidesszel ért egyet. Úgy véli, nincs dolga Magyar Péterrel, mert neki az ellenzéknek azt az oldalát kell megszereznie, aki elfordult Orbán Viktortól.

Ehhez képest a DK-hoz köthető Nyugati Fény mindent megtesz azért, hogy lejárassa Varga Judit exférjét. Csak az elmúlt egy hónapban 3 millió forintot költött el Magyar Péter elleni hirdetésekre – írta a Meta Ad Library adatai alapján a telex.hu A lap szerint idén összesen 78 facebookos hirdetést indított a DK-s lap, és ezek csak és kizárólag Magyar Péter lejáratásáról szólt.

A frissen politikussá avanzsált férfi Orbán Viktoréknak is útban van. A kormányzati propaganda szócsöve, a Megafon, mintegy 143 millió forintot égetett el egy hónap alatt Magyar Péter gyalázkodására.

Nem véletlenül írta ki a mai posztjában Magyar Péter, hogy immár pontosan látszik, mely politikai erőknek áll az érdekében az ő lejáratása. "Ahogy napról napra egyre többen vagyunk, ahogy nő a TISZA Párt támogatottsága minden korcsoportban és az ország minden településén, úgy a hatalmi elit is egyre inkább pánik üzemmódba kapcsol.

Közösen gyalázkodik, rágalmaz és hazudik a kormánypropaganda, és az “ellenzéki” szatelit pártok vezetői. Alakul a FIDESZ-DK-Mi Hazánk nagykoalíció. Izlelgessük. Végül csak összenő, ami összetartozik" – fogalmazott közösségi oldalán Magyar Péter.

Forrás: index.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Sakk Matt: na nem "csodákszok" az utóbbi 14 évetek után...,persze bizalom nélkül szintén szar lehet,de ezt mindenki maga dönt el! nem vagyok túlzott optimista de én mindíg bíztam...
ugye te müszaki ,reál beállítottságú aki szerette övegest?
csak úgy....
@Maccska: én csak a kurva anyádban bíztam,hogy lesz neki annyi esze,hogy téged ótvarost kikapirgáltat magából...
csak úgy....
@Őrnagy: az esti gyógyszereidre is vedeltél ,te bunkók gyöngye , -nem csoda ha látomásaid vannak! :)
Dr. Proktor
Űrül a kassza, indul a harc a garasokért...
C_3PO
Így hamar kimerülnek az anyagi kereteik!
ENNYI!
Sakk Matt
@csak úgy...: Nem kifejezetten, de a tényeknek hiszek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.