Dávid Ibolya nem lebecsülendő politikai játékos. 2002 és 2010 között átevezett a jobboldalról a baloldalra azon a Magyarországon, melyen a politikai oldalak között szinte semmiféle kommunikáció nem létezik. Ráadásul mindezt halkan és csendben tette (ha leszámítjuk azt a kisebbfajta ribilliót, amit a Szilvásy György által vezetett titkosszolgálatok anyagával okozott Dávid Ibolya).

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kir
Úgy látszik a Fidesz már elkezdett parázni Bokros miatt. Helyes.
bigyibogyo
@kir: tegnap reggeli M1-es video nagyon jo volt. valaszolt a kerdesekre! mar teljesen elszoktam az ilyen magatartastol ha politikusrol van szo.
csikknorisz
Komolyan azt hiszik, hogy valamelyiknek van eselye a miniszterelnoksegre? Az mdf mar annak is orulhet, ha egyaltalan bent marad a parlamentben, nem hogy ok adjak a miniszterelnokot.
bigyibogyo
@csikknorisz: szeritnem bentfog maradni. aztan persze majd kiderul (21 szavazo utan 3.57%).
erdekes,h obama az internetes aktivitasa miat tnyert, magyar partok kozul 3 hasznalja ki a web2.0 elonyeit. az MDF pont nem (a FIDESZ meg rosszul csinalja)
profon
@csikknorisz: Az előző választás második fordulójában,maga Orbán Viktor ajánlotta fel a miniszterelnöki pozíciót Ibolyának ! Csodálkozom, hogy Te még csodálkozol valamin ebben az országban.
orogordog
Bokros miért nem a saját munkájával foglakozik mit helyezkedik, jobbra, balra, vagy oda húz ahol többet fizetnek.
Mesterházynak egyre nagyobb az esélye.
Tegnapi postával, ti is megkaptátok Orbán kéregető csekkjét. Na, hogy lesz az Orbánból miniszterelnök ha csak kunyerálni tud.
vukkocska
Azért higgyétek el, Dávid Ibolyan soha nem lesz baloldali politikus még azzal sem, hogy Bokros Lajost feltalálta magának. Jó húzás volt, szó sem róla. Én nagy tisztelője vagyok Bokros Lajosnak, de ettől még nem fogok az MDF-re szavazni. Szerintem nem egy ember személye dönti el a hovatartozást.
vukkocska
@profon: ilyet most hallok először. Nem hiszem, hogy a király lemondott volna erről a számára nagyon fontos "poziciórol". Ezért él és hal. Vagy megy szanatóriumba. :)
luciferi
@profon: kamu volt, pr. fogás. De nem jött be.
orogordog
@vukkocska: Ja nem is tudtam, hogy a Lajcsi baloldali. Szerintem az országot eladó emberekhez tartozik (nem is kicsit), de te tudod neked mi a jó, mit kíván az érdek.
kramermoni
Bokros Lajos a maga területén nagyon jó szakember, a tudását talán lehetne kamatoztatni, a lengyel gazdaságot azért rendesen helyre tette, olyannyira ,hogy az angliában vendégmunkásként dolgozó lengyelek több ,mint fele visszatért hazájába dolgozni((
1951
Arról sem szabad megfeledkezni, hogy Dr.Dávid ibolya igen tisztességtelen módon lett újból elnöke az MDF-nek! Nagy kérdés, hogy dr.Dávid Ibolya miért használt nemtelen eszközt, eszközöket ahhoz, hogy jelölt ellenfelét, Almássy Kornélt ellehetetlenítse,kiüsse a jelölti helyről.Ezt akkor szokták gyáván megtenni, ha egy volt elnök az újabb megmérettetést nem meri vállalni,félve a nagy bukástól!Íme be is következett,szinte teljesen szétforgácsolódtak,persze ez érthető, tisztességtelen politizálással, emberek ellehetetlenítésével viszonylagos hosszú távon csak bukni lehet.Dr.Dávid ibolya egy bukott politikus még akkor is, ha látszólagosan még ma is az!
