A kijevi tiltakozók szerint a reguláris orosz hadsereg megtámadta Kelet-Ukrajnában az ukrán hadsereget. Ha ez igaz, akkor kitörhet egy valódi háború.

Állítólag orosz területről lövik rakétákkal Donyeck környékén az ukrán haderőt. Kijev egyelőre nem ismerte el hivatalosan, hogy megtámadták őket, de a tüntetők videókkal bizonyítják a támadást. A nyílt háború sokkal komolyabb konfliktusokhoz vezetne a mostaninál.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ott is a politikusok meg egy kis rész gazdag megtollasodott a többi meg elszegényedett.
Szerintem Mo-on is ez lesz a vége a gazdagok és politikusok mérhetetlen rablási vágyának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@1magyar: ne igy legyen de bármi megeshet
Meine Ehre heisst Treue
@1magyar: Én is ezen az állásponton vagyok. A mai magyar társadalmi helyzetet simán párhuzamba lehet állítani a 18.századi francia példával és jól tudjuk mi lett a vége a többségben lévő harmadik rend durva elnyomásának és kifosztásának...
perfekt
Újságírók!Ez már régen háború! Kimenetele--kiszámíthatatlan--és Magyarország--ebből szokása szerint ki nem marad,és szokása szerint szopni fog:
csa-csa
be is bacna!
miért nem lehet békében egymás mellett élni!!!
Január
@perfekt: Kinek hihetünk? Mindenki másképpen értelmezi és terjeszti a helyzet állását, még pedig érdekeinek megfelelően.
Nincs objektív tájékoztatás az ügyben, s az emberek a "hitüknek" megfelelő verziót fogadják el.
Január
Érdekes módon hónapokig alig lehetett magyar médiából tájékozódni az ukrán helyzetről, ha jöttek is hírek meglehetős szűrőn átszűrtek lettek a nagyérdemű orrára kötve, természetesen "pártos" és nem "pártatlan" nézőpontból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.