Magyar származású áldozata is van már a kelet-ukrajnai harcoknak és az ATV Híradó úgy tudja, hogy nyolc magyar férfit vittek el Beregszászról fegyveres kiképzésre. A hivatalos közlések szerint azonban csak hivatásos és önkéntes katonákat visznek harcolni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csip-csop
minek mennènek harcolni? kièrt? mièrt? bolondok lennènek. elmult màr az a vilàg, hogy menjenek harcolni màs orszàgba! megvèdeni? kit, mit? azèrt, hogy viki kituntesse a hos fèrfiakat? àh! vège màr annak a vilàgnak. Mindenki soprogessen a maga hàzatàjàn.
szandokan
@csip-csop: A hivatásos és az önkéntes katonák erre teszik fel az életüket.
csip-csop
@szandokan: mamàr hivatàsos katonak nincsennek (sokan) akik vannak azèrt vannak, mert nincs munkahely, ott meg azèrt kap valami fizetèst.(de eszeàgàba sincs menni harcolni) nem mennek sztrajkolni Mo-gèrt az emberek, ami tènyleg fontoslenne a Mo- szàmàra, hàt mèg hàboruba menni? az onkèntes katonak, meg arra hasznàljàkfel ha nagy balhèlenne az orszàgba, vagy a stadionokba. nem kell àm a mesèbe hinni, amit elhitettnek sokakkal.
laszlobihari
@csip-csop: Ha Beregszásziak akkor ukrán állampolgárok, így a csuti "csodának" semmi köze hozzá, szerencsére! Egyébként ezek a katonák a saját hazájukat védték, amit pillanatnyilag Ukrajnának hívnak.
1magyar
Ukrajnában lakik, ukrán az állampolgársága, származása magyar. A szerbektől is jöttek át,mikor be akarták őket sorozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.