Nyilvánosságra hozták a Tisza Párt fővárosi listáját, akad rajta valami megdöbbentő.

A Tisza Párt fővárosi és EP-listáján is 12-12 név áll, ezek közül 6 megegyezik.

Tajvani dollármilliárdos embere Magyar Péter listáján

A fővárosi listán a legismertebb nevek közé tartozik a TikTokon 360 ezer követővel rendelkező Kulja András, sebész szakorvosjelölt, Barna Judit, aki korábban Fidelitas-tag volt, és idén márciusi Facebook-bejegyzése szerint Vitézy Dávidot támogatta, úgy tudjuk, a kampányában is részt vett. Szintén felkerült a fővárosi listára Gerzsenyi Gabriella jogász, aki 15 éven át dolgozott Brüsszelben az Európai Bizottságnál. Kulja és Gerzsenyi a fővárosi mellett az EP-listán is szerepel

- számol be a 444.hu.

A lapnak feltűnt a nevek között egy kevésbé ismert, de nagyágyúnak számító személy:

Porcher Áron, a tajvani milliárdos befektetési szakembere

Porcher Áron Sommerville a lista 3. helyére került, végzettségét tekintve közgazdász, és 2020 óta a Magyarországon rendkívül aktív tajvani milliárdos üzletember egyik cégénél, a Chi Fu Investment Fund Management Zrt.-nél dolgozik befektetési projektvezetőként

- sorolja a 444.hu.

Forrás: 444.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Mi ezzel a probléma??? Nem is értem.
"közgazdász, és 2020 óta a Magyarországon rendkívül aktív tajvani milliárdos üzletember egyik cégénél, a Chi Fu Investment Fund Management Zrt.-nél dolgozik befektetési projektvezetőként"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
nyerjen a Tisza és legyen jogállam, demokrácia!!
balos
@Pusztai: Hát lelked rajta!Bár aki a fideSSből jött eddig legfeljebb szart kavart,mert abba szocializálódott!
Pusztai
@balos: Magyar eredetileg szdsz-es volt, 2006 után lett fideszes, gondolom Gulyás vitte be a koala elleni perekkel.
Horizont
Mi ezzel a probléma??? Nem is értem.
"közgazdász, és 2020 óta a Magyarországon rendkívül aktív tajvani milliárdos üzletember egyik cégénél, a Chi Fu Investment Fund Management Zrt.-nél dolgozik befektetési projektvezetőként"
Béla333
@Horizont: 15.57
Pontosan ez az! Dolgozik valahol a faszi, nem bűnszervezetben, hanem egy Tajvani cégnél. Minek ezen szörnyülködni?
KisTehen
@Béla333: ja ... milyen jó lesz neki brüsszel, budapest és tajwan között ingázni ... nagyon hatékony lesz a csávó
Pálinkás Pál
egyre jobban az az érzésem hogy fidesz 2.0 -át akar, ..csak az ő vezetésével, mert lássuk be, eddig a fidesznek okozott kár nulla...ne jöjjön senki hogy mennyit kell áldozni a lejáratására, mert az is adóforintból megy...orbánéknak egy kanyiba nem kerül...szerintem most egy új, szintén ingyenélő párt születésének vagyunk tanúi..
Béla333
A hülyemagyarok tényleg hülyék:
1./ A Chi Fu Investment Fund Management Zrt Budapesten van, a Vörösmarty téren
2./ Ha valakit Uniós képviselőnek választanak, az nem tartja meg az addig állását, hiszen főállású képviselő lesz.
Biztos nem ennyire hülyék, hogy ezt ne tudják kisakkozni, csak úgy tesznek?!
KisTehen
@Béla333: a főnöke tajwanon van b+ ... vannak dolgok, amit csak személyesen beszélnek meg a milliárdosok, hogy le ne hallgassák őket b+
Béla333
@Pálinkás Pál: 16.55
Várd már meg június 9-ét, mielőtt pálcát törsz Magyar Péterék felett.
Az összes pártot te tartod el, meg én, meg mi mindannyian - a maffiát, a DK-t, a Kutyapártot, stb, stb. Egyenlőre még Magyar pártja az amelyik tudtommal egy kanyi vasat nem kapott. (mármint az adóforintokból!)
Pálinkás Pál
@Béla333: írtam " születésének vagyunk tanúi " jun 9-én mi változik..?...semmi...az önkormányzati választásoknak nincs igazán tétje, mert bármit felülírnak a " rendeleti kormányzással "...az ep választásnak szintén semmi, lévén súlytalan ország vagyunk, és a puhos miatt nem is szeretnek minket..ennek tükrében, mit vársz te jun 9 -től..?
csak úgy....
a pedofideszesek mentségére ismét bedobtak egy mentöövet.. , így próbálják elterelni a valós szarról az idióták figyelmét! :) - közben titokban kiárusítják az országot kínának!
csak úgy....
állítólag, már 17 % körül van azon volt fideszes szavazók létszáma, akik a magyarra fognak szavazni! :) már csak a leg idiótábaknak nem büzlik a lopós pedofidesz és a megafostosoknak .
Béla333
@csak úgy...: 17.27
17%...17%,,, De a DK-tól meg elszippantott vagy 35%-ot.
És a kemény mag szerint ez is azt bizonyítja, hogy MP a maffia embere. Nem azt, hogy a DK lufija leeresztett és Magyar Péterék mocskolása kontraproduktív, hanem akkor is...
Ilyen ország ez. Hülyemagyar van mindkét oldalon...!!!
csak úgy....
@Béla333: ferkónak muszáj haragudnia valakire,ugyan úgy mint a daginak! ezek maguktól még 30 év múlva sem ismernék be,hogy már több mint 50 éve leszerepeltek!
- közben magyarország eljutott a bányászbéka segge alá,ahonnan menekülnek az értelmes fiatalok! - szerintem 89. ben nem a nagy imrét kellet volna újratemetni ,inkább ezt a kettöt!
Béla333
@csak úgy...: 18.16
Mind a maffia, mind a DK fanatikusai segítenek lepucolni azt a térfelet, ahol vannak. Észre sem veszik, hogy meg vannak hülyítve és az ő hülyeségüknek "köszönhetjük" az ország béka segge alá való becsúszását!
balos
@Pusztai: Hát akkor meg nincs miről beszélni!A gulyás 1 Isten megcsufoló trágyadomb!
percsi
@Béla333: "Egyenlőre még Magyar pártja az amelyik tudtommal egy kanyi vasat nem kapott (mármint az adóforintokból!)"
@Pálinkás Pál:
A DK szerint Magyar Péter közpénzekkel támogatott fideszes álcivil szervezettel kötött megállapodást
"Magyar Péter pár napja bejelentette, hogy megvan a TISZA Párt első önkormányzati megállapodása, ennek keretében pedig a Patrióta Békéscsaba Egyesület közösségét fogja támogatni. Itt, Békéscsabán mindenki tudja, ez egy fideszes álcivil szervezet, amelyet a legtöbben csak „fehér Fideszként” emlegetnek, és amelyet a Fidesz közpénzmilliókkal támogat évek óta, a nyilvánosan elérhető adatok szerint csak 2021-ig legalább 6 millió forint közpénzt kaptak"
Majd azzal folytatta, hogy a szervezetnek korábban az a Kiss László volt az ügyvezető alelnöke, aki Orosházán Simonka György unokahúgával ülhetett egy másik fideszes álcivil szervezetben, legalábbis addig, amíg utóbbi nem került a vádlottak padjára a Simonka-perben.

