Kidobják a romákat a poznani bárokból. A Lengyelországban eddig szokatlan gyakorlat nemrég vetette fel a fejét, a helyi vendéglősöknek ugyanis elege lett a cigányok balhés viselkedéséből. A másik oldal diszkriminációt emleget.

Forrás: hekus.hu
Feltöltő: scubi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jóságos Feri
Mert ott is üldözik már öket?
Èrdekes,van egyáltalán egy ország e földön,ahol szeretik ezeket a rómaiakat?
feketeözvegy
@nyanya001: sosem fognak megtanulni semmit........
Dr. Akula
Milyen igazuk van!!! Nálunk is bevezetni!!!!!!!!!!!!!!
Kutyafüle
Ökör volt aki kitalálta hogy Indiából jöttek. Az égvilágon semmi hasonlóság nincs a két nép hagyománya, kultúrája ,életmódja között.
A zene, és a mese évszázadokon át megőrzi egy nép ősi hagyományát, jellemző jegyeit na a cigányoknál nincs semmi ami indiára utalna.
lópicigáspár
Van egy ismerősöm, akinek tulajdonában áll egy vendéglátó egység. No Ő sem engedte be a cigányokat. Volt is nagy ajnározás! Aztán elmagyarázta, hogy az az ő háza, az ő tulajdona és ő dönti el, hogy kit enged be illetve sem. Abba unt bele, hogy egy-egy diszkó után renoválni kellet a vizes blokkot, mert gyakorlatilag mindent elloptak belőle. Furcsamód kinn maradtak a cigányok, megmaradt a klozet eredeti állapotában.
halsáska
Azt mondja a 50 kilós ,SZUTYOK ,a 100 kilós biztonságinak.ENGEGY BE VAGY ,,MEGBÖKLEK,,!!!!! Te beengednéd ????Ennek,fül,és szemtanuja voltam ! Ezek nem emberek,ÁLLATNÁL is rosszabbak !!ELNÉZÉST kérek minden állattol !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.