Az ukrán titkosszolgálat nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amin állítólag az ukrajnai orosz felkelők és a parancsnokaik beszélgetnek.

Arról van szó, hogy lelőttek egy gépet. Először azt hiszik, ukrán katonai gépről van szó, de nem találnak fegyvereket, csak civileket és útleveleket. A parancsnok később azt mondja, hogy "minek repülnek erre, ha háború van. Biztos kémeket dobtak le az ukránok".

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@ziziplanet: "Szerintem két rambó-komplexusos paraszt lelőtte a gépet, ennyi..."
valasz.hu/vilag/milyen-fegyver-kepes-leloni-egy-10-000-meter-magasan-repulo-utasszallitot-102114
Hát persze. Minden partizán ilyen parittyákkal jár, nemigaz?
Inkább hinném egy hadsereg akciójának.
Törölt felhasználó
@tivoli: Egy háborús helyzetben hülyék kezébe is kerülhetnek nem hülyéknek való fegyver. Nyilván nem egy kalasnyikovval lőttek...
Törölt felhasználó
Amúgy úgyan ebben a cikkben van:"szóba jönnek még a szintén orosz gyártmányú, ukrán hadseregben is rendszeresített S-200, S-300, S-400 jelű rakéták. (Az utóbbi fegyverek az USA Patriot-jelzésű rakétáinak orosz megfelelői.)"

Az oroszbarát felkelők rengetek "ukrán" bázist is megszálltak, szóval lehetett innen, persze kaphatták az oroszoktól, de ez még nem jelenti, hogy tűzparancsal kapták meg ezeket a fegyvereket. Persze minden lehet, de térünk vissza oda, hogy egyik félnek sem volt ez érdeke, hogy lelőjön egy nyilvánvalóan utasszállító gépet, ha meg igen, akkor ahogy az elején írtam, két előtte gyári munkás kitalálta, hogy ők rambó oszt háború van...
tivoli
@ziziplanet: tegnap, 23:09
Legfeljebb nem tudnak mit kezdeni vele.
tivoli
@ziziplanet: tegnap, 23:13
A vádaskodás igen súlyos dolog, ebben igazad van. Maradna inkább a két gyárimunkás elmélet, míg biztosat nem lehet tudni. Így csak arra jó, hogy ismét felkorbácsolják a civilek esetleg lanyhuló gyűlöletét egyik vagy másik náció ellen.
Közben Gázában is folyik a népírtás.
Törölt felhasználó
@tivoli: Lehet vádaskodni, de lássuk be nem tudjuk és soha nem is fogjuk megtudni az igazat. Utálom az ősszesküvés elméleteket, de most azt kell mondjam sem az ukrán, sem az orosz félnek nem állt ez érdekében. Az oroszbarát felkelőknek(hogy történjen valami végre), vagy egy harmadik hatalomnak. Esetleg a 100 adis kutató talált valamit, ami túl nagy felfedezés lett volna... Én maradok "hő... nézzed má szedjük" le parasztoknál...:)

Amúgy az egész világban forr a sz@r, kis dolgokon is ki tud robbanni egy világháború és most nem kis dolgok vannak mindenhol. Gazdasági, vallási, etnikai, területi ellentétek szétszórva a világban. Nem hiszem, hogy több kéne egy világháború receptjéhez... Sajnos felnőtt egy generáció, akiknek az életében nem volt háború és a nagyszülőktől nem tanultak..:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.