"Az is beszédes, hogy a Patrióta Békéscsaba Egyesület alapító ülésén személyesen vett részt Herczeg Tamás, Békéscsaba fideszes országgyűlési képviselője. Ilyen sem szokott történni a kormánytól független civil szervezetekkel" - tette hozzá.
thepost.hu/hir/Politika/A-DK-szerint-Magyar-Peter-kozpenzekkel-tamogatott-fideszes-alcivil-szervezettel-kotott-megallapodast/?n=3629

Sebők Éva, a Momentum
hvg.hu/itthon/20240422_magyar-peter-tisza-part-patriota-bekescsaba-egyesulet-onkormanyzati-valasztas
Béla333
@percsi: 00.17
Csak a véleményedet nem látom: szerinted maradjon ami eddig volt? Még 20 évig bizakodjunk az ellenzéki összefogásban? Hogy majd azt végre milliók fogják elfogadni?
Ha elbukik Magyar a bizalmi vizsgán, akkor ejteni kell, keresni kell mást, de addig adjunk már nekik (és ezáltal magunknak is!) egy kis esélyt...
percsi
@Béla333: Isten ments! A mostani kormit le kell váltani, el kell számoltatni!
MP többször kijelentette, orbánt csípi, a ner-t csipi, folytatná velük, ellenzéket ostorozza. Több mint tíz évig nem csípte a szemét, ami fiden belül történik. Sőt, enyv is ragadhatott a kezére.
Honnan van a többszáz millió, amit országjárásra fordít? Az ellenzékiek nem adnak. A kiscégek sem támogatják, mert örülnek, hogy még tudnak működni.
Csak fid. támogathatja!

Azt mondta, bárkivel, bárhova elmegy vitázni, majd jött a kifogás, hogy csak a köztévében. Tisztában van azzal, hogy a köztévében nem lesz vitaest! A Dobrev Klárától fél, ezért nem áll ki vitázni vele, hanem fid. módra támadja!
DK-MSZP-Párbeszéd is megkérte a köztévét, ennek már nem tudtott az MTVA ellent mondani, úgy néz ki, lesz élő EP-listavezetői vita a köztévében. Kíváncsian várom a fejleményeket.

