Nem minden országban veszik emberszámba a nőket, így az áldozatok között se válogatnak, nem számít, hogy honnan jött és melyik kultúrához tartozik. Most cikkünk folytatása következik. Ahova nő nem utazhat egyedül Az eddig felsorolt országokkal ellentétben Kolumbiában egyre jobb a közbiztonság, így a turizmus is fellendült. Azt lehet mondani, hogy minden javuló tendenciát mutat, kivéve a nőkhöz való hozzáállás, őket ugyanis még annyira se veszik emberszámba, hogyha valakit megerőszakoltak, akkor bíróság elé állítsák az elkövetőket. A rendőri korrupció különösen a szegényebb területeken jelent nagy problémát, a veszélyeztetett nőket semennyire nem védelmezik.

Forrás: vitorlazas.hu
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Boszi27
Nekem éppen megfelel a magyar családmodell. Nem vágyom a török nők helyzetére! Ha a képviselő uraknak -gondolok itt a kdnp-sekre elsősorban- tetszik, otthon a családjukban kipróbálhatják, amennyiben a női családtagok is szeretnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.