1951
#kramermoni! Kérlek szépen nem ártana, ha hozzászólásod háttéranyagát is alaposabban megismernéd! Attól még, hogy ha valahová le van téve a vörös szőnyeg, még nem biztos, hogy akadálytalanul át jutsz rajta a másik oldalra!Soha ne légy egyoldalúan elfogult,annál is inkább,mert nem tartom valószínűnek, hogy az oly nagyon rendbe hozott lengyel gazdaságot,pontosabban annak állapotát valóban ismernéd!
kramermoni
@1951: lehetséges, de amit leirtam az fedi a valóságot.
zolibatya
Csak beszélgetési szinten lehet velük foglalkozni,remélem a közelébe nem kerülnek az elnöki széknek.
orogordog
@kramermoni: Nem akarlak piszkálni, de a Lengyel gazdaság is igen "lepusztult"állapotú. Akkor, hogy is van ez a Bokros-i tudomány?

Egyben igazad van saját magát nagyon jól tudja menedzselni. De annak mi fizetjük az árát.
orogordog
@vukkocska: Én csak azt "tisztelem" aki segít rajtam, és ne úgy, hogy ezzel másokat el "tipor".
kramermoni
@orordog: nem "piszkálsz", hát akkor ennyit tud.)) A többinek is mi fizetjük az árát. Pártseml.vagyok, és meggyőzódésem ,hogy nekem ,mint átlagemberkének ezután sem lesz jobb bárki is alakit kormányt, xarból várat épiteni , na tejössz ki tud_na???? felőlem lehet a szomszédbácsi is, csak megtudjunk élni normálisan a családommal. nna ennyi kielégitő? nem gondolod ,hogy veletek fogok veszekedni ilyen népnyomoritó banda egyetlen tagja miatt is. Elmondtam amit gondolok, ti reagáltatok én pedig tiszteletbentartva tudásotokat meghajtom fejecskémet. okks.?
kramermoni
1biztos! igy sosem leszek VIP-es, max tophülye))
kramermoni
1biztos! igy sosem leszek VIP-es, max tophülye))
orogordog
@kramermoni: Én is csak azt tudom, hogy kire nem, és miért nem szavazok.
Többire van még egy kis időm.
csutak
Ha már így van a kérdés feltéve:
Bokros!
De teljhatalommal és nem nyuszi kormányfőként, mint Bajnai...
picike
@vukkocska: látod vukocska te mondod igazat él és hal a pénzért hogy őt válaszák meg az emberek . Bizuk az zemberekre inkább
picike
@vukkocska: Hadd menjen a szanatóriumba inkább hadd pihenjen biztos van ok rá
1951
Az, hogy egy kormány milyen egy országban, az nagyban függ az ott lakó emberektől.Viszont igaz az is, hogy még egy ilyen széthúzó nemzet, mint a mienk,lehet ,hogy nem sok van,de sajnos a mi társadalmunk még ne mjött rá arra, hogy összefogással sokkal többet érhettünk volna el.Sajnos elvesztegettünk 20 évet, melyet már behozni talán nem lehet, csupán enyhíteni az eddig okozott kárt.Ez azonban semmiképp nem lehetséges úgy,hogy kb. 4,5 millió ember nem tudja megszervezni önmagát!Dávid Ibolya pedig karolja át Bokros Lajost és sétáljon el vele, mert egy olyan embert jelölni miniszterelnöknek, akinek a pártelnöke nem is meri magát egy elnökjelölő "mérkőzésen megmérettetni" ha nem csak ellehetetleníteni tudja, köszönöm,de én az ilyenből nem.Valóban itt lenne az ideje a "parasztvakítás" befejezésének és tényleg emberszámba venni a 8.5 millió embert.Azért írok csak ennyit, mert a többi az, aki tönkre teszi országunkat, vagyis a nagy jólétüket belőlünk "paszírozzák" ki.Erre kellene már végre sokaknak rájönni és mindjárt más lenne a helyzet, legalább is megindulhatna egyfajta igazi változás a jó irányába!
picike
@profon: élek halok a pénzért én is tudd meg tőlem én is szeretem a pénzt olvasva leginkább
picike
@1951: igazad van az elmozdulás irányvonalat tarts a jó irányába mindenkor .Aki figyel az figyel és cselekszik is remélem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.