A hírek szerint ő nem a magyarok megmentője, hanem az ellenzék megtervezett meggyengítője, szarban van a fidbanda, kellett egy álmegmentő, hogy minden maradjon a régiben, vagy is a fid. kezében.
Persze, lehetőséget adni kellene neki, én akkor tenném, ha nem lenne ennyire fidkány szaga.
Nem csak én, hanem sokan látják így! Még van két év, majd meglátjuk!
Őrnagy
@percsi: Valójában mindenkit le kellene váltani akiknek a szülei és nagyszülei (és saját személyük) között voltak olyanok, akik résztvettek a Rákosi kommunista diktatúra elnyomásában, a Kádári diktatúra elnyomásában és a Gengszterváltásban, valamint az 1988-2008 közötti nemzeti vagyon szétrablásában, a 2000-ben 85 évre titkosított olajügyeknek nevezett 25.000 milliárdos jövedéki adó csalásban és a NER tevékenységében, és még lehetne sorolni számtalan olyan dolgot amiben egyesek résztvettek!
A bökkenő az, hogy nem rendelkezün ehhez szükséges mindennemű információval, továbbá ha rendelkeznénk, akkor az is kiderülne, hogy nincsenek minden kritériumnak megfelelő tiszta személyek, akik alkalmasak a legfelsőbb országvezetői posztokra!
Így sajnos kompromisszumot kell ezekben a kérdésekben kötni, és a nép bölcsességére kell bízni, hogy ki, vagy kik a legkevésbé rosszak az országnak. Erre vannak a választások 4 évenként, amikor a "bölcs" nép dönt vagy jól, vagy rosszul. Mindig vannak akik jobban járnak, és vannak akik rosszabbul járnak, és ebben a kérdésben 150 éven belül igazi döntő fordulatra nem lehet számítani, mert a helyzetünk valójában nem csak a jó, vagy rossz vezetőinktől függ, hanem a tágabb környeztünk változásaitól is Washingtontól Brüsszelig, Párizstól Moszkváig, és bizony jonnek fel az újabb folyamatokban Kína, Brazília és egész Afrika is, amik befolyásolni fogják a helyzetünket, akik között az ésszerű lavírozásra mindig is szükség lesz, mert aki a szükségszerű lavírozásban elavult politikai dogmákhoz ragaszkodik, azok rendre rosszul fognak járni.
percsi
@Őrnagy: Valóban le kellene váltani azokat, akik az ország fejlődése helyett hatalmasat kaszáltak a magyarokon.
Ehhez elszámoltatásra van szükség.
Sajnos sok választási lehetőségünk nincs, a kisebb fiatal pártok nem tudnak kormányt alapítani, mert nincs elég szakemberük. Szerintem a legkevésbé rosszak az országnak jelenleg a DK, akik azonnal, megfelelő szakemberekkel eltudnának indulni. Többszáz ember leváltásáról van szó, a többi kisebb fiatalokból álló párt is ki tudná venni a részét a hazánk fellendítésében, tudná képviselni a magyar embereket! Ki kell harcolnunk az elszámoltatást, titkosítás feloldását, rendszerváltást. A mostani kormányt le kell váltani, mert ekkora bajt az elmúlt 60 évben egyik sem hozott ránk.
Tudom, sokan vannak más véleményen, mert a gyurcsányozással megfertőzték őket. Nem hiába nyomják ezerrel a hazug lejárató kampányt ellene, ez a rettegés jele, valamit nagyon tudhat, de mivel minden a kormány kezében van, így felesleges kiadni míg ők vannak, mert lesöpörnék az asztalról.

„a helyzetünk valójában nem csak a jó, vagy rossz vezetőinktől függ, hanem a tágabb környeztünk változásaitól is Washingtontól Brüsszelig”
A tények nem ezt bizonyítják, a környező országok fejlődtek, Magyarország hátul kullog, EU egyik legszegényebb országa lettünk, pedig az évek során nőttek az adóbevételek, és euró milliárdok repültek évente a kasszába.
„elavult politikai dogmákhoz ragaszkodik, azok rendre rosszul fognak járni”
Elavult politika a jelenlegi, visszamentünk a múltba! Ha maradnak, akkor fogunk a rosszból rosszabbul járni.
Félek, mert Kínát beengedték, nagyon helyezkedik, ki fogja venni alólunk a talajt, már mérgezi!
izéke
Bármelyik párt is kerülne hatalomra a fidesz helyett,csak a kutya változna,a lánc maradna. A már megkötött államközi szerződéseket nem lehet csak úgy felmondani, ugyanúgy terjeszkedne tovább kína és a muszka, mivel orbánék már bedugták a nyakunkat a hurokba. A felvett hitelek tovább fojtogatnák az országot,az ellopott pénzeket visszaszerezni pedig már lehetetlen,pláne az ázsiai és egyéb Kajmán szigeti, stb. bankokból. A fidesz csak jól járna,ha mások végeznék el a mocskuk eltakarítását,aztán az új kormány sikertelenségét kihasználná az új kampányában, megszorítások stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.